יש לה ילדים?
LeAnnDylan Well-known member 14/2/13 #34 ויש לנו זוכה אחרי סיבוב שלם של התבכיינויות, יש לנו מנצחת הזוכה כינוי לא יצירתית ניחשה את הדמות המאוד קלה - אמה אז כל הכבוד ברכות לבביות שאר איחולים מנצנצים, ובפעם הבאה את זוכה לפתוח את הסיבוב
ויש לנו זוכה אחרי סיבוב שלם של התבכיינויות, יש לנו מנצחת הזוכה כינוי לא יצירתית ניחשה את הדמות המאוד קלה - אמה אז כל הכבוד ברכות לבביות שאר איחולים מנצנצים, ובפעם הבאה את זוכה לפתוח את הסיבוב
LeAnnDylan Well-known member 14/2/13 #35 בלי ת'* כינוי לא יצירתי סורי ככה זה כשכותבים מהאייפון.. מצד שני, כשזו הטעות היחידה שלי, אני די מתרשמת
בלי ת'* כינוי לא יצירתי סורי ככה זה כשכותבים מהאייפון.. מצד שני, כשזו הטעות היחידה שלי, אני די מתרשמת
כ כינוי לא יצירתי New member 14/2/13 #41 זו הייתה הבעיה, עד שהבנתי... היא הבת של שלגייה אז זה "סוג של"...
LeAnnDylan Well-known member 14/2/13 #42 לא ידעתי איך לענות לחלק מהשאלות שלכם במקרה של השאלה הזו החלטתי להתייחס לזה שהיא הייתה באיזשהו שלב חלק מעולם האגדות. גם אם באגדות ה"אמיתיות" אין לשלגיה והנסיך ילדה.
לא ידעתי איך לענות לחלק מהשאלות שלכם במקרה של השאלה הזו החלטתי להתייחס לזה שהיא הייתה באיזשהו שלב חלק מעולם האגדות. גם אם באגדות ה"אמיתיות" אין לשלגיה והנסיך ילדה.
Shiri from the block Active member 15/2/13 #1 עכשיו מעניין אותי למה ענית לשאלה: טובה? כ- אממממממממממממממ חחח מה עושה אותה לדמות לא טובה שאת מהססת לענות על זה?
עכשיו מעניין אותי למה ענית לשאלה: טובה? כ- אממממממממממממממ חחח מה עושה אותה לדמות לא טובה שאת מהססת לענות על זה?
LeAnnDylan Well-known member 15/2/13 #45 כי בעיני היא סתם אנוכית היא לא טובה ביסודה. היא טובה מכורח הנסיבות. ככה לפחות אני רואה את זה
A ayalam44 New member 15/2/13 #46 היא לא אמורה להיות הטוב בהתגלמותו? או משו? תוצר של אהבת אמת ושאר ירקות?