שרשור לילה ה-19 בעיר 2025

מורבידי

New member
לא מסכים. יש לה פיקחות ריאילטי. חסר לה לב, חסר לה טוב לב, יש

בה אגואיסטיות.. .חוכמה זה לא הכל.
יש בה ערמומיות, שמחה לאיד ועוד המון תכונות שלא נעימות לי בבן אדם .
היא לא "חמה" שם לאף אחד , מהרגע הראשון שהגיעה.

MagnumTA007

Well-known member
רומי בהחלט מפתיעה לטובה. שתמשיך במגמה החיובית

הילדה תעלה על איזו מרפסת שהיא רוצה

Teslla

New member
אם היא חכמה

שתתחבר להודיה וסיגל. אם היא תצליח..

MagnumTA007

Well-known member
טעות. אם רומי תחבור אליהן דודו יתרכך וייקח אותה תחת חסותו

ורומי תהפוך לעוד מקופלת באוסף שלו. חסרת זהות.
שתישאר עצמאית, עם תמיכה ממשפחת לטף. הפעם שרי הייתה בסכנה אז לא יכלו לעזור לה אבל היא אהובה שם.

Teslla

New member
כנראה שלא הבנת..

היא סימנה את דודו ובצדק כי הוא סימן אותה אחרי שהיא לא נענתה לבקשותיו
סיכוי קלוש שהיא תסמוך עליו שוב. והוא עדיין משחק את המשחק וזה מה שהוא אמור לעשות וגם היא. אבל חברים? איפה ... הרבה דיירים חדשים יכנסו ויצאו עד אז.

מורבידי

New member
דודו ורומי - זה לא יקרה. לרומי יש אפילו אגו יותר גדול מרומי,

היא ילדה קטנה של "שימחה לאיד".. היא רק מחכה שדודו ייפול כדי לשמוח לאידו.

Teslla

New member
היא לא ילדה ולא נעליים

ותכף אתה תבחין בזה גם אתה. כי אני כבר מרגע החלוקה.

מורבידי

New member
מה הכוונה ? זה שהיא ערמומית , נחשה, חסרת רגשות כבר הבחנתי

הכוונה שההתנהגות שלה היא של ילדה.
לא , היא לא ילדה.
ילדים הם תמימים ונחמדים . רומי רחוקה מזה :)

אני בדיוק כמוך ללא הלייב כרגע.כן היא מאוד בוגרת וחכמה לגילה

רומי.. לגבי התיאוריה שלך על דודו ורכיבה על החלשים כדי לקבל מהם את המענק בסוף,נשמע מעניין והגיוני,הכל יכול להיות עם הבחור הערמומי הזה. בלשון שלו הוא יכול להפוך את העיר כולה.
&nbsp
אבל אני ממש לא מסכים שסמי וסייף הם תמימים וחלשים.בטח לא סמי...סמי פשוט התנהג בטיפשות פזרנית יחדיו עם דודו.דודו היה כפסע מלהיות המודח ה1.
&nbsp
בכלל אני לא מבין למה סמי נקרא המודח ה1,מה אדם בשם גק'י לא היה נוכח בערב הכניסה?

מורבידי

New member
העליתי סרטוני לייב מהערב אחרי המשדר. רומי חכמה

אבל בן אדם לא נעים , ממזרי, אושיית אינסטרגם WANNABE ... ילדת שמנת מפונקת שחושבת שניתוח אף שעברה זה מבחינתה כישרון שיכול להפוך אותה למפורסמת.

man in heaven1

New member
תודה על סירטוני הלייב :)

לגבי רומי, אני אדגיש שבעיני היא תותחית במשחק.
ובמשחק הזה אפשר להתלונן זה לזה שזה לא הוגן, כמו שרי ומנואל, או שאפשר לעשות מעשה ולפתוח חזית נגדית כבר בימים הראשונים של המשחק שלה.

