זק איבד את זה - (בגלל באג בשירשור לילה שולח שוב)
לאחר שנטשתי את האח לפני זמן כי מיציתי (וותיקי פורום האח אולי זוכרים אותי)
התחלתי לעקוב קצת אחרי 2025 לראות אם אתחבר,
הרעיון היה יכול להצליח, אך כמה דברים הורסים אותו:
נתחיל עם זה שזק מתעקש לערוך ולביים אותו כמו את האח, מצלמה אחת והוא שולט במה מראים בחי, ומה יציג בשידור.
נכון שגם באח היו כמה לוקשיינים אך הכל היה קרוב, חדר שינה מטבח חצר, אז היה יותר קל לקבל תמונה מה קורה, ורוב הזמן
הם היו ביחד.
כאן המתחם גדול יותר, ומצלמה אחת לשידור החי לא מספיקה, היה חייב לחזור לכמה מצלמות ולאפשר לצופים לראות את מי שהם רוצים.
כך נתקענו אתמול שעות בצפיה בתוכנית המתח החדשה אודטה מטרחנת, בה קורבן אקראי גוסס מול קלישאותיה של אודטה בעוד האחרים מנסים לנוס על נפשם. בעוד שברקע אנחנו שומעים קולות צחוק מהרחוב, ונפשנו יוצאת להיות שם, כילד שקיבל ריתוק מהמורה להישאר בכיתה, והוא יושב מול עיניה הבוחנות בעוד הוא שומע קולות צחוק ממגרש המשחקים.
וכאן הגענו לכשל השני של זק, וזה הליהוק.
והבולט באמת הוא כמות הנשים הצעירות היפות שמחכות לאיזו אינטרקציה, מישהו לפלרטט איתו או סתם לשים מוזיקה בקפה ולרקוד, וקיבלו בתמורה את החתול של הרווקות, הה סליחה זה דניאל, ואת ההוא עם תסביך אב ואם שמשדר חושניות כמו גוויה.
המחסור כל כך מורגש, שהנשים כבר נמרחות אחת על השניה ולא כל כך ברור לי כבר מי סטרייטית ומי לא (מישהו אמר פורן בית מאסר נשים), וואלה אתמול פותח לראות את רומי בחצאית קצרצרה כורעת על גבה של הודיה ועושה לה עיסוי, ואני אומר לעצמי זק מטומטם, רק החמש דקות הללו יכולות להציל לך את התוכנית.
אבל הכי גרוע בתוכנית זה החפירות המשמימות חוזרות על עצמן ואין סופיות כמו הרצאה באקדמיה בסוף היום ביום חמישי בנושא המרתק חיי המין של האטום בתנאי אי וודאות.
אם לא הספיקו החופרות מנואל ולימור
זק ירום טיפשותו הביא מאסטר חופרת אודטה, להרוג סופית את הפורמט , והיא יושבת כמלכת הטקס וחופרת קלישאות בשנקל, פילוסופיות בגרוש (עוד מהתקופה שבגרוש היה חור), וזק משדר כל מילה, כי חייב להצדיק את ההשקעה או מחוייב חוזית
טוב חפרתי, אז מילת סיכום
אכזבהההה