בדיוק
נטה אונה Well-known member 9/4/19 #109 דודו: "מגיע להם. שלושה טפשים" על דומיניק, אליסה וג'ו פעם ראשונה שאני מסכימה אתו בכל מילה
הצודקת11 Well-known member 9/4/19 #111 דודו כול כך צודק...הקבוצה של דומיניק לפחות אחד מהם היו צריכים למסות את נטע
נטה אונה Well-known member 9/4/19 #113 כל הכבוד לקהל! חבל שסיגל לא קיבלה מגניב שדניאל קיבל מפתיע/דבילי שג'ו קיבל בפנים שלכן אליסה ולימור!
נטה אונה Well-known member 9/4/19 #146 מענין שג'ו ולא אליסה ג'ו קיבל בשבועות האחרונים כשדומיניק ואליסה היו בכחולים היום אפשר היה להצביע לכולם, אז יכלו לעזור לדומיניק גם דרך אליסה כנראה שגם המעריצים שלו קולטים שהיא הורסת לו ומעדיפים את ג'ו בגמר
מענין שג'ו ולא אליסה ג'ו קיבל בשבועות האחרונים כשדומיניק ואליסה היו בכחולים היום אפשר היה להצביע לכולם, אז יכלו לעזור לדומיניק גם דרך אליסה כנראה שגם המעריצים שלו קולטים שהיא הורסת לו ומעדיפים את ג'ו בגמר
S shouldistay Active member 9/4/19 #118 לא ייאמן שלא הראו את הקטע שנטע אומרת: הרסתם לי את הסיכוי לזכות בבית מישהו שם אהמ אהמ - מאד שומר עליה
ל לרונטל New member 9/4/19 #135 כמו שלא הראו את דודו מספר על האישה שזרק עירומה לרחוב או עוד הרבה דברים שאומרים שם ולא מוצגים בתכניות הערוכות
כמו שלא הראו את דודו מספר על האישה שזרק עירומה לרחוב או עוד הרבה דברים שאומרים שם ולא מוצגים בתכניות הערוכות
בוףףברכה Well-known member 9/4/19 #120 סיגל לא קיבלה?...... ...לפעמים נראה שהמענקים מפוברקים.. נטע תציל את דניאל.... אליסה הולכת...לימור...וג'ו.... לפחות לדומיניק...יהיה הכי הרבה כסף...
סיגל לא קיבלה?...... ...לפעמים נראה שהמענקים מפוברקים.. נטע תציל את דניאל.... אליסה הולכת...לימור...וג'ו.... לפחות לדומיניק...יהיה הכי הרבה כסף...
הצודקת11 Well-known member 9/4/19 #123 אבל לא יהיה מי שישאיר לו בגמר ירושה,אם דניאל משאיר לנטע היא עוברת את דומיניק.
בוףףברכה Well-known member 9/4/19 #128 כן אבל כמתמודד...הוא נכנס הכי גבוה.... מקווה בשבילו... ששרי מיכאל מנואל רומי...וג'ו... הוא ירוויח מג'ו...בתור מודח.. ירוויח מהם מענק בגמר..
כן אבל כמתמודד...הוא נכנס הכי גבוה.... מקווה בשבילו... ששרי מיכאל מנואל רומי...וג'ו... הוא ירוויח מג'ו...בתור מודח.. ירוויח מהם מענק בגמר..
בוףףברכה Well-known member 9/4/19 #140 בתכל'ס.......אם הייתי חושב שיש סיכוי..... אז לדודו.....לי הוא עשה את העונה.... לדומיניק...הייתי רוצה שיזכה... בלי קשר למשחק....
בתכל'ס.......אם הייתי חושב שיש סיכוי..... אז לדודו.....לי הוא עשה את העונה.... לדומיניק...הייתי רוצה שיזכה... בלי קשר למשחק....