דניאל כבר לא מצחיק. יאכנע. או ילד דביל בן חמש שכל הזמן נטע מבקשת שיעשה אותו. יאללה מיצינו
ו ויקי 171 New member 9/4/19 #71 דניאל כבר לא מצחיק. יאכנע. או ילד דביל בן חמש שכל הזמן נטע מבקשת שיעשה אותו. יאללה מיצינו
L lamalama4 New member 9/4/19 #72 יש פה עריכה לטובת דודו לא הראו את הפה ג'ורה שפתח על אודטה וההשפלה שחוותה ממנו ולא הראו את הסיפור על הבחורה שהוא זרק ערומה אל הרחוב.
יש פה עריכה לטובת דודו לא הראו את הפה ג'ורה שפתח על אודטה וההשפלה שחוותה ממנו ולא הראו את הסיפור על הבחורה שהוא זרק ערומה אל הרחוב.
ז זו הדעה שלי New member 9/4/19 #79 לא הראו הרבה דברים מאף תושב פרק מגמתי ביותר שלא משקיף מה באמת קורה בעיר 24/7
V Vertigo555 New member 9/4/19 #81 לא משקף כלום... בכלל לדעתי המשימות לוקחות חלק גדול מידי בפרק זה נחמד והכל אבל זה שורף את רוב הפרק ולא משאיר מקום למה שבאמת קורה בעיר.
לא משקף כלום... בכלל לדעתי המשימות לוקחות חלק גדול מידי בפרק זה נחמד והכל אבל זה שורף את רוב הפרק ולא משאיר מקום למה שבאמת קורה בעיר.
בוףףברכה Well-known member 9/4/19 #86 ...מסתבר אודטה ..ממש שחקנית.... עאלק באה לייעץ ללימור .. מטוב ליבה.... חחח...וכשיצאה גם עקצה אותה..., רוצה אותה בחוץ... אודטה רצתה שלימור תעביר ת'כסף לנטע.... ותכל'ס.....אודטה העבירה לנטע.. כי נתפסה מרכלת על נטע..... "המנחה...נותנת מנחה.."...
...מסתבר אודטה ..ממש שחקנית.... עאלק באה לייעץ ללימור .. מטוב ליבה.... חחח...וכשיצאה גם עקצה אותה..., רוצה אותה בחוץ... אודטה רצתה שלימור תעביר ת'כסף לנטע.... ותכל'ס.....אודטה העבירה לנטע.. כי נתפסה מרכלת על נטע..... "המנחה...נותנת מנחה.."...
בוףףברכה Well-known member 9/4/19 #89 נטע..."אני לא אומרת מילה.."...מה היא לא שומעת את עצמה מדברת? נטע מדברת על דודו שעושה שיחות אסטרטגיה... הוא דווקא לא עשה ..ובוא זמנית... נטע.."אני הולכת לעשות שיחת..."מיסויים עם סיגל.."
נטע..."אני לא אומרת מילה.."...מה היא לא שומעת את עצמה מדברת? נטע מדברת על דודו שעושה שיחות אסטרטגיה... הוא דווקא לא עשה ..ובוא זמנית... נטע.."אני הולכת לעשות שיחת..."מיסויים עם סיגל.."
ז זו הדעה שלי New member 9/4/19 #100 נטע הזויה ממסה את ג'ו שכל הזמן אומרת שהוא כמו אבא שלה ואת דומיניק ומצדיקה את המסוי שתקנה לו יין איך תקנה אם הוא לא יודע שהיא זו שמסתה אותו ותחזיר לו את ה 170 שח בצורה אחרת פטתית הנטע הזו כאילו שרק היא הגיעה למשחק כדי לנסות לזכות בדירה והאחרים בתור ניצבים
נטע הזויה ממסה את ג'ו שכל הזמן אומרת שהוא כמו אבא שלה ואת דומיניק ומצדיקה את המסוי שתקנה לו יין איך תקנה אם הוא לא יודע שהיא זו שמסתה אותו ותחזיר לו את ה 170 שח בצורה אחרת פטתית הנטע הזו כאילו שרק היא הגיעה למשחק כדי לנסות לזכות בדירה והאחרים בתור ניצבים
י יחפהבפארק11 New member 9/4/19 #179 אבל היא לא מיסתה את ג'ו כדי לא להוריד לו 2,000 ש"ח אלא מיסתה את דומיניק שיורד לו 170 ש"ח. דווקא כאן היא התנהלה בחכמה ובהגינות.
אבל היא לא מיסתה את ג'ו כדי לא להוריד לו 2,000 ש"ח אלא מיסתה את דומיניק שיורד לו 170 ש"ח. דווקא כאן היא התנהלה בחכמה ובהגינות.
ו ויקי 171 New member 9/4/19 #98 טוב מאוד אמרה לה לא לדבר איתה. יושבת על הגדר תעזור לדניאל. מה לימור צריכה אותה