שרשור בוקר ליום ה-19 בעיר 2025 |כסף

רינתי77

Active member
הוא מיסה את שרי. היה לו איתה וויכוח כשישבו סביב השולחן

בבנק ורומי חילקה את הכסף.

מורבידי

New member
תודה. וסיגל משוכנעת , משוכנעת שהוא מיסה אותה. היא אמרה לדודו

(תיכף אעלה את הקטע) . סייף הכחיש והיא בטוחה שהוא משקר.. זה רק מראה איך המוח האנושי עובד.
אנחנו יוצרים ומדמיינים לעצמנו אוייבים, עוד לפני שהם בכלל הפכו לאוייבים שלנו.

רינתי77

Active member
תראה, סייף חבר של דודו, אז הוא בעיניה

guilty by association. היא יודעץ שדודו שקרן, לכן גם החבר שלו, סייף, שקרן.

מורבידי

New member
זה לא זה, היה מתח בין סייף לסיגל... היו להם שתי התפרצויות,

אחת גם לא הראו בתוכנית והם דיברו עליה....
ייתכן וגם סיגל , שיש בה אופי קנאי , לא רואה בעין יפה שהודייה וסייף מחבבים אחד את השניה רומנטית,
היא פשוט לא מחבבת אותו.
אין לי ספק שאם סייף נשאר בבית השבוע, הוא יתברר כשחקן שחקן, הוא לא תמיד , הוא חכם הוא יתכנן והכל, אבל הוא גם ילד , שלדעתי התחבר לדודו ל מ ר ו ת שהוא לא אהב אותו בבית ,הוא מחפש דמות גברית , חכמה, לדבר איתה שיחות ולא שיחות הפאק'צות שבאכסניה... כל פעם כשהוא ליד דודו אני רואה שהוא מנסה לשנות את הנושא לשיחת חולין ודודו מחזיר לשיחת האסטרטגיה. זה מדהים.
הוא מדבר על מזג האויר, מצב הכינרת, מחליף נושא, מספר על היהלומים , כל פעם שדודו שוקע באסטרטגיה. הוא מנסה , גם עבור עצמו להוציא את דודו מהמערבולת הזו של לשקוע באסטרטגיה וקצת להיות אנושי. לא מצליח לו.

מורבידי

New member
אגב, הוא כבר כמה פעמים הגיע לטונים גבוהים בויכוחים גם מול רו

רומי וגם מול סיגל, ככה שיש לו פונטציאל התלקחות מהיר.

מורבידי

New member
דודו בשיחת אסטרטגיה עם הודיה : במשימות - אל תיתנו לי את הסכו

את הסכום הגבוה :
"ממילא ימסו אותי כל שבוע, אל תתנו לי סכום גבוה במשימות, גם ככה יתנו לי את הכסף"..
בנוסף הוא אומר להודיה שהוא מתכוון להעלות היום את המחיר של הבית כדי שהתושבים יצטרכו לשלם יותר .

מורבידי

New member
מסכנה הודיה, מבחינת דודו הוא לא בחברת אנשים הוא במשחק,

היא צריכה סביבה של חום, אנשים, הוא גורר אותה לעולם אפל של כסף כסף ומשחק. מבחינתו כל העיר היא סט משחק (מה שנכון) אבל הוא שולל את כל הקטע האנושי ושל חברויות.
איך הוא לא שואלת אותו אם גם היא אסטרטגיה מבחינתו ?
זה ממש מאפיל על המוח לחיות עם דודו כל היום וכל כל כל היום רק שיחות על כסף ואסטרטגיה .

מורבידי

New member
הודיה אומרת לדודו , שרומי סיפרה לה שהאיש שבקיר

אמר לה, לרומי, שאם יתברר שנטע אמרה במפורש את התוכנית שלה להעברת הכספים - אז יש סיכוי שיפסלו את ההעברה של נטע.
דודו לא נלחץ מזה הוא אומר להודיה שבודאות נטע חכמה ולא אמרה את הסכום המפורש (7000 ש"ח) אלא רק רמזה שהיא מתכוונת "להרים" את סייף למקום טוב.

למעלה