שרשור בוקר היום ה-24 בעיר 2025

מתי קנה לה?

אני רואה לייב 24\7
בבקשה לא להמציא
דודו לא קנה לה כלום כי הוא לא צריך להתחנף, זה שמור לאנשים שיש להם כסף כדוגמת הודייה.

אני ראיתי שדודו קנה ללימור ג'ינס

ואני בכלל לא בעדו אבל זאת עובדה שראיתי בעצמי ולא שמועה או המצאה

כשדודו אוהב הוא לא עושה חשבון, גם לרומי קנה השבוע אוכל

קנה לכאורה להודיה והודיה העבירה את האוכל לרומי
דודו פשוט נשמממממה בגוף של ערס הומו
&nbsp

מורבידי

New member
מדהים איך האמת בפרצוף ועדיין לא רואים אותה. דודו אמר מפורשות

השבוע , אמר -
ממילא ימסו אותי אני הולך לבזבז יותר מחצי מהכסף שלי. והחל במסע בזבוזים, הוא אפילו הציע ביום חמישי לקנות למנואל משהו ! הבן אדם אומר שזה לא מתוך טוב לב , שהוא מחפש איפה להוציא את הכסף. אז מה איכפת לו להרוג שתי ציפורים במכה ? הוא ממילא רוצה להוציא את הכסף, ואם גם על הדרך יצטייר כ"ג'נטלמן" שקנה למישהי איזה בגד - אז מלאך.
הבן אדם לא עושה שום דבר שלא מתאים לאינטרנסים שלו.
לא צריך לנחש את זה .הוא יושב ואומר את זה במפורש. .ועדיין אנשים לא מאמינים לו .

zinioz

New member
באמת שמעתי אותה מתלוננת על אילו מערכות לבוש יפות היא היתה

יכולה ללבוש פה, קראה לזה "בוהו-שיק" או משהו בסגנון, והוסיפה "אבל בינתיים אני פה רק עם טייץ שחור". לא נעים לה בכלל ככה, אבל משום מה היא לא מבקשת מדודו את המותרות האלה... אפילו מתי שהוא רצה לבזבז הרבה.

GינGית

New member
זה ממש לא מוזר, הודיה נתנה 5000 ש"ח כדי להציל אותו מהדחה

והוא צריך להחזיר לה באיזה שהיא צורה בכדי שתציל אותו גם בפעם הבאה

&nbsp
לי הציק שלא הזמין אותה למסעדת שף והשאיר אותה לבד
אמנם עם נטע, אבל נטע לא הלכה כדי לא להשאיר את לימור לבד

zinioz

New member
איזה פער ענקי יש בין דודו של הלייב לדודו של הפרקים! ולא בגלל

להטוטי עריכה.
מצפייה בלייב עולה לי דודו שלא מפסיק לדבר על אסטרטגיה, כל כך הרבה עד שאין מקום לשום דבר אחר לצאת ממנו.
ואז בפרקים, פעם אחרי פעם שמים קטעים של הסיפור שלו מהחיים האישיים, אתמול זה היה על הילדות ועל שמות הגנאי בשכונה ומאמא שלו

נדמה לי שבכל עונות האח לא דייר עם פער כ"כ גדול בין מה שחווים ממנו בלייב הצופים ושאר המתמודדים, לעומת איך שהוא מוצג בפרקים הערוכים.
מעניין...

מורבידי

New member
הולה ! עלית על זה

יפה.
זה היה ככה מהיום הראשון , לא רק זה , הרבה מהדברים שאתה רואה היום ,אפילו דברים קטנים שנראים לך לא אסטרטגיה , בשבוע הראשון הוא בפה מלא ישב עם לימור ותיכנן אותם. הם קבעו והחליטו למי להתקרב לאדם כזה או אדם כזה מצרכי אסטרטגיה.. אפילו אנשים בודדים שכיום נראים לך חברים שלו ,זה היה בתכנון מהשבוע הראשון.. מחוות "יפות" שהוא עושה לאנשים - הכל מאסטרטגיה ולא רק זה - הוא דיבר על זה.
הפער בין הלייב למשדר - מטורף.
והמשקל שנותנים כאילו לסיפור נוגע הלב שלו, מועצם בהרבה מהנתח שיש לזה בלייב (כמעט כלום).

zinioz

New member
ניסיתי להיכנס לראש של זק ולהבין מה גורם לו להתרכז רק בדודו

נגיד ניחא שיתן פוקוס על שניים-שלושה דיירים, למשל דומיניק שהתחיל ממש חזק או נטע ששבתה את אהבת הקהל, אבל רק דודו?? רק רק רק דודו?? ועוד ייצוג רק של פן אחד באישיות שלו? ולהשמיט את כל שאר ה99% מהזמן בו הוא ערפד אסטרטגיות בלתי נלאה??
ביזארי לי כל העסק. לא הבנתי.

למעלה