שרשור ערב היום ה-11 בעיר 2025

מורבידי

New member
שימו לי למי שמתכוון לשלם ל-לייב - מדובר במנוי "

"חודש מתחדש" , כפי שכתוב,
יעני - אחרי חודש המנוי ימשיך אוטומטית לחודש הבא וכן הלאה. דאגו לבטל מראש.
מנוולים.

מורבידי

New member
אפילו תושבי העיר יהיו בשוק כשיבינו שאנשים אשכרה שילמו

כדי לראות אותם

tg151

Well-known member
מה, כל החברים בפורום צופים דרך האינטרנט??

הפורום כל כך מת היום, אז הנחתי שזה כתרעומת על חסימת הלייב. אבל חשבתי שיש גם חברים שצופים דרך הטלוויזיה. מה, רק אני ויחפה הזמינו את ערוץ 22?

רינתי77

Active member
גם אני צופה בערוץ 22. אני מאמינה שיש עוד כמונו, זה לא

שבאח הגדול צפו רק דרך האינטרנט.

magicPump

New member
תראה, אין לי ערוץ 22 והלייב עולה כסף

אז אני בא בעיקר כדי להתעדכן( בתכלס אני תמיד פה אבל בקושי מגיב) אין לי מה להגיב כי אני לא רואה. בתכלס עיקר הכיף בלייב באינטרנט היה שאפשר תוך כדי צפייה להגיב בפורומים השונים. גם אם אתה רואה בטלוייזיה אפשר עדיין להגיב אבל לא לכולם יש מחשב וטלוויזיה באותו חדר שינה/סלון/ממד. דווקא ביומיים שלפני הרכישה הפורום כן תפס "תאוצה"

tg151

Well-known member
אה, בטח זה הכי כיף. זה מאד מעצבן שהם סגרו

רק פשוט מפתיע שהרבה פה בפורום צופים דרך האינטרנט.

magicPump

New member
בסופו של דבר זה תלוי באנשים שגרים איתך

וזה לא בגלל הכסף כי כן אני יכול לרכוש מנוי/לקנות את הערוץ אבל אני "ילד" ובכל זאת יש לי הורים שאני גר איתם שהם מחליטים. כי אני למשל היחידי שצופה בריאלטי כל הזמן (עד עכשיו זה היה האח הגדול) ואין סיבה בתכלס שיזמינו את הערוץ רק בשבילי, כי אם הבנתי נכון אז אתה צריך לרכוש את המנויי בכל טלוויזיה ואז זה יוצא בעייתי כי אני לא יכול לשבת רק אני ולצפות כי יש לי אחים שרוצים גם הם את הטלוויזיה. זה ספציפי רק אני אבל בגדול אנשים לא אוהבים לשלם כסף בשביל מנוי לשלושה חודשים(? - עד מתי התוכנית). אם יש אופציה בחינם אז הרוב ילכו עליה, בסוף מי שבאמת יתחבר לתוכנית כן ירכוש מנוי

tg151

Well-known member
רוכשים פעם אחת. לא צריך לרכוש בכל טלוויזיה

אני מבין אותך. המחיר בטלוויזיה הוא 17.90 לחודש. באינטרנט זה 11.90

סטילהוק

New member
לא רק מפרינציפ לא רוכשים את הלייב במאקו בתשלום

גם בגלל שהלייב הזה הוא ממש לא כמו הלייב שהיה במאקו לאח הגדול של קשת, עם אפשרות להחזיר את השידור החי עד 24 שעות אחורה לשעה ספציפית מדוייקת, אלא יותר כמו גלגל המזל או רולטה רוסית של החזרה למה שיוצא. דבר מרגיז לכשעצמו גם כשהשידור בלייב במאקו היה עדיין בחינם.

סיבה נוספת, זו ההתמקדות הכמעט אינסופית בצמד התושבים הכי בלתי נסבלים סמי ודודו, שזק כנראה חולה עליהם, אחרת לא מובן לי על מה ולמה הם מקבלים כל כך הרבה זמן מסך לא פרופוציונלי מכל שאר הדיירים בשידור החי.

וכן, גם בגלל הפרינציפ התקדימי של בקשת תשלום על צפייה בלייב באינטרנט, בעוד שאצל הזכיינית המתחרה הלייב באינטרנט בחינם. ומילא אם זה היה רק לחודש אחד, אך רשום בפירוש שמדובר בתשלום חודשי המתחדש אוטומטית בכל חודש, שזו חוצפה שאין דוגמתה. אם כבר מבקשים תשלום, אז תאפשרו לשלם לכמה זמן שהמנויים רוצים ולא לאלץ אותנו לשלם אוטומטית כל חודש מחדש.

מורבידי

New member
מיכאל מסרק לנטע את השיער מול עיניו של דומיניק

ריבים על מי יסרק למי שיער - בקרוב

אבל סוף סוף המצלמה עברה לנטע

ולמיכאל ולכל חבורת הבנות שיושבות בחוץ ומקשקשות לא חשוב על מה, העיקר שלא יראו לי יותר את הצמד שחופר וחופר לי במוח עד שקיבלתי הרעלת סמי ודודו. סוף סוף רואים את כולם יחד כולל דומיניק והודיה...

לייב 2025

כבר יש כמה לייבים סודיים בכל מיני מקומות- גם ביוטיוב
אני אבקש אישור לשחרר אחד מהם לאנשים הקבועים כאן
פשוט מסוכן לחלק לכולם מחשש לחסימת ערוץ

נתראה מחר אל תרימו ידיים, זה לא יורם אלו אנשי הכספים של התאגיד

למעלה