אהבתי מאוד את הפרק הערב,עריכה שוב מעולה של יורם,מתחיל...
להרגיש שהעיר מתחילה לבעבע ולתסוס תחת שמריה.
נוצרים מחנות שונים בבירור,יש חפרפרות-סיגל,רומי, ויש את ג'ו...דמות גדולה שלא משתנה,תמיד "הבוקר טוב" הרועם...והרגשת הסבא משנות ה60 העליזות שלא התבגר.
אני מחבב את דודו,אני חושב שהוא ליהוק ענק של יורם זק...הוא דמות מה שאוהבים לכנות "עגולה".יש חספוס,רגש,תחמנות,תככנות,אסטרטגיה,וגם רגש אבהי(הודיה).ממש כמו של ג'ו ודומיניק.
מיכאל קצת נעלם לי בפרקים האחרונים,העיר מתחילה להשפיע עליו בצפיפותה,הוא זקוק לים,חופש.. רומי ממזרתה קטנה,לא פרייאריית בכלל ודודו הרגיש זאת יפה מאוד על בשרו.
שרי ומנואל? לא באות לי כל כך טוב,מבחינת מראה הן קוגריות ללא ספק,אבל נפעם מבינתי איך הבעלים שלהן לא משתגעים מכל ההתמרחויות עם מיכאל ובעיקר דומיניק. יש מצב שאצל אחת מהן-מנואל יש סוג של זוגיות פתוחה והבנה ...
הדייר החדש-חיזוק לדודו על בסיס אחוות הקהילה? או שמא אוחצ'ה רעה? ימים יגידו...
אני חושב שאחרי יום שבת ותום האח הגדול ,יותר ויותר אנשים יתחברו לראלטי החדש והמעניין הזה.יורם וההפקה צריכים קצת להוריד מחטא ההיבריס שלהם ולהבא לא לעלות ראש בראש מול האח,כנ"ל האח...שני הפורמטים יוצאים נפסדים בעיקר בתחום הלייב ורכישתו לדעתי.
"2025" מול "השרדות" נשמע לי יותר סביר או מול "המירוץ למיליון". יש סיכוי טוב שאתחבר לערוץ אחרי שיגמר האח...בינתיים תמשיכו בעבודה הטובה לעדכן מה קורה בעיר.
אגב מה השמועות על הכנסת אופירה וברקו לעיר? לא הספיקה הפארסה עם אסי ורותם הממוחזרים לעייפה?