טוב, להגיד שאני מאוכזבת, זאת לא תהיה מילה נכונה
אני פשוט מתוסכלת ומעוצבנת וממש כועסת על נטע עם הטעות הנוראית הזאת שהיא עשתה. למרות שחששנו שההעברה שלה תיפסל כי בפירוש נאסר עליהם לדבר על הסכומים שהם מתכוונים להעביר ולמי.
נטע נכשלה בלשונה ומרוב שהיא מבולבלת (אמרנו?) עם עצמה, היא כבר שכחה שדיברה על הסכום שהיא מעבירה.
אני כועסת על הודיה שהעבירה סכום כל כך גדול לדודו ונתנה לו לשחק לה במוח. היא הרבה יותר מטומטמת ממה שחשבתי בהתחלה.
אני מתוסכלת מסיגל ועצבנית על סייף שהעביר את הכסף שלו בירושה לדודו במקום להחזיר לנטע שאיבדה ארבעת אלפים ש"ח כדי לתמוך בו.
זה מן חוסר צדק משווע כזה. למרות שאני לא מחבבת את מנואל ושרי, בכל זאת לא מגיע לדודו שחופר כל היום לאנשים בראש אסטרטגיה ואסטרטגיה ובסוף הוא עוד מקבל מהם כסף ומגיע לראש הטבלה. זה פשוט מעצבן
הפרק עצמו, כמו שאמרו כאן לפניי, אמנם היה מהיר וזרם היטב, אך לא שיקף אפילו לא במעט את מה שבאמת הלך בעיר בלייב. חבל. מי שלא מכיר את הדמויות מהלייב, כנראה שכבר לא יכיר בכלל.
הבחור הגיי החדש שנכנס, צלם האופנה, יכניס קצת צבע לדעתי. יהיו לו הרבה שיחות עם הרובוטים. האם יצטרף לדודו? ימים יגידו, לא נראה לי שהוא הטיפוס של דודו. בכל אופן אני מקווה שהוא יפתיע לטובה כדי להמתיק את הגלולה המרה.