מה שאקח איתי מהפרק זה כמה וכמה דברים שהעיקרי שבהם הוא ....
ההחלטה הלא קלה של יורם זק העורך וממציא הפורמט לחשוף לעיני הצופים את הרומן המעניין באמת בבית והוא הרומן בין הילדה הטובה הודיה לבין הגנגסטרית המחוספסת סיגל.
עכשו אני מבין לעומק את ההתנגדות העזה והמסרים הברורים להודיה מאבא שלה שומר המצוות לגבי הקשר שלה ושל סיגל.ככל הנראה הוא לא היה צריך את ההתמזמזות בחדר המקלחת של הבית הפרטי כדי לדעת שהבת שלו הולכת לפי ההלכה שלו לחטא גדול.
זה לא פשוט עבור יורם לחשוף משהו לגבי תושב/ת שיכולים להעמיד אותם בבעיה בעולם החיצוני,אבל בהחלטה הזו יורם הלך על מה שהכי חשוב לו מאז ומעולם והוא-הרייטינג והרצון להציל את העונה הזאת. מה שלא מובן לי במחלקה זו היא ההתעקשות החוזרת ונשנית של יורם לפמפם לנו את אודטה המשעממת והלא רלוונטית בפרומואים שוב ושוב במשך כבר שבועיים.
אודטה היא דג -רקק לעומת הדמויות המרכזיות שם-דודו,הודיה,סיגל,נטע,דומיניק.... אפילו רומי שהודחה היתה הרבה יותר רלוונטית לעיר.זה עולם של צעירים וזו עיר של צעירים.
בכלל אינני מבין את הצורך של אודטה באמת אחת שעשתה דבר או שניים בטלוויזיה הישראלית להשפיל את עצמה בפריים טיים על ידי התחננות לילדה בת 20 לכספים. כאילו אודטה את לא אמורה להיות מפוצצת בחוץ בפפילונים? או שמא האחים זיקרי גמרו את המשפחה שלך? עד כדי שכיתת רגלייך הדואבות לעיר הרפאים של 2025.
עוד דבר שאקח איתי מהפרק הערב, זו האסטרטגיה הבזויה של נטע לשחרר אגרסיות כלפי אחרים-דודו ולימור ומצד שני למרר בבכי מיד כמה שניות אחרי...הבנו כבר שהבכי שלך שווה שקלים יפים,אבל בחיי שזה נהיה מעיק מעת לעת.עלק מכ"ית....
דודו ואנונו לא יכול לתת פייט לדודו האורגינל אז יורם תחסוך מאיתנו את הטייטל הדבילי לפרק הבא "דודו נגד דודו" . דודו ו' הוא כמו גבינה כחושה לעומת גבינת הנפוליאון של המקור. המעט שדודו ו' יכול לעשות הוא להשתרך אחר המלכה שלו ולהחזיק לה את הסינר פן יפלט כל רגע עוד בכי רצוני ומתוכנן בהחלט.
דומיניק חייב לזנוח את תסביך האב שלו,וללכת לתת בראש לאליסיה.(שאלוהים יעזור לי זה מה שהייתי אני בוחר). חח שיקח את הדירה או הסוויטה ויתן לג'ו לשהות באכסניה ,ג'ו חמור גדול יסתדר מצויין לבדו.