שרשור לילה ה-19 בעיר 2025

MagnumTA007

Well-known member
לעומת כל השאר שמדברים בלחש ובנועם

DUDE
המשפט המכוער שהוא זרק עכשיו זה האמאמא של החרם
הילדה לא עולה על המרפסת? פאק אוף.

Teslla

New member
יכול להיות שזאת האסטרטגיה שלהן

וזה לגיטימי. אבל אנחנו עדיין קולטים את זה

מורבידי

New member
דודו מנצל את העובדה שהוא רוצה להיפטר מהכסף שלו

עד המיסוי,
אז הוא משחק את עצמו ג'נטלמן ומציע כספים לאנשים.
לימור כעת אומרת לבחור החדש (לדניאל) שלא ידאג והם ידאגו לו לבגדים להכל.
ככה הם משיגים שתי מטרות ,גם לצאת ג'נטלמנים מול המצלמה, וגם לפזר את הכסף שדודו לא רוצה שיישאר אצלו עד המיסוי.

מורבידי

New member
הנה . לימור אומרת גם לנטע שהשבוע הם (היא ודודו) ישלמו על הכל

נטע עדיין לא מבינה את המניע האמיתי סביב זה.

tg151

Well-known member
למה הם חושבים שאם יהיה להם פחות כסף לא ימסו אותם?

מורבידי

New member
דודו אמר ללימור קודם שהיעד שלו זה עד יום ראשון לרדת

בכסף ל 15 אלף. הוא יודע שאם הוא על 30 אלף ו 8 תושבים ימסו אותו - יירדו לו כל פעם 3000 ש"ח. ...
לא עשיתי את המתמטיקה .. צריך לבדוק אם יהיו לו 15000 אלף ואותו מס' תושבים ימסה אותו - אם זה יהיה לו טוב יותר.
בכל מקרה זה מה שהוא הכריז.. גם אמר לדניאל הרגע (החדש) :"בעיר הזאת לא טוב שיהיה לך כסף"

tg151

Well-known member
בסדר, אבל למה נראה לו שאם יהיה לו 15 אז לא ימסו אותו? חח

גם אם יהיה לו 100 אלף או 5,000 ש"ח עדיין יימסו אותו. מה ההיגיון שלו בלבזבז את הכסף.. אני מבין שהוא אומר שהוא לא רוצה להיות ראשון, אבל בזבוז הכסל עד יום ראשון לא יעזור לו. כך או כך ימסו אותו. למה,באמת נראה לו שירחמו עליו כי יש לו פחות כסף?

מורבידי

New member
זו לא מסקנה. דודו אמר את זה. הוא אמר ללימור קודם

שעד יום ראשון הוא רוצה לבזבז חצי מהכסף שלו והיעד זה 15 אלף.
כי ממילא ימסו אותו ביום שני , ומ 30 אלף ממילא יירד לו חצי... אז הוא רוצה לשלם על לימור על כל השבוע.
אח"כ הוא ישב עם מנואל ושריי ההיסטריות ומנואל בתחתית הטבלה, ובג'נטלמניות הוא הציע לקנות לה השבוע בגדים או דברים שתצטרך.
לא קשה לעשות את ה 1+ 1 מדוע הוא הציע לה.
הוא משיג בכך שתי מטרות- מצטייר כג'נטלמן. אבל דודו לא עושה שום דבר רק בשביל אהבת האדם אם זה לא משרת את המטרה שלו שבדיוק הגדיר אותה שתי דקות קודם.
העליתיי סרטוני לייב מהערב מוזמנת לראות. הכל שם.

Teslla

New member
לדודו יש בעיה אחת

הוא באופוריה של אהבת הקהל.
אבל בנחישות של המשחק [בלי להסתכל על האובססיה של עניין האסטרטגיה] הוא מס' 1.

יכול להיות שזה יהווה עבורו מכשול ויכול להיות שלא

tg151

Well-known member
אני מבין את החשיבה של דודו אבל

אם הוא יבזבז כדי לרדת ל-15 מי מבטיח לו שלא ימסו אותו? כי אם זה יקרה אז הוא יירד ל-9,000 נגיד. מה ההיגיון בלבזבז את הכסף שלו. אם הוא לא מבזבז אז הוא פשוט יירד נגיד ל-15 עם מיסוי. אבל אם הוא מבזבז ואז ימסו אותו יהיה לו הרבה פחות מ-15

אהבתי מאוד את הפרק הערב,עריכה שוב מעולה של יורם,מתחיל...

להרגיש שהעיר מתחילה לבעבע ולתסוס תחת שמריה.

