חחחחח כנראה הדחקתי--- למרות שהרגשות האלו שלי לדומיניק הם רק מאתמול......
ע ענת עידן New member 9/4/19 #40 חחחחח כנראה הדחקתי--- למרות שהרגשות האלו שלי לדומיניק הם רק מאתמול......
V Vertigo555 New member 9/4/19 #29 הימורים מי מקבל היום? מניח שיהיה פרק מחמיא לנטע אז אני מנחש:   נטע - דודו - דומיניק - ג'ו - הודיה - סיגל   כלומר לימור דניאל ואליסה לא מקבלים.   מצד שני אני תמיד טועה במענקי הקהל אז אלוהים יודע מה יהיה
הימורים מי מקבל היום? מניח שיהיה פרק מחמיא לנטע אז אני מנחש:   נטע - דודו - דומיניק - ג'ו - הודיה - סיגל   כלומר לימור דניאל ואליסה לא מקבלים.   מצד שני אני תמיד טועה במענקי הקהל אז אלוהים יודע מה יהיה
ע ענת עידן New member 9/4/19 #31 לפרק קוראים כולם נגד נטע חחחחח לדעתי נטע דומיניק הודייה לימור דניאל וד. נחש
הצודקת11 Well-known member 9/4/19 #37 מרגיש לי שדניאל חזק בחוץ,קיבל פעמיים אחרונות אבל יתכן מאוד שהמהלך שעשה נגד דודו יהיה לרעתו, המצביעים של דודו הצביעו אז גם לו, לדעתי עשה טעות. אם לא יקבל זה בגלל זה. אם יקבל אז הוא חזק בזכות עצמו.
מרגיש לי שדניאל חזק בחוץ,קיבל פעמיים אחרונות אבל יתכן מאוד שהמהלך שעשה נגד דודו יהיה לרעתו, המצביעים של דודו הצביעו אז גם לו, לדעתי עשה טעות. אם לא יקבל זה בגלל זה. אם יקבל אז הוא חזק בזכות עצמו.
הצודקת11 Well-known member 9/4/19 #45 בהצלחה להודיה וסיגל אשמח גם אם דודו יקבל כי זה יעבור להודיה בגמר.
V Vertigo555 New member 9/4/19 #57 כן, מצד שני ההצבעה נפתחה על תחילת הפרק בניגוד לעבר, אז יכול להיות שרוב המצביעים כבר הלכו על אוטומט? בקיצור כמו תמיד אין לדעת רק לקוות לטוב
כן, מצד שני ההצבעה נפתחה על תחילת הפרק בניגוד לעבר, אז יכול להיות שרוב המצביעים כבר הלכו על אוטומט? בקיצור כמו תמיד אין לדעת רק לקוות לטוב