שפתהלחברמיליםלתוךהמיקרופון
י יחפהבפארק11 New member 7/3/19 #96 את צודקת. הזכרת לי עכשיו את חמימו שהספקתי לשכוח ממנו אני זוכרת שגם אותו לא הצלחתי להבין בזמנו וזאת בעיה כי תמיד נדמה לי שהשמיעה שלי לא בסדר, אבל העובדה היא שאת האחרים אני כן שומעת ברור וכן מבינה... אז הבעיה היא לא בשמיעה שלי
את צודקת. הזכרת לי עכשיו את חמימו שהספקתי לשכוח ממנו אני זוכרת שגם אותו לא הצלחתי להבין בזמנו וזאת בעיה כי תמיד נדמה לי שהשמיעה שלי לא בסדר, אבל העובדה היא שאת האחרים אני כן שומעת ברור וכן מבינה... אז הבעיה היא לא בשמיעה שלי
G Goneril New member 7/3/19 #77 לא חושבת שמתעקשים להקשיב.. היא כזאת יפה והורסת עם הבקיני קרה משהו היסטרי מאז ששרי עזבה? לא היה לי זמן לעקוב
לא חושבת שמתעקשים להקשיב.. היא כזאת יפה והורסת עם הבקיני קרה משהו היסטרי מאז ששרי עזבה? לא היה לי זמן לעקוב
מ מורבידי New member 7/3/19 #79 השבוע הכי משעמם בינתיים. הדיירים מתרגלים לעיר גם דודו וגם לימור מתקרבים לתושבים אז הכל די "קומבייה"... צופים חדשים שנכנסו לתוכנית השבוע, פספסו את האקשן של השבועיים הראשונים.
השבוע הכי משעמם בינתיים. הדיירים מתרגלים לעיר גם דודו וגם לימור מתקרבים לתושבים אז הכל די "קומבייה"... צופים חדשים שנכנסו לתוכנית השבוע, פספסו את האקשן של השבועיים הראשונים.
ר רינה 157 Active member 7/3/19 #86 בשפה של חיימו מהעונה של אביחי ומעיין... השפה שלה טיפה יותר ברורה משלו אבל מבחינת המהירות האוטוסטראדית זה אותו הדבר... אלה חבר׳ה שלא טיפלו בדיבור שלהם כשהיו קטנים.... והרבה מאוד מהצעירים הם כאלה...
בשפה של חיימו מהעונה של אביחי ומעיין... השפה שלה טיפה יותר ברורה משלו אבל מבחינת המהירות האוטוסטראדית זה אותו הדבר... אלה חבר׳ה שלא טיפלו בדיבור שלהם כשהיו קטנים.... והרבה מאוד מהצעירים הם כאלה...
Maybe Mary Well-known member מנהל 7/3/19 #84 ברכות לרינתי77 על הצטרפותה לניהול הפורום המון המון בהצלחה שתדעו לכם שזכיתם במנהלת נהדרת