שרשור בוקר היום ה-21 בעיר 2025

Yalush2

New member
דודו הוא דמות מאוד מעניינת שם יחסית לשאר היה לי משעמם אם הוא

לא היה, אני כבר לא יכולה לשמוע את מנואל והכת שהיא בנתה לעצמה ואיך שהיא מרחיקה את כולם מהשאר העיקר שיצמדו אליה לעומת דודו היא הרבה יותר מניפולטיבית, דודו לפחות אומר שהוא משחק, אצלה זה מתחת לפני השטח.

Goneril

New member
אני לא מחבבת את דודו אבל הוא בהחלט מעניין

ויש רגעים שהוא נוגע לי בלב בניגוד גמור אליה
בחורה לא נעימה בעליל

Yalush2

New member
כרגע כבר אף אחד לא נוגע לי בלב, אני מחפשת עניין בתוכנית

וכרגע הוא נותן עניין השאר פחות.

מורבידי

New member
אגב, תשימי לב להבדל בין אוכלוסית "האח" ו 2025 מבחינת עניין ב

באנשים ובשיחות..
ב 2025- 70 אחוז מהאנשים שם , מעניין לשמוע אותם מדברים , הם באמת מדברים על נושאים שמתחשק לשמוע .
ב "האח" .. את מי מעניין אותי לשמוע ? את הגותו של בן זיני ? את החיקויים של אסף גורן ? את לירן שטראובר מדבר על בישולים ? את ויקי שאולי היא דמות סימפטית , אבל לא רואה עצמי מנהל איתה שיחה יותר מ 5 דקות.
כולם שם פלקטיים, לא דיברו על כלום. פה יש לי "אנשים" שיכלו בקלות להיות חברים שיכלתי לשבת איתם בסלון להתעניין בהם, לשמוע על הודיה והחיים הפרועים שעברה, נטע, לימור, גם דניאל/ה אפילו שהוא חדש ולא ראינו הרבה ממנו.. דומיניק, זה אנשים עם sense שאפשר לדבר איתם, וכמובן דודו, לא דמויות פלקטיות שבנויות על שטיק אחד.

מורבידי

New member
זה מה שכתבתי פעם. אם לנטרל את שיחות האסטרטגיה , דודו הוא בן

אדם שממש רוצים להתחבר אליו ,לשבת לידו, מעניין מאוד לשמוע.. משום מה בבית הוא פשוט שבועיים העדיף נטו לדבר על שיחות אסטרטגיה . נטו.
סייף קלט את זה שהוא יכול למצוא בדודו חבר , "גברי", איזה "גבר" מעניין (בניגוד לדומיניק או מיכאל) שאפשר ממש לדבר איתו ולכן הוא ישב לידו . גם די ברור שדניאל הוא לא "כוס התה שלו" מבחינת החלוקה של הומואים "גבריים" או "נשיים" אבל הוא מאוד מכיל ודיבר בעבר על ארונות גם בתוך הקהילה . שכגם כש"יצאת מהארון" כהומו, יקבלו אותך יותר כהומו "גברי" מאשר כהומו נשי. המון שיחות מעניינות יש איתו . הוא פשוט לפעמים יורה לעצמו ברגל כשהוא מראה לצופים רק שיחות אסטרטגיה. לדעתי הוא קצת נרגע, הוא מבין שמקומו בבית בטוח, הוא מבין את אהבת הקהל והוא יוכל כעת גם להרגע ולדבר על דברים אחרים.
מצד שני, נמר לא משנה חברבורותיו ובבסיסו - עוד נראה ים אסטרטגיה ממנו. ים.

Yalush2

New member
מונית הכסף שידור חוזר של האח הגדול הם משחזרים משימות

מורבידי

New member
אין תקציב. עושים משימה זולה. כמו משימת הצלת החתול.

חתול. עץ. וקנקן חלב.
שבוע משימה מושקעת, שבוע משימה זולה.

לרונטל

New member
אם הם סומכים על דומיניק שייתן להם תשובות לטריוויה הם נידונו

לכשלון מראש. רוב השאלות ששאל אותם עכשיו הוא לא ידע את התשובה בעצמו למרות שאמר שכן..

מורבידי

New member
טוב. לכל מי שהתלבט . מנואל אמרה כרגע לעידו שהיא נשואה

אז ה"גרושה" בת.ז זהות שלה זה סתם. היא גם אמרה קודם לשריי היום.

מורבידי

New member
לפי מה שאומרים

היא כן גרושה, וירון זה הגרוש שלה שהיא חזרה לזוגיות איתו . בין ככה ובין ככה זה לא כל כך לעניין .
היא גם כל הזמן מדברת על בעלה, אז זה לא ברור.
מה שבטוח שרק היא יודעת בדיוק מה טיב היחסים שיש לה בבית, מה הסיכום בינה לבין "בעלה" , מה טיב היחסים שלהם אחרת היא בטוח לא הייתה מרשה לעצמה להתנהג ככה בחופשיתו כפי שהיא.

queenjane

New member
היא לדעתי הבינה שלא יהיה מישהו שיסבול אותה ככה היא אמרה שהיא

משגעת אותו מבקשת שיביא לה דברים ויעשה בשבילה הרבה אחרת מי יעה בשבילה?
נראה לי שזה בעיקר נוחות אבל חסר לה תשומת לב אם הייתם ראואים איזה אינסטגרם מטריד לאמא לילדים ואשת איש

"אני אקח אותך " דודו לעידו הפקה =שקית הקאה

ועוד נכנס איתו לתדרוך מי יודע כנראה אולי שיפסיד בכוונה
על מנת שהטבלה תשתנה
או על מנת להרוויח
בכל מקרה אני נגעלת ממה שאני רואה
מציעה להפקת תנו כבר את הדירה לדודו
ותסגרו עניין
ומשכו את המשימה בגלל שהיום זה גמר האח הגדול
&nbsp

למעלה