שרשור בוקר ליום ה-36 בעיר 2025

berens

New member
ראיתי במו עיני שהיא אמרה לה "אני?" בצורה שלא משתמעת ל2 צדדים

אותו דבר לגבי ג'ו, אמרה לדומיניק שלא מיסתה וכשהוא ראה את הפרק
ראה שכן מיסתה, היא שקרנית

סטילהוק

New member
רואים שאינך צופה בלייב, דומיניק לא ראה את הפרק, רק נטע ראתה

ומי שממסה את ג'ו באופן קבוע זו הודיה, שלא סיפרה לאף אחד, כולל לדומיניק וסיגל החברה הכי טובה שלה. וממש לא הראו את רומי בלייב אומרת לה "אני?" בצורה שלא משתמעת ל2 צדדים, מה שהראו זה את אליסה מספרת שזה מה שהיא אמרה לה. וזה שני דברים שונים לחלוטין. כי גם אליסה הבינה ממנה שזה רק משחק, בעוד שרומי אמרה לה שאלה חוקי המשחק שאסור לגלות את מי מיסית, ולא שזה רק משחק. אבל ככה זה ששומעים רק מה שרוצים לשמוע ורואים רק מה שרוצים לראות. קוראים לזה שמיעה וראייה סלקטיבית. ובעיקר כשאתה נמצא בסערת רוחות ומלא אדרנלין כמו שאליסה היתה עם כניסתה לשם.

berens

New member
אתמול דומיניק סיפר למנואל שרומי שיקרה גם לגבי ג׳ו

ואמר ״אנחנו לא צריכים שקרנית כמוה במשפחה״
מנואל ישר יצאה להגנת רומי ודומיניק אמר אז מה לשקר בשביל כסף?
אז מה אנחנו שונים מהם

אני מתרשמת מדודו על סמך מה שאני רואה ושומעת ממנו

ולא מהפרשנות שאני קוראת כאן, כי כמו שאמרתי וחזרתי על כך מספר פעמים,
לכל אחד מאיתנו יש פרשנות אחרת לאירועים שאנחנו רואים על המסך ופרשנות אחרת לדברים הנאמרים שם. הפורום הוא במה בשבילנו להביע את דעתנו. אני רק אומרת שדודו בעיני הוא אדם רע. בעיניך הוא אדם טוב נפלא וצופת נופים. לא מתווכחת בכלל על הרגשתם של אנשים.

MagnumTA007

Well-known member
הפיצוץ התחיל הרבה לפני...כשהגנגסטרית דרשה ממנה שתקנה לה שיר

ניגשה אל הודיה באגרסיביות, שיכורה ומאיימת, יצרה סצנה מול כולם.
הודיה ניסתה להסביר לה שזה לא הזמן לבזבוזים מיותרים. רומי ניסתה להרגיע רוחות.
הכרובית פתחה בסחיטה הרגשית המוכרת שלה "לא רוצה, לא צריך" כל השיט הזה.
בסוף הגיעו לאיזושהי פשרה, הבריונית באה על סיפוקה, והודיה הלכה לג'קוזי להרגע.
כשעה לאחר מכן הודיה ישבה עם דודו ולימור וסיפרה להם על המקרה ושהיא לא מצליחה להעביר את המסר לשטרודל האטום ושהיא חוששת לגורלה של הירק במשחק.
כמובן שהם קפצו על ההזדמנות כפיראנות "ושטפו לילדה את המוח" - כי כידוע, לדוגמניות אין דעה משל עצמן או יכולות בסיסיות בפענוח הירוגליפים.

&nbsp

תקרא לה בשם בבקשה. אף אחד לא אמור לדעת למי אתה מתכוון!

אל תקרא לה גנגסטרית. אתה יכול להגיד סיגל שהולכת כמו גנגסטרית כמו שאנחנו אומרים דודו הנחש או דומיניק המתייפייף. אף אחד לא צריך לדעת למי אתה מתכוון כשאתה אומר כרובית או שטרודל. לא לעניין!
לגבי כל השאר אני לא אתייחס. כל אחד מאיתנו יש לו זווית ראיה אחרת של הדמויות והמשחק עצמו. אני לא ראיתי את הקטע בזמן אמיתי, כשאצפה בו, אחווה דעה משל עצמי.

סטילהוק

New member
זה התחיל עוד לפני זה עם המסר מאבא של הודיה

שרואים שהוא לא העיפרון הכי חד בקלמר, וזאת עוד בלשון המעטה, אם העביר לבת שלו דווקא כזה מסר עם רומי, ש"דודו חכם". קרי: תיצמדי לדודו כי דודו חכם וצודק ואילו את טיפשה. ואז לימור החיילת השפוטה המניפוליטיבית של דודו אמרה להודיה שהנה אפילו אבא שלך העביר לך מסר שאינו משתמע לשני פנים לגבי מה שאת צריכה לעשות ואמרה לה שתבין מהמסר למה אביה התכוון.

