שרשור ערב ביום ה-18 בעיר 2025

מיכאל יכול לתת חמשת אלפים לרומי ולהציל אותה

ואז ה-7,000 ש"ח של נטע לא יעזרו לסייף. אני באמת לא מבינה אותם.

tg151

Well-known member
איך? אם ייתן 5,000 הוא יירד ל-15 אלף ואז הוא בסכנה

MagnumTA007

Well-known member
הוא חייב לרומי מהמשימה. בגדול!

אם יצליח להציל אותה, יתפוס במעט את תשומת ליבם של הצופים שאינם מודעים לקיומו. יהפוך ל-"גיבור של רומי" או קשקוש כזה. דומיניק\ג'ו אול אובר אגיין.
הכעס שלו על הבנות יכול להעיד שהוא כן העביר לרומי סכום מסוים, פחות מן הנדרש להצילה.

בכלל עדיין לא ברור מה הוא עושה שם. סהרורי כזה. כביכול חלק מהשבט, אך עדיין לא הוכיח זאת בפועל.
לפחות הוא מעביר לשרי את הזמן עם השטויות שלו.

מורבידי

New member
גם זה לא שהשתיקה שלו מסתירה חוכמה כלשהי,

כשהוא כבר פותח את הפה , זה בעיקר בדיחות גסות , צעקות וקולות :/ מנסה לבוא על תקן הבחור ה"פשוט". חוזר כל היום על המשפט :"אם לא שמתם לב, אני בכלל לא יודע שאני במשחק עדיין ,אני בים מבחינתי".
:/
לגמרי ליהוק שקשור לזה שהוא "אח של..."
אחרת יכלו לקחת בחור אקראי מכל חוף בארץ ולהעמיד אותו כטפט שם.
אהבתי שאתה מדבר על "שבט" , אתה חי ב"הישרדות"

tg151

Well-known member
רגע, בוא ננסה לחשב

לדומיניק יש 25,415 ש"ח. אם הוא מעביר לרומי 2,000-3,000 ש"ח הוא עדיין גבוה בטבלה ולא בסכנה. אם מיכאל נתן לרומי גם 2,000 נגיד אז מיכאל יירד ל-18 אלף ורומי תעלה ל-19,000. מנואל מצילה את שרי אז גם מנואל תרד לאזור ה-18 אלף (בהתחשב בזה שהיא תיתן לשרי 2,000) אז יהיו הרבה שיהיו באזור ה-18 אלף: סייף,רומי,לימור,ג'ו,דודו. זה הרבה תושבים בסכנה. כי זה יגיע להבדלים של מאות ועשרות שקלים על מי יהיה המודח השאלה הגדולה כמה נתנו מיכאל ודומיניק לרומי. וכמה נתן ג'ו, אם בכלל.

מורבידי

New member
בגדול , מספיק ש 3 הראשונים שכתבת יתממשו, כדי

שלא יהיה סיכוי לסיף להינצל. איך סייף יצליח להגיע מ 11 אלף ל 19 או 18 אלף.. הוא לא יצליח .. במיוחד שאין לו גב מאף אחד שם.
מספיק באמת שהשניים העליונים בטבלה יקריבו את עצמם כדי שרומי תינצל.
מצד שני.. אם נטע באמת תשים את ה 7 אלף שלה... גם סייף יהיה ב 18 א' ש"ח. כנראה שלזה התכוונת.
אז אוקי. .. מספיק שהבנות כל אחת תתרום לרומי עוד סכום סמלי כדי שהיא פחות תהיה בסכנה. הבעייה שהסכומים שלהם צריכים להתחלק גם מול שריי.

ה"קטע" העצוב שיהיה בסוף שמרוב כל התרומות שכולם יתנו לרומי, רק כדי שדודו לא יזכה, רומי תתעשר סתם ככה ותעוף על עצמה שלא בצדק.

מורבידי

New member
נכון. הבעיה שהכל ניחושים... הם לא יכולים לדעת מי ייתן,

והכסף של זה שיפסיד - יירד לטמיון אם האחר ינצח.
אם נטע בזבזה על סייף 7000 ש"ח והוא יעוף - הלך לה סכום עתק.
כנ"ל עם מיכאל.
והיא לא יכולה לדעת אף פעם מי עוד ינסה לעזור ליריב שלה.. מספיק שעוד אחד יוסיף איזה סכום כסף קטן כדי לשנות את המיקום.
לא הייתי רוצה להיות במקומם היום. איזה כאב ראש.
בסוף הכי טוב יהיה להקטין ראש.
תחשבו על זה, סייף בתחתית הטבלה. אם הוא בסוף יעוף ממילא, עדיף לכולם לא לעשות כלום , לא לתת לו שקל חבל על הכספים שיירדו להם.
ולגבי מיכאל - יש מצב שאלמלא רומי הייתה נותנת לו במשימה 12 אלף ש"ח, הוא היה יכול איכשהוא להתלבט להציל את סייף.. זה כמעט בלתי אפשרי כעת.. לגרום להדחה של מי שנתנה לו את הסכום הגבוה ביותר.

tg151

Well-known member
חייב להגיד, מבחינת דרמה, הרבה יותר מעניין מהאח הגדול

מורבידי

New member
לגמרי. לפחות בשבועיים האחרונים , כשכל מה שהם עושים שם זה

לשבת על הספסל.
מבחינת העניין שיש בלייב.. ועצם זה שניתן לגלוש בזמנים על ציר הזמן.. הלייב של 2025 פי אלף יותר מעניין, מאז 2025 כמעט לא נכנסתי ללייב של "האח" אפילו לא פעם אחת.

מורבידי

New member
. תדלגי קצת על הכמה דקות הראשונות תראי שהוא ממש מדריך או

אותו, איך לבוא לאנשים ומה להגיד להם ואיך לבקש ועל איזה מיתרים לפרוט.
אבל זה דודו, זה לא איזה סקופ.

למעלה