שרשור בוקר היום ה-21 בעיר 2025

hinna

Well-known member
באמת? על זה שמנואל היתה בבריכה עם דודו?

מורבידי

New member
ריב מטורף !!!. דודו מוציא את הרע (האמיתי) שבהם

מדהים , מאז שהבועה של דודו התפוצצה להם בפנים ,מאז שהם הבינו שהוא מלך בחוץ , מאז שהבינו שהוא הכוכב והאמת של להיות גלוי באסטרטגיה היא תופסת,
זה מוביל לפיצוצים ביניהם. הוא מלך. אלמלא דודו במשחק כולם היו חיים שם בעירייה אידיאלית , עם ריבים אולי מינימום קטנים.
פתאום כולם שם רוצים להיות דודו, לדבר למצלמה לנתח אסטרטגיות לריב להתפוצץ...
בגדול מנואל ישבה היום איזה שעה עם דודו שריי ראתה את זה וריכלה עם אחרים שלא לעניין שמנואל צבועה ויושבת עם דודו .ועכשיו הן מתפרצוץ כשנראה שבריב מנואל פסיכית לגמרי ואיבדה את זה בעוד שריי מנסה להיות שלווה איתה איכשהוא. לא ראיתי את הבוקר ,אשלים אח"כ. זה מה שהובן מהריב.

מורבידי

New member
מיכאל לא יכול לשמוע את השם של דודו, הוא בהכחשה

שהשחקן הזה קיים במשחק . זה אוכל אותו. בעקביות כל פעם שהם מזכירים את דודו הוא אומר "מי זה דודו" מי זה ? לא מכיר. " "אני בים אני" :/ " זה לא קשור לדודו". זה כבר מאוס ומגוחך . הבן אדם לא מסוגל , הם לא יכולים להכיל את זה שבבית הם נכנסו לעיר ודודו שלכאורה רק רצו להתרחק ממנו הוא מנהל אותם כי זה מה שהצופים בבית רוצים. ייתכן וטעיתי לגבי סיבת הריב זה מה שהובן מהשיחה ביניהן, לא ראיתי עדיין את הבוקר.

מיסול

New member
בתור אחת שכן ראתה, קרה בדיוק ההפך ממה שכתבת

שרי הרגישה שמנואל עוקצת אותה כל היום, העירה לה על זה ושאלה למה, מנואל התפוצצה ונורא התעצבנה וצרחה על שרי, בסופו של דבר התברר שזה קרה כי שרי ישבה ליד לימור למרות שלריאות עיניה של מנואל זה לא תקין כי שרי לא אוהבת את דוד ולימור ודודו חברים.
שרי בתגובה אמרה לה ״אבל גם את ישבת עם דודו״ ולכן אני מניחה שהסקת את מה שהסקת.
בתור אחת שלא ממש מחבבת את שרי, היא יצאה באמת בסדר, מנואל דיברה אליה נורא, על זה שהיא לא רוצה להיות חברה שלה, והכל בצעקות.

מנואל התבררה נוראית בעיניי אגב.

Goneril

New member
מסכימה.. בין השתיים מנואל איומה יותר.. מרשעת אמיתית

sagko

New member
שתיהן לא משהו ... אבל ברגע זה מנואל באמת מגזימה יותר

מורבידי

New member
כתבתי בערך מה שכתבת. :/ ומנואל יצאה מטורפת בצרחות שלה

ושריי כל הזמן ניסתה להרגיע ואמרה לה "את חברה שלי בכל מקרה".
אין - מנואל - היא מג'נונה עם פה שחבל על הזמן.
אני אבל הבנתי הפוך שמנואל ישבה עם דודו.. ושריי ישבה עם לימור ולא מצא חן בעיני אחת מהן שהן עושות את זה .
מבחינת הריב אני מסכים איתך ... שרי שמרה שם על איפוק ואיפוק ואיפוק יחסית לצרורות של מנואל.

מיסול

New member
המהות שונה, מי שהתחילה את הריב וריכלה - היא מנואל

לשרי לא הפריעה שהיא ישבה עם דוד, היא אמרה את זה רק בתגובה לכעס של מנואל על כך ששרי ישבה עם לימור אז שרי ענתה לה ״אבל גם את ישבת עם דודו״.
הפיצוץ התחיל בגלל זה שמנואל עקצה כל היום את שרי והפריעה לה שהיא ישבה עם לימור, היא גם דיברה על זה עם מיכאל ודיי בלעה את הרוק כשלא הצליחה לתת סיבה מוצדקת ללמה היא התפרצה ככה.
לשרי יש הרבה דברים שאפשר להגיד עליה, אבל היא לא התחילה את הריב הזה, לא הייתה זאת שריכלה והגיבה לחלוטין באיפוק.

RossieL

Active member
סערה בבית

רציתי להתלונן שהמסך כל היום מרוח עם דודו,
ששעות הוא מדבר ושאר התושבים הם רק רעשי רקע או מבזקים,
והנה, קרה משהו, והבית סוער.
שרי ומנואל בקרב חתולות, בגלל....... דודו.

לא יאומן כי יסופר,
גם כשהוא לא בפריים, הוא בפריים

Goneril

New member
איזו מריבה! שתי נשים שיודעות להתבטא להפליא וניכר שמצויידות

במיטב הקלישאות של סדנאות התפחות ומודעות אבלללללללללללללללללללל
לא יודעות באמת להקשיב
כל אחת צורחת את משנתה ולשתיהן יש אינטונציה נוראית וסלחו לי אנשי ההוראה בקהל מזכיר לי את המורים הכי מעצבנים שהיו לי.. טון מעצבן שכזה..
הטונים עולים ומיכאל ההזוי הזה משכנע אותן שהן רק עייפות

נראה לי ששתיהן יכניסו אותו לתנור עם תפוחי האדמה

מיסול

New member
מנואל צורחת את חיה, שרי כאילו מבינה ומפארת את עצמה

ללא הפסקה.
אבל מנואל הפתיעה אותי לרעה, היא צרחנית ולא נעימה.

Goneril

New member
בדיוק כתבתי לך למעלה.. אכן

לא חיבבתי אותה מלכתחילה אבל עכשיו כשנסיתי להקשיב לה ואוו
בחורה מאוד לא נעימה
הבנתי מה שרי ביקשה ממנה.. לדעתי הופתעה מהתעוזה של שרי לצאת נגדה ונגד העקיצות שלה ותפסה אותה לא מוכנה ומתגוננת בהתקפה מטורפת
אבל מיכאל הזה כזה הזוי
ממש לא שייך לתכנית

מיסול

New member
חחחחח לחלוטין הוא נראה על סטלה מתמדת

כאילו הוא תמיד שלב אחד לפני המאנצ׳ ואיכשהו מנסה לסיים כל משפט בפאנצ׳, אני לא מצליחה להבין את המהות שלו.

מורבידי

New member
אני לא אתפלא אם אפילו הן ייזמו וביימו את המריבה הזו ,

אתמול בשושו כדי שהמצלמות תהיינה עליהן.
כולם חטפו השבוע שוק כשהבינו שדודו הוא הכוכב של התוכנית

למעלה