שרשור לילה ה-19 בעיר 2025

Yalush2

New member
שרשור לילה ה-19 בעיר 2025

לילה טוב

נטע ומנואל תיאמו את העברות הכספים ולכן ההעברות שלהן נפסלו, הכסף שהן העבירו נלקח מהן.

בעקבות כך סייף הודח!

סייף העביר את הכסף לדודו.

הדייר הנוסף שנכנס במקום סייף הוא: דניאל קמינסקי - צלם אופנה

שיהיה לכולכם לילה טוב

מורבידי

New member
שריי לדודו :המשחק לא כסף המשחק לב. אתה מתנהג בבריונות

(שריי מצפה שישדרו אותה במשדר , על קלף הבריונות).

MagnumTA007

Well-known member
שרי צודקת 1000% וכן היא חייבת להכנס למשדרים

ולקבל קצת כסף. הגיע הזמן!

מורבידי

New member
אוף. אהובתך. עם אהבת אמת אין לי איך להתווכח. תקשיב היא צורחת

כל הזמן.

מורבידי

New member
וואו. דודו הסכים שהבנות (שריי ומנואל) יבואו לגור איתו בדירה,

אבל
התנה את זה בתנאי זה שרומי (הילדה) לא תעלה למרפסת , לא תשב איתם על המרפסת.
הבנות מסרבות.
הבנות באכסניה לא התקלחו כבר כמה שבועות. מטורף !

Teslla

New member
אין מקלחות באכסניה?

אין מצב. אחרת זה כמו לישון על ספסל
על מה הם משלמים על הכוך הזה?

Teslla

New member
זה עדין מקלחת

לעומת הספסל
שאף אחד לא ישן בו עדיין.

מורבידי

New member
יש מקלחת. פשוט הבנות התלוננו שזה לא תנאים טובים

והן אפילו לא מתקלחות כל יום.
מבחינתן , לדבריהן , הן רוצות מקלחת נורמלית.

Teslla

New member
מדהים שהן רוצות

הן עדיין בתכנית טלוויזה ומדובר פה שדירה שהן עשויות לקחת בסופו של דבר. בהתחשב בהישרדות (התכנית) יש להם אחלה תנאים. יותר טוב מהחדר שלי אפילו.
מים פושרים זה אחלה בחלה של מקלחת. הרבה מהמלון ומהסוויטה היו עוברים לשם אבל הם מתביישים כי כביכול להם יש יותר כסף. פריווילגיה להיות בכוך של האכסניה. שלא תטעו

מורבידי

New member
הנה , ג'ו בדיוק אמר על המקלחות. ג'ו אמר לסוויטה ואמר לדומיני

ק
שסוף סוף יהיה להם מקלחת נורמלית לא מקלחת במים קרים כמו באכסנייה.

טוב, להגיד שאני מאוכזבת, זאת לא תהיה מילה נכונה

אני פשוט מתוסכלת ומעוצבנת וממש כועסת על נטע עם הטעות הנוראית הזאת שהיא עשתה. למרות שחששנו שההעברה שלה תיפסל כי בפירוש נאסר עליהם לדבר על הסכומים שהם מתכוונים להעביר ולמי.
נטע נכשלה בלשונה ומרוב שהיא מבולבלת (אמרנו?) עם עצמה, היא כבר שכחה שדיברה על הסכום שהיא מעבירה.
אני כועסת על הודיה שהעבירה סכום כל כך גדול לדודו ונתנה לו לשחק לה במוח. היא הרבה יותר מטומטמת ממה שחשבתי בהתחלה.
אני מתוסכלת מסיגל ועצבנית על סייף שהעביר את הכסף שלו בירושה לדודו במקום להחזיר לנטע שאיבדה ארבעת אלפים ש"ח כדי לתמוך בו.
זה מן חוסר צדק משווע כזה. למרות שאני לא מחבבת את מנואל ושרי, בכל זאת לא מגיע לדודו שחופר כל היום לאנשים בראש אסטרטגיה ואסטרטגיה ובסוף הוא עוד מקבל מהם כסף ומגיע לראש הטבלה. זה פשוט מעצבן

הפרק עצמו, כמו שאמרו כאן לפניי, אמנם היה מהיר וזרם היטב, אך לא שיקף אפילו לא במעט את מה שבאמת הלך בעיר בלייב. חבל. מי שלא מכיר את הדמויות מהלייב, כנראה שכבר לא יכיר בכלל.
הבחור הגיי החדש שנכנס, צלם האופנה, יכניס קצת צבע לדעתי. יהיו לו הרבה שיחות עם הרובוטים. האם יצטרף לדודו? ימים יגידו, לא נראה לי שהוא הטיפוס של דודו. בכל אופן אני מקווה שהוא יפתיע לטובה כדי להמתיק את הגלולה המרה.

MagnumTA007

Well-known member
נטע והודיה שתי האכזבות הגדולות של העונה

הקהל אהב אותן ביחד. בלי סיגל!
אוקיי אז לא היה חיבור מטורף ורומנטי בין השתיים. מקבל. אבל עדיין הברית הזו שמרה עליהן כגוף עצמאי ונייטרלי, והן בטיפשותן בחרו לפרק את החבילה.
כעת הן משלמות ועוד תשלמנה על הבחירות השגויות והמטופשות שעשו.
עצוב שזוג עיניים ירוקות זה כל מה שנדרש כדי לבלבל את נטע החדה והאמיצה...
ודמות אב אגרסיבי ודורסני קיפל את הודיה (ואת סיגל בעקיפין) כמו אוריגמי.

תחי שרי אמנו.
יבורך הליטוף.

סטילהוק

New member
4 וחצי אלף נטע איבדה, כמעט 5000

ואחרי הערב הזה גם לא נראה לי שהצופים ימשיכו להעניק לה כספים, בגלל שהיא לא יודעת להתנהל נכון עם הכספים שהיא מקבלת, ומה שהכי גרוע קל מאוד להשפיע עליה ולעשות עליה מניפולציות. וכנ"ל הודיה שנפלה חזק במלכודת שטמן לה דודו הנוכל. מי שמפתיעה לטובה זאת דווקא התושבת החדשה רומי, היחידה שיש לה עמוד שדרה לעמוד מול הנבל הנוכל של 2025. הילדה הזאת בת ה 20 אולי מפחדת מרובוטים, אך נראה שהיא יותר אמיצה ממרבית הדיירים הותיקים העונה.

MagnumTA007

Well-known member
הלוואי והצופים ייתנו לרומי ולשרי. נכון, היא לא אישה קלה

אבל היא פייטרית שעומדת על שלה ונאמנה לחברים שלה.
כרגע היא טיפה בצל של מנואל ויחד הן נתפסות כביצ'יות. מקווה שהצופים יכירו את הצדדים היפים שלה.

למעלה