לא רק דודו גם נטע יודעת כנראה משהו שהיא סיפרה להם בשיחה שלא הראו
מ מיכלוש113 New member 14/3/19 #56 לא את לא טועה אודטה כנראה עוזבת משיחה שהיתה היום בבוקר רשמתי לפני בין דודו לנטע בשיחמה זאת נשמע שהם מבינים כנראה שאודטה יוצאת דודו עוד הוסיף ואמר שאו לימור או נטע יקבלו את הכסף
לא את לא טועה אודטה כנראה עוזבת משיחה שהיתה היום בבוקר רשמתי לפני בין דודו לנטע בשיחמה זאת נשמע שהם מבינים כנראה שאודטה יוצאת דודו עוד הוסיף ואמר שאו לימור או נטע יקבלו את הכסף
ר רינה 157 Active member 14/3/19 #54 אולי הוא יודע שנטע תעביר לו כסף בנדיבות רבה כך שיכול היה להרשות לעצמו להסתפר... הוא מחכה לחתיכים שיכנסו היום....
אולי הוא יודע שנטע תעביר לו כסף בנדיבות רבה כך שיכול היה להרשות לעצמו להסתפר... הוא מחכה לחתיכים שיכנסו היום....
י יחפהבפארק11 New member 14/3/19 #51 דודו מספיק!! די!! תניח לילדה... הבן אדם הזה ממש עלוקה ולחשוב שאשכרה אנשים מעריצים את הדבר הזה. אין לי מילים. בעצם יש לי אבל אני לא יכולה להגיד אותן כאן.
דודו מספיק!! די!! תניח לילדה... הבן אדם הזה ממש עלוקה ולחשוב שאשכרה אנשים מעריצים את הדבר הזה. אין לי מילים. בעצם יש לי אבל אני לא יכולה להגיד אותן כאן.
tg151 Well-known member 14/3/19 #64 מעניין מה זה. קטע אם דומיניק יהיה המודח בסוף חחח זה בטח צילום של הטבלה מלפני המיסוי.
ס סטילהוק New member 14/3/19 #136 המספור לא היגיוני, המספור הנמוך למעלה והגבוה למטה זה נראה כמו תמונת פוטושופ
בוףףברכה Well-known member 14/3/19 #74 לפי הטבלה הזו....הודיה ומנואל מקום 1...אודטה 10 ומופיעה במקום האחרון..... זאת טבלה טרום..של......?.
מ מיכלוש113 New member 14/3/19 #75 ממש לא לדוגמא לאליסיה יש עכשיו בטבלה 20.315 בטבלה הזאת 22.275 איך מישהו נתן לה כסף חחח אין מצב