הדמות המסתורית

Shiri from the block

Active member
איך ספציפי מידי? כל פעם אנחנו שואלים את השאלה הזאת ואף אחד לא התלונן.. תמיד ענו עליה כן או לא

LeAnnDylan

Well-known member
אני אסביר לך (ואת לא צריכה להתעצבן
)

נתחיל מזה שאני מסוגלת לחשוב על בערך שתי דמויות שיש להן כוחות קסם שהן באמת יודעות לתפעל (רג'ינה ורומפל) = ספציפי מידי.
מצד שני, יש כל מיני דמויות שהשתמשו בדברים קסומים כדי ליצור קסם, נגיד הגלימה של רד, אלה שהשתמשו באבקת פיות (לא זוכרת מי היה שם), מולאן שיצרה אבקת שינה שזה גם סוג של קסם בסופו של דבר ויש עוד הרבה דוגמאות.
אז אם בשאלה שלך את מתכוונת לאופציה הראשונה של קסם ממשי ולא משהו נקודתי אז לא
אין לה כוחות קסם.
אם את מתכוונת לאופציה השניה, אז כן

אבל אני עדין חושבת שזו שאלה בעייתית

וגם בפעם הראשונה ששיחקנו ושירלי שאלה, אמרה לה שאני חושבת שזה ספציפי מידי במיוחד אחרי מה שכתבתי לך. אבל אם את רוצה הסבר אחרי כל שאלה זה אפשרי אבל זה גם די מוציא את הכיף והפואנטה של המשחק.

נראה לי שבאופן כללי להבא

ששאלה כזו עולה, אז היא תכלול את ראמפ, קורה, רג'י, הפיה, אמה, וכל מי שהשתמש בכל סוג של קסם, כולל אבקות, לא?

LeAnnDylan

Well-known member
אבל

מי שהשתמש באבקה לא בהכרח יש לו כוחות קסם אלא פשוט השתמש במשהו קסום.
ז"א, אם רומפל נתן למישהו שיקוי/אבקה/שקר כלשהו, להשתמש בו זה לא אומר שלאותה דמות יש כוחות קסם, לא?

LeAnnDylan

Well-known member

למרות שאם תחשבי על זה, זו גם שאלה די ספציפית. יש בערך דמות וחצי שלא ראינו בעולם האגדות בשלב זה או אחר...

shirush3

New member
האמת שאני לא זוכרת בכלל את מי לא ראינו באגדות

אבל אני יודעת שיש

Shiri from the block

Active member
כל שאלה היא ספציפית מידי בשבילך מה נסגר? עד עכשיו כל פעם שאלנו את אותם שאלות ואף אחד לא התלונן על זה חוץ ממך..
אז מה לא יהיה ספציפי? היא הולכת עם חזייה? או שגם זה ספציפי?..........

LeAnnDylan

Well-known member
לפני שאת שואלת שאלה

תחשבי אם אחת התשובות (כן או לא) מצמצמת לך את הדמויות לשתי דמויות, אם כן, מה את לא מבינה בזה שזה ספציפי מידי?

shirush3

New member
אבל כל שאלה המטרה שלה לצמצם

זה לא ששאלנו אם קוראים לה טרמפ והיא הילדה את המושיעה או אם היא הופעה לאיש לזאב ודברים שממקדים את זה לגמרי לדמות אחת

LeAnnDylan

Well-known member
לצמצם כן, אין ספק

אבל מה הפואנטה של לגלות את הדמות אחרי שתי שאלות? חח זה מוציא את הכיף.
אבל בסדר, שיהיה, תשאלו מה שאתה רוצים, בכיינים

למעלה