שרשור בוקר היום ה-24 בעיר 2025

כמה סמלי, לימור בשחור, נטע בלבן

לימור מסבנת את נטע, נוגעת בשיערה, מזיזה לה קווצת שיער מהעיניים, מחבקת, מדברת ומדברת, שוטפת לה את המוח בלי הפסקה...
נטע, קשובה, אומרת מילה פה ושם. השאלה הגדולה, עד כמה נטע אוכלת את הלוקשים של לימור?
אני מקווה שנטע מודעת למניפולציה של לימור והניסיון שלה לקרב את נטע אל דודו.
נטע נשארה התקווה האחרונה שלי
למשחק הזה.

סטילהוק

New member
אולי אפשר להעביר לנטע מסר להתרחק מלימור דרך חדר התקשורת?

למשל שחברה או קרובת משפחה שלה תתראיין ותדבר על זה שלימור מנצלת את נטע בפקודתו של דודו, ואז נגרום לידיעה הזאת להיבחר ושנטע תצפה בה. או משהו כזה...

אני חושבת שאפשר כי כל פעם מפרסמים במאקו לצופים

מה רוצים שיראו לתושבים בעיר וכולי...

אני יכולה להגיד רק למה אני לא אוהבת אותה

כי הדיבור שלה לא משכנע אותי, לא גורם לי להאמין לה.
בנוסף, בחברות שלה עם דודו היא לא מסתירה את הכוונות שלה. בעיקרון היא לא שומרת את הקלפים שלה קרוב לחזה, הם די גלויים לעין כל, רק נטע לא רואה אותם.
אני לא אוהבת את המניפולציות הגופניות שלה בזמן שהיא מדברת עם בן שיחה.
היא מלטפת היא מחבקת ומשחקת בשיער וזה לא משדר לי אמינות.
ולסיום,
לצערי,
נפגעתי לא מעט מטיפוסים כמו לימור. אני קוראת אותן מרחוק. גדלתי בשכונה עם בנות כמו לימור ואני מכירה את המניפולציות האלה מקרוב.

לימור מהממת אם תקשיב למה עברה בחיים תבין למה

היא מתנהגת כך
היא ילדה שורדת שמחפשת אהבה
היא מהממתתת

לקי7

New member
תראי יחפה זה לא רק שלימור היא טיפוס מסויים (שרובנו נתקלנו בו

אלא במיוחד כשהיא מול נטע לדוגמה, שמצטיירת הרבה יותר חיובי ממנה. לכן מתבקש להציל את נטע מ"זרועותיה", אבל בואו ניתן לנטע קרדיט שהיא לא טיפשה.

GינGית

New member
אני מאוד אוהבת את לימור, בקו התחתון כולם שם אינטרסנטים

וכולם באו למשחק אסטרטגים ולנצח
&nbsp
מי שאומר שלא שקרן

מורבידי

New member
לימור היא נטו אסטרגיה - לימור לא אוהבת באמת אף אחד במשחק,

בשבוע הראשון עם דודו היא ישבה ונטו דיברה איתו שהכל אסטרטגיה.. הם דיברו ביחד איך היא תתקרב לנטע כי היא תועיל להם.
לימור כולה אסטרטגיה.
היא דמות שיכלה להיות מאוד אהובה.
לפעמים בא לי באמת לחבק אותה.
היא נורא מנסה להשתלב, היא מאוד "מבטלת" את עצמה בפני אחרים.. הרבה פעמים היא מנסה להתחיל לדבר על משהו, סתם משהו שיושב על ליבה והאדם שמולה לא מקשיב או ממשיך בסיפור שלו, הרבה פעמים כולם מבקשים ממנה שתאפר אותם תספר אותם ועוד..בלי להתחשב אם זה ממש נוח לה..
היא מנסה לרצות , לבטל עצמה, לכאורה חברית ואוזן קשבת לכולם,
הבעיה היא , שראיתי במו עיני , בעיקר בשבועיים הראשונים את כל שיחות האסטרטגיה שלה... הכל כולל הכל. ההתקרבות שלה לנטע הייתה לאחר תיאום עם דודו הם החליטו שנטע "טובה " להם ,ושלימור "תקנה" אותה באוזן קשבת.. לימור פעמים רבות אמרה לדודו שאף אחד מהתושבים לה לא איכפת ממנו ושכולם בשבילה זה כלי למשחק והיא משמשת בתפקיד ה"מרגלת" וכו'. אז מצד אחד רוצים לחבב אותה, ואז תמיד היא "הורסת" את זה בשיחה שהיא מראה ששום דבר שעשתה בא מהלב.
אישה מורכבת. אין לי ספק שללא המשחק יש בה המון רגש יותר אמיתי ממה שהיא מציגה שם.

שיחה מעניינת בין דניאל לגולדי

זה הרבה יותר מעניין מאשר שיחה עם האח הגדול.
יש אינטראקציה בין הרובוטית כביכול לבין זה שמשוחח איתה, לעומת האיש שבקיר שעדיין לא השתחרר מהתפקיד הקודם שלו של האח הגדול שרק מקשיב ושואל שאלות מכוונות. גולדי ממש מנהלת שיחה ומוציאה הרבה יותר מאיש השיחה שלה.
אני אוהבת את הפטנט הזה. הוא אדיר בעיניי.

Luli554

New member
אולי הבן של שרי היה צריך אותה וזה לא קשור לעסק או לקנייה שאמ

שאמרו שעשתה לא מהשעון שלה.
מצד אחד נורא מוזר שבכזו מהירות היא החליטה פתאום שהיא יוצאת ויצאה מצד שני ייתכן ובאמת השתמשה בשעון של מישהו אחר (יכול להיות גם בטעות - או שיש לכל אחד צבע אחר בשעון?) ואז העיפו אותה ובשביל שמה הטוב אמרו שהיא בחרה לפרוש.
אני לא חושבת שיש משהו עם העסק כי בטוח יש מי שיודע לנהל אותו יכול להיות באמת משהו עם הבן שלה שהיה זקוק לה או משהו כזה ולכן גם יצאה כל כך מהר ולא חיכתה להדחה.

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
מה ז"א נעלמות ? את מקבלת שגיאה כלשהי ?

את מספיקה לראות אותן ואז הן נעלמות ?

אני ממש מקווה שהבאג של ההודעות הנעלמות לא חזר

Maybe Mary

Well-known member
מנהל
כן בדיוק ראיתי :) שרשרתי לך את ההודעה (ואחת מחקתי כי

היא כפולה :)

איף
נבהלתי

רינתי77

Active member
כנראה שאת צופה בתכנית אחרת אם את לא רואה קשר בין

מה שנכתב לבין מה שקורה. הריעל מה אנחנו כותבים? על מה שמתרחש בתכנית, לא על הבחירות המתקרבות.

למעלה