יאללה אודטה. נגמר בית ההבראה
ה האחות הגדולה1234567 New member 29/3/19 #71 מסתבר שהיא תמשיך להינות בעיר, כמו שגרמה לרבים להינות מתוכניותיה, הקרמה עובדת...
ס סטילהוק New member 29/3/19 #44 שמתם לב למשפט הבקשה המדוקלם של אודטה שחוזר על עצמו? אמרה בדיוק את אותם המילים אחת לאחת גם לדומיניק וגם לאליסה. ממש מילה במילה, כאילו למדה את המשפט בקשה הזה בעל פה. ויש לי תחושה שאני גם יודע מי לימד אותה אותו... רמז? מתחיל באיש ש ונגמר בקיר.
שמתם לב למשפט הבקשה המדוקלם של אודטה שחוזר על עצמו? אמרה בדיוק את אותם המילים אחת לאחת גם לדומיניק וגם לאליסה. ממש מילה במילה, כאילו למדה את המשפט בקשה הזה בעל פה. ויש לי תחושה שאני גם יודע מי לימד אותה אותו... רמז? מתחיל באיש ש ונגמר בקיר.
נטה אונה Well-known member 29/3/19 #63 יאפ בניתי יותר מדי על הדודו החדש הזה יאללה,שיזמין מונית לו ולאודטה לשבוע הבא
בוףףברכה Well-known member 29/3/19 #58 רומי..מודחת...נטע העבירה לאודטה..... לימור כבר לא...מס'1..... סיגל לא העבירה לרומי.....
נטה אונה Well-known member 29/3/19 #65 את סיגל עוד אפשר להבין היא נתנה לה הצעה טובה דודו ו. רשמית מיצה
ה האחות הגדולה1234567 New member 29/3/19 #61 ישששששש, אודטה ניצחה את רומי, לא יאומן, כל הכבוד לנטע! שתי הנשים האהובות עלי,גדוללל
B berens New member 29/3/19 #83 נטע לא באמת חברה, היא רוצה להבטיח ירושות אם היתה חברת אמת ללימור כמו שהיא מציינת אז לא היתה מעמידה אותה במצב בחירה.
נטע לא באמת חברה, היא רוצה להבטיח ירושות אם היתה חברת אמת ללימור כמו שהיא מציינת אז לא היתה מעמידה אותה במצב בחירה.