לא היה אמור להיגמר בחמש?
ס סטילהוק New member 9/3/19 #87 התמונה הזאת אכן מסכמת את כל המשימה הדבילית הזאת לא מספיק שהם צריכים לאכול את כל הארטיקים והגלידות האלה, הוא גם מורח את זה על הפרצוץ. איכס.
התמונה הזאת אכן מסכמת את כל המשימה הדבילית הזאת לא מספיק שהם צריכים לאכול את כל הארטיקים והגלידות האלה, הוא גם מורח את זה על הפרצוץ. איכס.
י יחפהבפארק11 New member 9/3/19 #90 עכשיו אני רואה את התמונה הזאת על המחשב הגדול שלי ואכן אין לי מילים. התמונה שאומרת הכל. הוא מבואס והבעה של השלמה ממלאת את פניו ואת המסך. הארטיק בננה על האף והשפם זה רק הבונוס למצב העגום שבו הוא נמצא.
עכשיו אני רואה את התמונה הזאת על המחשב הגדול שלי ואכן אין לי מילים. התמונה שאומרת הכל. הוא מבואס והבעה של השלמה ממלאת את פניו ואת המסך. הארטיק בננה על האף והשפם זה רק הבונוס למצב העגום שבו הוא נמצא.
מ מורבידי New member 9/3/19 #80 סרטון קצר : סיגל מתפרצת במשימה ונטע רבה עם דניאל ל רבה זו מילה חזקה מדי, אבל כפי שרשמתי בעבר למרות הלאבי דאבי שלה עם דניאל יש ביניהן מתיחות כל הזמן
סרטון קצר : סיגל מתפרצת במשימה ונטע רבה עם דניאל ל רבה זו מילה חזקה מדי, אבל כפי שרשמתי בעבר למרות הלאבי דאבי שלה עם דניאל יש ביניהן מתיחות כל הזמן
tg151 Well-known member 9/3/19 #85 נראה לי הירוקים וויתרו על המשימה רק דומיניק ממשיך לאכול ארטיקים ואודטה עושה טובה עם האבטיח (בצדק, מששימה מטומטמת האבטיח)
נראה לי הירוקים וויתרו על המשימה רק דומיניק ממשיך לאכול ארטיקים ואודטה עושה טובה עם האבטיח (בצדק, מששימה מטומטמת האבטיח)
ר רינה 157 Active member 9/3/19 #95 אני דווקא נהנתי מהמשימה. כל אחד ידע את התפקיד שלו והם עשו את המקסימום. לא התגרו אחד בשני ולקחו את המשימה ברוח ספורטיבית.
אני דווקא נהנתי מהמשימה. כל אחד ידע את התפקיד שלו והם עשו את המקסימום. לא התגרו אחד בשני ולקחו את המשימה ברוח ספורטיבית.
ס סטילהוק New member 9/3/19 #88 שמתם לב שכל הבנות הצעירות בקבוצה הכתומה עם דודו? וכל שאר הבנים והמבוגרות בקבוצה הירוקה?
ס סטילהוק New member 9/3/19 #99 החדשה אליסה בחרה את הקבוצה הכתומה ואודטה את הירוקה הנה עכשיו היא מסבירה לרומי למה הבחירה שלה כדלהלן.
V Vertigo555 New member 9/3/19 #100 הכתומים ניצחו בגדול במשימת המציל דודו ניצח את דומיניק 4-2 מנואל ניצחה את אודטה באבטיח הודיה ניצחה במשימת הארטיקים (סך הכל אכלו הכתומים 152 ארטיקים) אליסה ניצחה את לימור במשימת החול במשימת המטקות נגמר תיקו 8
הכתומים ניצחו בגדול במשימת המציל דודו ניצח את דומיניק 4-2 מנואל ניצחה את אודטה באבטיח הודיה ניצחה במשימת הארטיקים (סך הכל אכלו הכתומים 152 ארטיקים) אליסה ניצחה את לימור במשימת החול במשימת המטקות נגמר תיקו 8