שרשור בוקר ליום ה-36 בעיר 2025

ראיתי עכשיו גם את הסרטון השני שבו דודו עושה שטיפת מוח

להודיה. חוזר ואומר שוב ושוב את המילה "בעלך". מה היא בעלך? מה היא בעלך?
וכך במשך רבע שעה תמימה היא לא הפסיק לטחון לה במוח שהיא חייבת להיפרד
מסיגל ולפנות לאחרות. דודו הבין שסיגל מזיקה לו והדרך שלו להיפטר מסיגל היא
להפריד בינה לבין הודיה ולהשאיר את סיגל ללא מקורות מימון. סיגל לא מקבלת
כסף מהבית ולהודיה יש כסף, אז הדרך היחידה היא לנתק את סיגל מאספקת הכסף היחידה שיש לה.
אז הודיה כועסת על סיגל בין אם בצדק ובין אם לא בצדק, והיא גם שוכחת דבר אחד שסיגל נשארה בלי כסף במשימה הזאת שלא באשמתה בגלל הטמטום של ג'ו, אבל הודיה אוהבת את סיגל. זה לא משהו בשליטתה. היום היא כועסת עליה, מחר
היא תקפוץ עליה ותנשק אותה. לכן אני לוקחת את הודיה בערבון מוגבל. אבל דודו
לא מפסיק לעבוד. אפילו לא לרגע ואפילו לא לדקה. נראה לי שהוא עובד גם תוך כדי שינה.

סטילהוק

New member
בדיוק, וגם נטע אחרי שראתה אותה בפרק שלא היה התקרבה אליה שוב

ואפילו ניסתה לפייס בינה להודיה, ואמרה לה שהיא מבינה שהיא טוטאלית והכי מבינה אותה. אם לא דודו ולימור השלושה האלה היו ברית בנות חזקה שם, הם אלה שהפרידו ביניהן, ואמש גם בין רומי לאליסה, בשל פליטת פה של נטע שהיא מאשימה את עצמה עד עכשיו לגביה ואומרת איזו מטומטמת הייתי שסיפרתי להן. לא הייתי צריכה להגיד להן כלום. ודודו ולימור ממש חגגו על ההזדמנות הזאת שנפלה אף היא כפרי בשל לפתחם, תרתי משמע.

MagnumTA007

Well-known member
מאכזב שכל מה שצריך בשביל "לקנות את נטע זו סצנה ערוכה ומגמתית

עם פסנתר ברקע...
היא גם נפלה מול סייף שתמרן אותה במקצועיות בהדרכתו של דודו.
"הוא חיבק אותי חזק, אף אחד פה לא חיבק אותי ככה"

נתתי לה יותר קרדיט.
&nbsp

לקי7

New member
יחפה, הליהוק הליהוק כבר דובר פה שהתושבים נבחרו בצורה תמוהה

או שאין להם מבחר מועמדים? דודו יש לו חסרונות רבים והוא עוד במרכז התוכנית! חלק מהבנות מיותר לחלוטין. ג'ו שריד ארכיאולוגי. לא הייתי משווה פה את דודו ודומיניק למלחמת העדות. שניהם באים מלמטה, אך יש ביניהם שוני באופי. דודו כתוב לו על המצח שבא לקחת את הדירה וזה הדבר היחיד שמעניין אותו. הרוב חלשים לעומתו וזו כבר בעיה שלהם.

סטילהוק

New member
הם יותר מייצגים את מלחמת הכוכבים, דומיניק את לוק סקייווקר

אביר הג'דיי הטוב, ואילו דודו את דארת' ויידר אביר הג'דיי של הצד האפל.

MagnumTA007

Well-known member
אם כבר, דומיניק הוא ג'אר ג'אר בינקס ודודו ג'אבה דה הוט

או פיצה דה האט

דומיניק הוא חננה חסר כריזמה, דודו מפוצץ בכריזמה ובחכמה ורחוק

מבובליל שהיה טיפש..אגב הייתי במחנה שפרה

בובליל היה רחוק מלהיות טיפש ודודו הוא לגמרי בבואה שלו

וגם אני הייתי במחנה שפרה מההתחלה אבל לרגע לא זילזלתי בבובליל.
דודו לגמרי דומה לו בתיחמונים האין סופיים והראיה של המשחק כאילו הוא המציא את האסטרטגיה בעולם.
אני לא במחנה של דומיניק ואני לא בעד אף אחד. אני אובייקטיבית לחלוטין ושופטת
אך ורק את בני האדם בהתאם להתנהלותם במשחק. דומיניק לא מפריע לי בעיניים ולא מעצבן לי את האוזניים ואני לא רואה פגם בהתנהלות שלו ומאמינה לו שהוא אומר שהוא לא מתייפייף אלא באמת באמת ככה הוא מרגיש.
אולי הוא חננה חסר כריזמה, אבל כמו שאמרתי, לפחות הוא לא מעצבן אותי.

