היא עצבנית שמיסו את דניאל כי זה לוקח לה את הדירה... הכל זה רק "אני אני ואני"... היא בשלב האחרון של המירוץ, לאבד את העשתונות עכשיו רק פועל נגדה. עד עכשיו היא פעלה בשקט ולאחרונה היא לא מצליחה יותר, היא מתחרפנת. חחח
יש שם עוד בנות הורמונאלית כל אחת בתורה ואף אחת לא מתנהגת ככה
זה לדעתי איזו שריטה נפשית או שאיפה לשלמות - היא חייבת להיות מצטיינת הכתה... ואם תקבל במבחן 99 אז השמיים יפלו עליה.... או שיש לה בעיית עצבים כי הגוף שלה משדר
זרמים חשמליים וגם הצרחות העצבניות שלה גם בזמן עצב וגם בזמן שמחה.... בקיצור זו לא רק בעיה של הורמונים אלה מעבר....
עדיף בכיינות מהודייה שנראה שלא מתעניננת בכלום חוץ מעצמה ולא
יודעת מה זה הקו הירוק לא יודעת איך זה שיש ערבים שהם חלק מהמדינה ורבים בשטחים לא ידועת איפה השטחים לא יודעת כלום אבל מכירה מלא שירם כולל שירים ישנים מאוד ה שמראה שמתעניינת רק במה שרלוונטי אליה
כל פעם שאני חושב שנטע שוברת שיא בחוצפה שלה מגיע שיא חדש. באיזה קטע היא באה לגו וכועסת עליו שהוא מיסה את דניאל ועוד מעזה להגיד לו שברגע שהוא מיסה את דניאל הוא פגע באפשרות שלה לזכות בדירה. הלו, תתעוררי מהריכוז העצמי שאת נמצאת בו כולם פה באו כדי לקחת את הדירה לא רק את. עוד מעט היא תבקש מהם להדיח את עצמם. אחר כך היא תגיד שכסף לא מה שמעניין אותה אלא ערך החברות. חברות בתחת שלי