שרשור ערב ביום ה-18 בעיר 2025

מורבידי

New member
כן, ארז אמר בפירוש במשדר ,

אפשר לבקש כסף. אבל אי אפשר לענות . לבקש מותר.
שמעו , זה לא פשוט.. זה בעייתי לשים את הגבולות.
תמיד אפשר לדבר ב"כאילו" ובתרחישים תאורטיים. זה היום הכי מתיש וחפרני EVER בתוכנית עד כה. כולם כולם כולם מדברים מתמטיקה וחישובים.

ברור יש להם רק אפשרות לבקש כסףך לא מעבר לזה

וכאן מדברים ממש על תיאומים
&nbsp

מורבידי

New member
מעניין . הלוואי ויצילו את סייף הוא דמות מעניין ,

בלי קשר שחמוד.. אבל הוא גם ערמומי ,ומוח חד , הוא לא תמים - והוא בהחלט , אם יישאר, כשיעזוב את עמדת ה"ילד החדש בעיר" הוא יהיה שחקן משמעותי.
ומיכאל מקלל המון .המון. רוב הזמן שלו שם זה בדיחות פיפי-קקי וקללות.
הוא גם אמר היום כמה פעמים שהוא קם היום קרבי (בסרטון למעלה של הבנות במרפסת הוא גם מקלל) .. ושהוא צריך להוציא קצת קיטור היום.
הוא עושה את עצמו כאילו הוא לא שם , כאילו הוא "בים" כל הזמן, צף, משייט, אבל הוא לא חסין למה שהולך שם

tg151

Well-known member
איכס. אני הכי רוצה שסייף יודח. כל מי שבקבוצה של דודו

בעיניי צריך לעוף.

MagnumTA007

Well-known member
אם זה מהלך להעיף את המסניפן, אני בעד. רק שישמרו על שרי

דומיניק החתול מסתכל עליך!
מאני טיים ביץ'

הכסף הזה חייב להפסל לאלתר בגלל התאום הזה מותר לבקש כסף

זה מותר מה שהם עושים זאת עברה

לדעתי עכשיו לאחר ה שיחה האחרונה הזאת בבית דודו סיגל הודיה

כל העברת הכספים צריכה להיות מבוטלת הם יודעים על הצעדים זאת אומרת
שדיברו

מורבידי

New member
תראו היום כולם, בלי יוצא מן הכלל דיברו על כספים ואסטרטגיות

כל נקודת זמן שאני מסתכל, כל נקודת זמן כמעט, מישהו מדבר על מישהו שיחה של "אם אני אתן ככה וככה לאדם כזה וכזה איפה הוא יהיה בטבלה" וכו' וכו'. .מניח שככל שהשעות עוברות הם נהיים יותר "נועזים" בשיחות שלהם ועם פחות מעצורים בלשון.

כן בדיוק רשמתי מה נטע אמרה עכשיו לדומיניק ומנואל

לדעתי חייבים לפסול את העברת הכספים

נטע עכשיו אומרת לדומיניק ומנואל לא לספר כלום על הכספים

כי אם ידברו זה יפסול את העברה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגידו לה שכל העולם יודע כבר

tg151

Well-known member
נטע עושה שיחת פרידה לרומי

אומרת לה להיות שלמה עם מה שעשתה השבוע וכו' וכו'. בקיצור רומזת לה שהיא מודחת מחר. כלומר נתנה לסייף 7,000 ש"ח. איזה חתיכת מפגרת נטע. משאירה את יד ימין של דודו וממשיכה לחזק את דודו.

מורבידי

New member
זה מהלך פצצה בעיני... כמה כוח (כספי) יש לה , שהיא

יכולה לעשות דבר כזה, בסכום כזה. למרות שזה יוריד אותה למקום לא ריאלי. לא בטוח שהיא תעשה את זה . אם היא תעשה את זה, זה אומר שהיא ממש קיבלה ביטחון בהצבעות הקהל.
והיא כנראה קצת נדלקה על סייף.
לא מתאים לנטע לשקר. אדם אחר אולי היה אומר את זה כאסטרטגיה , להטעות את היריב, נטע לא מתאים לה במכוון לשקר למישהו כדי להטעות אותו.
מצד שני, יכול להיות שהכל דיבור תאורטי, זה שהיא אמרה 7000 ש"ח, זה לא אומר שזה הסכום שתיתן. זה אסטרונומי. זה באמת יהיה מהלך יפה.

tg151

Well-known member
שרי אמרה מנואל עכשיו שהודיה נתנה לדודו כסף

אמרה שסיגל אמרה לה שהודיה נתנה לדודו כסף. איזה חבורת אנשי עולב. איזה סתומים. נותנים כולם לדודו בלי שהוא בעצמו נותן שקל.

למעלה