יחפה את כל הזמן שלא מפרידה בין האח הגדול ל2025 ששתי התוכניו

תכניות שונות לגמרי ואין מה להשוות,
הראשונה חברתית ולא עוסקת באסטרטגיות
והשניה גם חברתית וגם אסטרטגית ולכן ארז טל אמר נדמה בתכנית השלישית שדודו הוא הראשון שהבין את המשחק..
לגבי בובליל כן היה טיפש עם פתגמים הזויים שאותי לא הצחיקו וכל הדמות שלו הייתה של מזרחי נלעג שעשו קופה על גבו..

נדמה לי שאתה הוא שלא מבין את הקשר

בין שתי התוכניות. גם האח הגדול הוא משחק חברתי אסטרטגי וגם 2025 הוא חברתי ואסטרטגי כמו הישרדות וכמו המירוץ למיליון. רק הדרך להגיע אל הפרס היא שונה.

MagnumTA007

Well-known member
הודיה מדברת לעניין ואז הולכת ומשלימה עם הגנגסטרית.דפוס חולני

אני עדיין נהנה מהשיחה היומית עם נטע
אבל נטע תפסה צד וזה מקפיץ לי את הפיוז.

אני לא יודעת אם הן השלימו אבל ראיתי את הסרטון של הריב ביניהן

ומה אני אגיד לך?
ניכרת ההשפעה של דודו על הודיה.
סיגל אגרסיבית, עושה רושם של גנגסטרית, מדברת בצורה לא עדינה, קול נמוך, ובכל זאת אני מאמינה לה. מה גם שאני מבינה מה היא אומרת. המילים שלה ברורות. היא לא יורה את דבריה בצרורות. היא בוררת כל מילה ומילה. הודיה ירתה בצרורות ולצערי לא הצלחתי להבין מה היא אמרה חוץ מזה שנמאס לה ומותר לה להגיד מה שהיא רוצה למי שהיא רוצה וכמה שהיא רוצה. לא יודעת. לא התעמקתי בריב שלהן ויכול להיות שהודיה צודקת ויכול מאוד להיות שהיא גם למדה מדודו שהיא צריכה לשמור על הכסף שלה ולהיפטר מסיגל כמו שדודו נפטר מסמי.
יכול להיות שמבחינה אסטרטגית וטקטית זה הדבר הנכון לעשות. השאלה היא האם הודיה מעניינת מישהו בלי סיגל? את מי היא מעניינת בכלל?
ואם כבר נכנסתי לשוונג, אז דניאל מצטייר לי כסוג של נחש. בכלל דודו מקיף את עצמו בכמה צפעונים. אם הוא הקוברה, לימור היא הצפע ועכשיו יש לו גם את דניאל שהוא מן צפעון קטן שמגשש את דרכו ומחפש את טבילת האש הראשונה שלו.
ונטע מסתבר היא לא בדיוק האימא טרזה.
ולא. אין צדיקים בסדום. אף אחד לא חף מטעויות ומשטויות. כולם באו לשחק.

סטילהוק

New member
ראיתי אמש בלייב את כל ההתרחשויות, ומי שאשם בריבים זה דו"ל

דודו ולימור החיילת השפוטה והמניפולטיבית שלו. זה התחיל בשטיפות מוח אינטנסיביות להודיה נגד סיגל, על כך שלימור ראתה אותה מבזבזת כסף ומזמינה תושבים אחרים בעיר לדרינק על חשבונה, ושדודו ראה אותה מוציאה 3K רק על בגדים, בעוד שהיא צעקה על הודיה כשרצתה לקנות בגדים שתנהג בחכמה ולא תבזבז כספים. ודודו הנבל הערמומי והמרושע אמר להודיה שהוא מוכן להציל את סיגל שנמצאת במקום האחרון בטבלה השבוע אחרי המשימה שג'ו הכשיל את שניהם בה, אם היא לא תמסה אותו ותשכנע גם את חבריה לא למסותו, ואז את הכסף הוא יעביר לה, וכמו כן שהודיה לא תוציא עליה כספים השבוע ושגם סיגל עצמה תחסוך ולא תבזבז כמו בשבועות הקודמים. ואז הודיה רעדה מעצבים ואמרה להם שהיא הולכת לדבר עם סיגל שישנה איתה בסוויטה שהיא הזמינה לשתיהן על חשבונה, וחזרה משם כולה נסערת ובעצבים וסיפרה לדודו, לימור ונטע שהיה ריב ופיצוץ גדול ביניהן. זמן קצר אחר כך הופיעה סיגל עצמה וצעקה על הודיה שהיא מושפעת מדודו ולימור שמערבבים אותה ובוחשים לה בראש, ודודו ולימור הכחישו שהם דיברו איתה עליה, ואז היה ריב גדול ופיצוץ בין שתיהן בלייב מול השלושה במרפסת הבית הפרטי, שכלל בין השאר קללות, צעקות והכרזה על ניתוק היחסים ביניהן. ואחרי הריב כשסיגל הלכה משם בעצבים, ונטע רצה אחריה להרגיעה בבר, דודו פנה להודיה ואמר לה היא מתנהגת כאילו היא בעלך, מה היא בעלך סיגל? וכשהודיה אמרה לו מה פתאום בעלי. הוא אמר לה אז אני מודיע לך שאם את לא מפסיקה איתה את מערכת היחסים החולנית הזאת אני מאוד אכעס עלייך, וציין שגם אבא שלה חושב כמוהו ויכעס על זה. ואז הודיה ביקשה ממנו שלא לחמם אותה, כי גם ככה היא כבר עצבנית עליה ועל הריב שהיה ביניהן מול כולם, ודודו השיב לה אני לא מחמם אני מודיע לך חד וחלק את זה.

