שרשור ערב היום ה-11 בעיר 2025

לרונטל

New member
אגב, נטפליקס מתכננים לשנות את זה כי הגיעו למסקנה שהישראלים ג

גונבים אותם ומשתמשים באותו משתמש באינספור שלוחות

queenjane

New member
מובן וגם אם אתה מתמש רק במכשיר אחד זה יותר משתלם כי אתה מקבל

המון מגוון בלי הגבלה של הוכל מהכול ועם תרגום ודיבוב ותכנים ממספר מדינות
ואנשים בוחרים לשלם לנטפליקס בגלל שזה מחיר זעום ביחס לתמורה עדיין אפשר לצפות בהכול בחינם באינטרנט

poseidon111

Active member
תני לי להבין, אם אני אכתוב ששווה להוציא סכום פעוט על משהו

שאת אוהבת את תכתבי שיותר כדאי לשחות בים כי זה בחינם?
(תודה על ההרצאה בעניין נטפליקס אבל אני מעדיף לראות סרטים בערוץ הראשון
גם אם הם לא מעניינים, העיקר שהם בחינם)...

לרונטל

New member
ולעומת זאת באח הגדול משלמים על הצבעות שעולות יותר

מי שמצביע כמובן

queenjane

New member
עדיף גם להם וגם לנו לא להצביע ורק לצפות כי ככה יש עניין סביב

התוכנית מה יצא להם מיזה שהכול בתשלום אז לאט לאט הם מאבדים חשיפה וגם הרייטינג של התוכניות בערוץ ירד בדרגה סתם דבילי

לרונטל

New member
הצבעות = כסף שנכנס להם וזו הסיבה שהצבעות עולות כסף

זה הרבה יותר משתלם להם מאשר מנוי חודשי בסכום פעוט

queenjane

New member
נכון בגלל זה עדיף להם הצבעות בתשלום ולא לייב בתשלום כי הלייב

מעודד צפייה גם מי שלא מצביע לפחות יש באאז

באמת לא נעים להגיד

אבל שקית לחמניות בסופר עלתה לי היום 12 ש"ח
ככה שאם לא הייתי מנויה על 22 אז הייתי מצליחה להוציא את הסכום שצריך לשלם בשביל הלייב. אני מבינה שהתרעומת היא בשביל הפרינציפ כמו שאני לא מוכנה לשלם עבור הכתבות בעיתון הארץ. מצד שני, אני מסכימה איתך שבכל זאת, לאור ההוצאות העצומות שיש להם על הפקת התוכנית הזאת, זה מרגיש לי קצת לא פייר כל כך כל הפרינציפ הזה...
מה אני אגיד לך? חבל לי שכל כך הרבה אנשים לוקחים את זה כל כך קשה ולכן אני מקווה שקשת יתעשתו וימצאו מקורות מימון אחרים לכיסוי ההוצאות הרבות שיש להם.

queenjane

New member
אין מה לדאוג לקשת הם ממש לא מסכנים שהם צריכים תרומות הם פשוט

חמדנים אז עדיף שקית לחמניות שיכולה להאכיל ולשמח משפחה מלייב מעפן כשתאכלס זה ממש לא כמו פע םשהיתה כמות קטנה של ערוצים אז 22 היה הכוכב היום אני באמת שלא מצליחה לעקוב אחרי כול התכנים שיש וזה עוד לפני שמסחקי הכס חוזרת
הסיבה העיקרית שאני נהנהת מהאח הגדול ו2025 זה הלייב כי יש את הפרום שאפשר לדסקס בשעות מוזרות לייב אני לא אצפה במשדר המרכזי

תשובה: למה שאני ישלם כפול גם לערוץ 2 וגם ללייב החלטה אומללה

שבעקבותיה ניתקתי את ערוץ 22
אם מה שאומרים תחליטי לייב או 22
אז לא תודה לא מזה ולא מזה
אני מהצהרים רואה את הסדרות שלי שהזנחתי
כן כן אני חשבתי גם כמו כולם שאיזה כייף שהלייב פתוח הפורום התחיל לתסוס
לא יכול להיות שייחיבו אותנו לשלם אפילו 10אג' זה רמת העקרון באף מקום בעולם
לא שמעתי על דבר כזה יש אנשים שהם מעוטי יכולת שאני חושבת עליהם שאין להם כסף להתחבר לערוץ אז הם צופים בלייב חשבת על זה כשרשמת את ההודעה ?
אצלי התחברתי לערוץ אבל יותר הייתי קשובה ביום ללייב את ההקלטות שאני מבצעת מהערוץ הייתי רואה בשעות שלא פעילות לראות אם פיספסתי משהו
ואתה יודע מה ההפסד הגדול ביותר? זה ההחלטה הבזויה והאומללה שביצעו צוות שחשב שהוא יודע הכל ולא יודע כלום . ערב מושלם ועצוב
&nbsp

tg151

Well-known member
בפרומו שהיה עכשיו

היה כתוב "שני דיירים חדשים שמגיעים לעיר" ואז ברקע הראו את נטע ואז את דומיניק. אז ישר קפץ לי שמביאים גבר לנטע ובחורה לדומיניק.

MagnumTA007

Well-known member
אני מקווה שאתם לא שוקלים לעשות מנוי למאקו!

זהו אינו רצונו של המושיע!
כל אדם באשר הוא, בין אם עני או עשיר, ראוי לקבל את הבשורה של דומיניק
ועדיף באיכות HD ולא יוטל עליו מעשר, מס או חשש משאריות בוטנים...
עבור אדוננו, נשמתו הטהורה של הצופה הינה תמורה מספקת. יקוללו נביאי הבעל מממלכת הקשתים אשר שמו תאוותם בידם, חיללו את קדושת הליטוף וחטאו בסחר תורתו של בן האל.

בקיצור חרם צרכני עד הסוף. הבנתם?
יבורך החתול.

MagnumTA007

Well-known member
חתול האל - סמלו של המושיע

וכי נאמר, "ויילך דומיניק אל בית לחם ויכוון האל את ווייזו אל יבנה ויראה שם את האלון,
ועליו שונר ובעיניו מלכות שמים ואור לד"
וישקה המושיע את החיה וילטפה, ויאמר החתול: "מיאו." כי זה מה שחתולים אומרים. וישתה לרוויה. ויכה ברק בזנבו ויתחשמל ועל הבן חס כי לא שתה מן החלב כי רגיש הוא ללקטוז. ויעלה החתול שמימה וימטיר מימיו על הארץ. ויקרא המקום "ילו"
כי שם תדלק בחצי ורכש הוא זירו"

רינתי77

Active member
אני הבנתי מההתחלה, לכן מיהרתי לשלם ל-yes על הערוץ. ואתה כופר

ולא מאמין אמיתי אם אתה מוכן להחמיץ ולו ליטוף אחד כי אתה חתיכת קמצן ובונקר על 12 שקל...

MagnumTA007

Well-known member
אקריב ליטופיי כפי שהקריב עצמו אדוננו עבור יהונתן לבית פעמון

למען יבורכו כל נתיני הממלכה וכל זרעם, ותגבר הסערה ויישמעו הקשתים ויגורו מפניה, ויימלטו למחילותיהם ויתחננו למחילת המושיע. וישחררו את הלייב ותשקוט הארץ.

למעלה