רינתי77

Active member
הודיה הכניסה את עצמה לפינה עם הקשר המיותר הזה עם סיגל.

היא מתחילה להבין את זה ובשיחה עם נטע היא אמרה שהמטרה שלה במשחק זה לזכות בבית, שזה הדבר שהכי חשוב לה ולמרות שהיא אוהבת את סיגל, אם היא צריכה לבחור בין סיגל לבין עצמה היא תבחר בעצמה.

סטילהוק

New member
אלה למעשה המילים אחד לאחד שדודו הכניס לה לראש אמש

לפני הריב והפיצוץ הגדול עם סיגל. מה שגרם לה לרעד ועצבים בכל הגוף.

רינתי77

Active member
זה לא אומר שזה לא נכון. אם הודיה תצטרך להמשיך להציל

את סיגל, היא יכולה לשכוח מהדירה.

בדיוק להיפך. הודיה בלי סיגל יכולה לשכוח מהדירה

אין לה מה לעשות במשחק בלי סיגל.
דודו מבין שרק סיגל מפריעה לו ורק הודיה יכולה לחטוף לו את הדירה מתחת לאף
ולכן הוא רוצה לסלק את סיגל ולהחליש את הודיה. מאוד פשוט.
דודו כבר לא סופר את דומיניק והוא בטוח שאת נטע הוא ניטרל
וכך הוא פועל עכשיו אך ורק להפלת סיגל דרך הודיה. לי זה כל כך ברור שאני לא מבינה איך אף אחד לא רואה את זה.
הודיה חייבת לתת כסף לסיגל ולהעיף את ג'ו הבייתה. ג'ו מפריע לדומיניק וחוסם לו את הדרך במשחק. ג'ו מיצה את עצמו מכל הכיוונים ולא רק זאת אלא גם ממש יצא מכל החורים.

ואכן ברור לכולנו שהודיה היא זאת שמשתמשת בסיגל ולא להיפך

סיגל מאוהבת והודיה לא מאוהבת. הודיה משחקת בדיוק כמו דודו רק בדרך אחרת.
הודיה בלי סיגל לא שווה כלום. אין לה מה להביא למשחק. רק היצמדות לסיגל, עושה לה טיזינג מצד אחד, מתעלקת עליה ומנשקת אותה מצד שני, רבה איתה בקולי קולות מצד שלישי, כל זאת זה המון המון זמן מסך ומצלמות וכניסה וודאית לשידור בפרק.

MagnumTA007

Well-known member
כרגע הדיון מיותר. הודיה בחרה להיות האישה המוכה וזחלה אליה

כסמרטוט שהיא. שתתמודד עם ההשלכות
הן תהיינה רבות בהמשך המשחק וגם לאחר התוכנית. זו תדמית שקשה להתנער ממנה במיוחד לצעירה בתחילת דרכה.
&nbsp
אני מבין שזה מרתיח, אבל לפעמים גם השטן דובר אמת. במקרה הזה זה דודו.
סיגל לקחה עליה בעלות, משחקת בה כרצונה
מפעילה עליה אלימות רגשית ובריונות ומנצלת אותה במסגרת המשחק מבלי לתת דבר בתמורה.
במידה מסוימת, זה מזכיר את תוכנית ההתנתקות.

&nbsp

berens

New member
לדודו באמת אכפת מהודיה ,אפילו אמר שאם סיגל לא תמסה אותו

הוא יעזור לה בכדי להקל על הודיה .

כשסיגל הגיעה עם תנועות העבדאי זה היה מצחיק ,דודו ממש התחלחל.

ממש איכפת לו מהודיה

הוא בסך הכל רוצה שסיגל לא תמסה אותו והוא יודע שהודיה תגיד לה את זה, וככה הוא ישיג גם את האי-מיסוי וגם הודיה תהיה אסירת תודה לו. 2 ציפורים במכה אחת.

berens

New member
המעשים יוכיחו,נראה עם דודו יעזור לסיגל מעבר לסכום המיסוי

סטילהוק

New member
דודו האחרון שיעזור לסיגל כספית, הוא מת שהיא תודח

כי אז הודיה כולה שלו. אבל מילים הרי לא עולות כסף, ודודו משקר ומבטיח הבטחות שקריות על ימין ועל שמאל, בדיוק כמו ביבי שהבטיח כבר לפני 10 שנים שממשלה בראשותו תדאג למוטט את שלטון החמאס בעזה. ואנחנו עדיין מחכים שיקיים את הבטחתו. ובמקום זאת הוא שולח להם מיליוני דולרים ומשקם להם את תשתיות הטרור ועוזר להם לבנות את מנהרות הטרור התת-קרקעיות שחודרות אל תוך תחומי מדינת ישראל הריבונית, באמצעות שיירות של משאיות עמוסות חומרי בנייה ומזומנים שהוא שולח לרצועת עזה על בסיס שבועי.

למעלה