ואז הודיה אמרה שהיא לא יודעת איך היא תחזור לישון עם סיגל בסוויטה שהיא עצמה שכרה לשתיהן ושהיא מעוניינת להחליף מקוות באכסניה עם רומי, שתישן במקומה עם סיגל בסוויטה. ודודו אמר לה שהיא צריכה לדבר על זה עם האיש שבקיר, והיא קמה והלכה לדבר עם האיש שבקיר ככה בסביבות 2 בלילה, ואחרי כמה זמן הראו את דודו מספר ללימור והבנות שהאיש שבקיר כעס מאוד על הודיה והיה ריב ביניהם כי הוא אסר עליה להחליף מקומות עם רומי באכסניה, ואמר לה שאם היא עוזבת את הסוויטה היא יכולה לישון אך ורק בהומלסיה בחוץ, וזה מה שהודיה עשתה בסוף, הלכה לישון בית ברירה בהומלסיה על הספסל בחוץ.

ובמקביל פרץ ריב בין רומי לאליסה, אחרי הקטע על המיסוי שנטע סיפרה לשתיהן בלבד שראתה בפרק שלא היה, ולא חשבה שזה ייצור כזה ריב שיתפשט ויגיע לאזניים של כל התושבים בעיר. ושדודו ולימור היו עדים למריבה ביניהן דודו עודד והסית את הבנות זו נגד זו, ולימור אפלו אמרה לאליסה שאותה היא שונאת ומלכלכת כל הזמן מאחורי גבה עליה, שהיא ממש גאה בה על הריב, כולל על הבעיטה בשולחן במהלכו מעצבים. ואליסה הלכה לישון גם היא בהומלסיה ביחד עם הודיה.

ואחרי כל זה דודו ולימור חייכו זה לזו מעונג שהם הצליחו להפריד בין הבנות.

זה בכל אופן מה שאני ראיתי ושמעתי כשצפיתי אתמול בלייב דרך עידן פלוס.

forom

New member
מה שמעניין

שעם כל השינאה לדודו בעיר עדיין כולם עולים אליו למרפסת כדי לקבל עיצה חיזוק או טיפ וקצת אמפטיה מימנו

כי הוא היחיד שמדבר נון סטופ על המשחק והוא מצטייר בעיניהם

כאסטרטג הגדול היחיד שמבין את מהות המשחק הזה, אז כשנמאס להם לריב זה עם זה, הם עולים אליו לרגל כדי לקבל עצה כביכול מהגורו הגדול. בסופו של דבר, הם עושים מה שבראש שלהם וממשיכים לחשוב על הרגשות שלהם.
מזכיר לי שכאשר הייתי קטנה, היה לנו בריון כזה בשכונה שכולם פחדו ממנו וכולם
רצו להיות חברים שלו. האינסטינקט הטבעי של כל אדם הוא להתחבר לחזק כדי שלא יפגע בך.

berens

New member
אם דודו היה זדוני הוא היה נמנע מהרבה דברים

עצם העובדה שהוא נון סטופ מתכנן מחשב מדבר והכל גלוי לצופים
מראה שזאת אסטרטגיית המשחק שלו מול התושבים ולא רוע אישי, הוא אמר מההתחלה שהוא בא למשחק ולא לחיפוש חברים גם אתמול הוא אמר לדומיניק
שבחוץ היו יכולים להסתדר יופי.
מצד שני יש את רומי שמשקרת ללא היכר בכדי לשרוד ולא איכפת לה מאף אחד ויש את מנואל שמגבה אותה וזה בסדר מצידה לשקר ולהציל את עצמה
ממש בחורות עם מוסר אישי גבוה.
בכל מקרה,
עדיף לשנוא מישהו בגלל מה שחושבים שהוא
מאשר לאהוב מישהו על מה שהוא לא.

סטילהוק

New member
רומי ממש לא משקרת, היא פשוט לא רצתה להגיד לה את מי היא מיסתה

וזכותה ע"פי חוקי הפורמט לא לגלות ולשמור לעצמה את זה. יותר מזה, הפורמט בכלל אוסר לגלות את מי מיסית. כי זה קנס.

למעלה