שרשור בוקר ליום ה-19 בעיר 2025 |כסף

tg151

Well-known member
התגעגעתי לאינטרקציה של נטע ודומיניק לבד

למרות שדומיניק כבר נוגע בה כל הזמן (מה חדש?) גם אם הם ברמת יחסים של אחים, אני אוהב אותם ביחד. לא יודע, אולי המניפולציה של החברתית עובדת עליי, וכששני אנשים יפים יושבים ביחד אני אוהב אותם. למרות שזה לא בהכרח כל אחד. לא יודע. אני יותר מדי מנתח את זה. זה לא כזה מסובך. פשוט שני אנשים שכאינדיבידואלים אני מחבב אותם.

מורבידי

New member
זה ממש בעיה כי היום הוא ישב עם הודיה ונגע בה ליטף אותה

זה בלי לציין בכלל את הנגיעות במנואל.
הוא גם אמר עכשיו לנטע שהוא מאוד אוהב את רומי (לא נראה לי שהוא התכוון בקטע של המשחק)..
ראית את הקטע כרגע ?

tg151

Well-known member
ראיתי. נטע שאלה אותו, מה בקטע רומנטי והוא ענה שלא

אבל היא עשתה לו טיזינג. אני לא חושב שהוא בקטע של רומי. מבין כל הבנות אם מנואל הייתה רווקה הוא היה רוצה אותה, אחריה הודיה,אחריה נטע ואחריה רומי

מורבידי

New member
נטע פולטת שנתנה כסף

נטע : "אני לא יכולה להגיד אם נתתי לסייף 7000 ש"ח..
דומיניק :ברור , ברור ,אסור להגיד
נטע : ממילא נדע הכל בערב
אבל אני יכולה להגיד זה שכשנתתי את הכסף זה היה אחרי ששמעתי מי העביר למי וזה השפיע על השיקולים שלי.

tg151

Well-known member
הוא לא מפסיק לגעת בה. אני לא מבין את הקטע הזה

בגלל שהוא נוגע בכל הבנות, לא נראה לי שזה עניין של פלרטוט. אולי כן, אולי אני טועה אבל דומיניק לא מפסיק לגעת בנטע עכשיו ועוד במקומות שנחשבים אינטמיים, בירך, ביד שלה (מחזיק לה את היד וכו') זה כזה מוזר, כי הוא גם נוגע במוניק ובהודיה אז בגלל זה אני לא חושב שהוא מפלרטט איתן. מה אני יודע..

מורבידי

New member
נטע תותחית . היא יודעת לשמור על פני פוקר, קודם כשדיברה עם סי

סייף בבוקר, אמרה לו "אם אתה נשאר אתה תיקח איתי חדר " ?
הדרך היחידה הרי שהוא יישאר זה אם היא נתנה לו.

כעת היא שואלת את סייף אם זה הבגדים שהוא מתכוון ללבוש אם יילך הבייתה הערב :D
מתוחכמת. אין . מת עליה כשהיא לא תמימה. היא מאוד חדה ודיפלומטית ויודעת ללכת בין הטיפות . לדעתי אהבת הקהל מקלה עליה. אם לא הייתה נבחרת אפילו פעם אחת בבית היינו רואים נטע אחרת, מעורערת, חסרת ביטחון וכו'.

מורבידי

New member
מדהים איך דודו נותן הנחיות עריכה לזק לגבי התוכנית,

טיפים, עצות , מה כדאי שיהיה במשחק מה כדאי שלא .. הרעיון להציג אותו כשריף בפרומו , בא מדודו עצמו.. .הוא כל הזמן מדבר שהוא יושב שם כמו שריף במרפסת מערב פרוע שלו...
זה ענק התקשורת ביניהם דרך המשחק.