הסייג היחיד והכי משמעותי הוא כמובן שהיא אחרונה בטבלה, אבל לדעתי עצם זה שהיא הציבה אלטרנטיבה לדודו, ובפנים שלו, לא סתם בינה לבין אנשים אחרים (לא שהיה לה כל כך עם מי), זה נותן קונטרה מעניינת ל"שריף" וזו משבצת שאף אחד שם לא ממלא כרגע. פשוט לא ייאמן איך הודיה וסיגל, כל אחת במסלול שלה, מתנהלות כאילו הוא לא התפוצץ עליהן כל כך מוקדם במשחק.

לב חם או לא - אישית לא הייתי מתיידד עם אף אחד מהתושבים שם בחיים האמיתיים, אני מדבר נטו על יכולת המשחק :)

מורבידי

New member
בכיף. לגבי רומי לא מסכים איתך. אני צופה המון בלייב, היא

בעיניי הגירסה הנשית של דודו מבחינת אסטרטגיה. היא באה ,כבר בת.ז שלה הציגה עצמה בביקיני מהאינסטגרם -זה מה שהיא , אושיית WANNABE של אינסטגרם.. היא סיפרה שחצי שנה אחרונה הודיעו לה שהיא נכנסת לתוכנית, היא שמה את כל החיים שלה על HOLD נפרדה מהחבר שלה ,כל החיים שלה כרגע זה סביב התוכנית. היא בת טיפש עשרה פלוס שמפנטזת על שטיח אדום הפקות להיות "הדבר הבא" בגיא פינס.. פנטזיות.
באה על היום הראשון להראות את הבגד ים שלה בבריכה שם.. היא אולי בין הראשונות שנכנסו בכלל אי פעם לבריכה בבית. כל שיחה שלה היא מזעיפה פנים, מחפשת תשומת לב, בתחרות עם הבנות שם, פלרטטנית מהיום הראשון, ניסתה להיות כמו שאר הבנות שם שמקבלים ליטוף מדומיניק ומיכאל, הניחה עליהם ידיים ועוד ועוד. כל מיני דברים שאין מצב לראות במשדר כמובן , הכל ראו בלייב 24/7.

man in heaven1

New member
אז אנחנו בעצם אומרים פחות או יותר את אותו הדבר :)

כמו שכתבתי, אני חושב שהיא היחידה שמציבה לדודו אלטרנטיבה. לכן אני מסכים שהיא הגרסה הנשית של דודו מבחינת אסטרטגיה - חוץ מזה שלדעתי היא פחות אגרסיבית ממנו. אולי גם זה יבוא לה עם הזמן והבטחון. גם דודו עוד היה חינני בהתחלה :)

אבל בקיצור אני מסכים איתך, היא באה לשחק את המשחק, עם תשומת הלב ועם הבריכה וכו'. כל עוד זה לא ביריוני ופוגעני, אני זוקף את זה לזכותה. אני לא רואה שם אף אחד שמתקרב לקור הרוח שלה. אולי סיגל, בימים טובים יותר שלה.
נטע שהעבירה לסייף, כל אלה שהעבירו לשרי... יחד עם המיסוי הקולקטיבי - זו פשוט חשיבה לא אסטרטגית. זה לשחק לידיים של דודו.

סטילהוק

New member
רומי היא כל מה שחשבתי שנטע והודיה והתאכזבתי לגלות שהן לא

מקווה מאוד שהצופים יעניקו לה כסף בשבוע הבא, כי הדיירים שהבטיחו להצילה לא עמדו במילתם. ולא הבנתי למה כולם העבירו כספים רק לשרי ואף אחד מהם לא לרומי, הרי מי שהיתה בסכנת הדחה היתה רומי לא שרי, ואף אחד לא העביר לה שקל, אפילו לא מיכאל שלו היא העניקה לו הסכום הכי גבוה אחרי המשימה.

לא הבנתי מה ההיגיון 'בלהציל' את שרי שבכלל לא היתה בתחתית אם רוצים להדיח את דודו או סייף. הרי אם נטע לא היתה מדברת על סכום ההעברה עם מנואל רומי היתה מודחת ולא דודו או סייף.

עם מה התושבים שם חושבים? עם הראש או עם התחת? כי כמו שזה נראה הערב, ממש לא עם הראש.

למעלה