נוצרים מחנות שונים בבירור,יש חפרפרות-סיגל,רומי, ויש את ג'ו...דמות גדולה שלא משתנה,תמיד "הבוקר טוב" הרועם...והרגשת הסבא משנות ה60 העליזות שלא התבגר.

אני מחבב את דודו,אני חושב שהוא ליהוק ענק של יורם זק...הוא דמות מה שאוהבים לכנות "עגולה".יש חספוס,רגש,תחמנות,תככנות,אסטרטגיה,וגם רגש אבהי(הודיה).ממש כמו של ג'ו ודומיניק.

מיכאל קצת נעלם לי בפרקים האחרונים,העיר מתחילה להשפיע עליו בצפיפותה,הוא זקוק לים,חופש.. רומי ממזרתה קטנה,לא פרייאריית בכלל ודודו הרגיש זאת יפה מאוד על בשרו.

שרי ומנואל? לא באות לי כל כך טוב,מבחינת מראה הן קוגריות ללא ספק,אבל נפעם מבינתי איך הבעלים שלהן לא משתגעים מכל ההתמרחויות עם מיכאל ובעיקר דומיניק. יש מצב שאצל אחת מהן-מנואל יש סוג של זוגיות פתוחה והבנה ...

הדייר החדש-חיזוק לדודו על בסיס אחוות הקהילה? או שמא אוחצ'ה רעה? ימים יגידו...

אני חושב שאחרי יום שבת ותום האח הגדול ,יותר ויותר אנשים יתחברו לראלטי החדש והמעניין הזה.יורם וההפקה צריכים קצת להוריד מחטא ההיבריס שלהם ולהבא לא לעלות ראש בראש מול האח,כנ"ל האח...שני הפורמטים יוצאים נפסדים בעיקר בתחום הלייב ורכישתו לדעתי.

"2025" מול "השרדות" נשמע לי יותר סביר או מול "המירוץ למיליון". יש סיכוי טוב שאתחבר לערוץ אחרי שיגמר האח...בינתיים תמשיכו בעבודה הטובה לעדכן מה קורה בעיר.

אגב מה השמועות על הכנסת אופירה וברקו לעיר? לא הספיקה הפארסה עם אסי ורותם הממוחזרים לעייפה?

ברוך הבא אלי
תמיד כיף לקרוא את זווית הראיה שלך

ותודה לאל, עוד יומיים האח הגדול מסתיים. אני פשוט לא מאמינה שזה נגמר.
זה פשוט נלעס לי כמו מסטיק בזוקה ישן. כמו לזרוק סוף סוף איזה מסטיק שלעסת כל היום והלסתות כבר כואבות...
אני מאמינה שאנשים לאט לאט יתחברו לפורמאט החדש גם בגלל שכל שבוע יש מישהו חדש.
בינתיים, שיהיה לנו לילה טוב!

man in heaven1

New member
רומי פשוט תותחית במשחק

זיהתה את האסטרטגיה של דודו מהרגעים הראשונים שלה בעיר

ניסתה להזהיר את סייף לגבי ההתקרבות שלו לדודו וגם לדאוג לו והכל במשחק דיפלומטי ולא ביריוני

לא מפחדת לענות לדודו באותה העוקצנות שלו מבלי להיגרר לאלימות מילולית

שרדה הדחה בתור חדשה

בקיצור הפתיעה אותי. הגיעה עם רושם ראשוני של עוד פליטת ריאליטי גנרית עתידית ונהייתה בזכות עצמה הגורם היחיד שבאמת עומד מול דודו. זה יכול לעזור לה גם מכיוון הצופים.

נראה שמי שנצמד לדודו אוכל אותה וזו בדיוק האסטרטגיה שלו. לרכב על החלשים והתמימים ולקבל מהם את הכסף בהדחה. זה קרה עם סמי ועם סייף, והודיה ולימור לא מחוסנות מזה.

העניין הוא שגם אם רובה המוחלט של העיר נגדך, מספיק תמים אחד או שניים שיעזרו לך כדי שתישאר. וזאת מבלי להתייחס להעברות שבוטלו וכו'.

דיסקליימר: אני ללא ערוץ הלייב, ראיתי פה כמה סרטונים אבל אולי אני מפספס דברים :)

מסכימה איתך לגמרי לגבי רומי

היא פיקחית ונבונה מאוד והפתיעה אותי באינטליגנציה שלה בגילה הצעיר כל כך...
אני מקווה שעכשיו מכאן היא רק תעלה.

למעלה