Yalush2

New member
אני מאוד מקווה שרומי תודח למרות שהיא אמרה שזק אמר לה

ז״א האיש שבקיר שאם נטע אמרה למישהו שהיא הולכת להעביר את הכסף לסייף, אז הכסף לא יועבר לו מה שמרמז שזה מה שיקרה הערב, אני מאוד מקווה שלא

מורבידי

New member
נכון. זהו שנטע מאוד מתוחכמת ועושה הכל "כמו שצריך",

מכולם שחפרו אתמול על הההעברות ,כולם דיברו אתמול על אסטרטגיה (תראי העליתי סרטונים מאתמול בערב הייתה מלחמת עולם בניחושים ,כולם היו בעצבים)... ונטע דווקא מאוד זהירה בדיבור.
דודו אמר להודיה היום שנטע , גם אם היא אמרה שאולי תעביר לסייף , היא לא עברה על החוקים ולא אמרה 7 אלף.
מתי נפתח שרשור-לילה ? אני רוצה להעלות כמה קטעים , אבל לוקח להם חצי שעה להיטען ,אז רוצה להעלות לשרשור הרלוונטי כבר.

Yalush2

New member
ב21:15 יש תוכנית לכן אני לא פותחת אתה יכול להעלות לשרשור

קישורים ואז זה ישאר ליותר זמן השרשורים האלה מתחלפים הקישורים נשאר להרבה זמן :)

מורבידי

New member
כן. יודע. פשוט לא בטוח שאנשים מסתכלים שם.. בסדר לא קריטי :)

יהיה מעניין היום (השידור !!!) יאמי.
מצפה לנוכחות והתייצבות מלאה מכולם.

Yalush2

New member
אז אתה יכול להעלות לפה, או גם וגם מה שבא לך כרגע בגלל שאין

הרבה טראפיק זה לא כזה משנה, מה שחבל שברגע שהשרשור הזה ייגמר הסרטונים יעלמו ,לכן כדאי להעלות גם לשם :)

מורבידי

New member
יאפ. הבעייה

פשוט שכל העלאה דרך פה זה באמת לוקח המון זמן, ככה שהעלאה כפולה די מקשה.
וכן - אין הרבה טראפיק לצערנו.. אני מקווה שניפגש פה כולנו שנה הבאה ועוד שנתיים ויהיו דיונים פוריים ומטורפים אחרים.
יודעת מה ? יש לי רעיון. .אני אכנס לקבוצות הפייס , שם יש אלפי אנשים נכתוב להם על הקבוצה פה בתפוז, יש התנגדות לזה ?

Yalush2

New member
לא אין התנגדות בכיף :)

פשוט בפייסבוק אנשים יכולים לטנף כמה שהם רוצים ופה לא לכן אני לא בטוחה שהם ירצו לעבור לפה, אבל תנסה

בקשר לסרטונים אם אין לך התנגדות אחרי שאני אפתח לילה אני יעביר אותם לקישורים :)

מורבידי

New member
בכיף.. את מעתיקה את הסרטון שישאר גם פה וגם בסרטונים או שזו

העברה שלו ?
תראי לגבי הפייס, כן - אנשים מטנפים שם. זה מה שחששתי פתאום שיבואו לנו כל מיני אנשים עם שפה מאוד בוטה וזולה לכאן. אבל אפשר כמובן לחסום מי שיעבור על הכללים.
אני אטפטף שם בקבוצות הפייס על הפורום שלנו :) נביא קצת תומכי דודו לכאן !

Yalush2

New member
אפשרי, לדעתי ברגע שהאח הגדול יגמר הם יעברו לכאן מהפורום השני

השרשור הזה יסגר, ואז אני יעביר לשרשור קישורים, זה העברה זה אומר שזה יהיה רק בקישורים אבל השרשור הזה כבר יהיה לא פעיל.

מורבידי

New member
מעולה. בכיף. אחלה רעיון לגבי הקישורים.

אני חושש שזה לא כזה פשוט לגבי "האח".. .מה מונע מאנשים כרגע לאהוב ולראות את שתי התוכניות ? במיוחד בשבוע כזה משעמם שבבית האח פשוט לא קורה כלום בלייב ?

Yalush2

New member
, דווקא קורה הרבה בלייב במיוחד ביום וחצי האחרונים

מאז התוכנית האחרונה, בגלל כל הבלאגן של העברת הכספים. אבל בימים שאין מתח זה באמת קצת משעמם.

למעלה