דומיניק אמר מתחילת העונה שהודיה מוצאת חן בעיינוו
Y Yalush2 New member 23/2/19 #64 נכון אבל מאז הוא כל הזמן צמוד למנואל, ונראה לי שהיא ממש בעניין שלו למרות שהיא נשואה. אני ממש בעד דומיניק ואודיה הם הרבה יותר חמודים ביחד.
נכון אבל מאז הוא כל הזמן צמוד למנואל, ונראה לי שהיא ממש בעניין שלו למרות שהיא נשואה. אני ממש בעד דומיניק ואודיה הם הרבה יותר חמודים ביחד.
מ מורבידי New member 23/2/19 #85 אז מה ? נשואה זה לא קיר. כל עוד הם עושים את זה בצינעה בלי שאף אחד יראה אין בעיה עם זה . ובינינו.. מי רואה את התוכנית ?
אז מה ? נשואה זה לא קיר. כל עוד הם עושים את זה בצינעה בלי שאף אחד יראה אין בעיה עם זה . ובינינו.. מי רואה את התוכנית ?
נ נטה2234 New member 23/2/19 #90 הוא בקטע של הודיה אבל הבעיה שהוא תמים ומנואל אמרה לו שהוא צריח להיתרחק מהודיה כי זה לא נראה טוב זאת הבעיה
הוא בקטע של הודיה אבל הבעיה שהוא תמים ומנואל אמרה לו שהוא צריח להיתרחק מהודיה כי זה לא נראה טוב זאת הבעיה
Y Yalush2 New member 23/2/19 #99 כן ראיתי, אני מקווה שהוא לא יקשיב לה, אבל כרגע היא מרחיקה אותו מנטע והודיה וחבל, כי הם היו שלישיה חמודה כזאת. גם חבל שהודיה וסיגל התרחקו מנטע.
כן ראיתי, אני מקווה שהוא לא יקשיב לה, אבל כרגע היא מרחיקה אותו מנטע והודיה וחבל, כי הם היו שלישיה חמודה כזאת. גם חבל שהודיה וסיגל התרחקו מנטע.
Psy Bear Well-known member 23/2/19 #73 עם מי הוא לא נפתח שם? מספר את אותו סיפור לכולן מישהו כבר כתב על זה בפורום - זה הטריק שלו. הוא מספר משהו מאוד אישי, ונותן לבחורה להרגיש שהיא מיוחדת כי הוא אף פעם לא מספר את זה.   אני עדיין אוהב את דומיניק, חושב שהוא אחלה גבר. אבל זה חלק בו שמרגיז אותי קצת.
עם מי הוא לא נפתח שם? מספר את אותו סיפור לכולן מישהו כבר כתב על זה בפורום - זה הטריק שלו. הוא מספר משהו מאוד אישי, ונותן לבחורה להרגיש שהיא מיוחדת כי הוא אף פעם לא מספר את זה.   אני עדיין אוהב את דומיניק, חושב שהוא אחלה גבר. אבל זה חלק בו שמרגיז אותי קצת.
MagnumTA007 Well-known member 23/2/19 #67 יבורך חתחתול אשר טיפס אליי מנואלה וישכב עימה ותבוא שריי אליהם ויזעם האל בראותו המנאז' א טרואה ויימלט דומיניק! ותשכב שריי עם מנואל ותלטפה! או אמ ג'י
יבורך חתחתול אשר טיפס אליי מנואלה וישכב עימה ותבוא שריי אליהם ויזעם האל בראותו המנאז' א טרואה ויימלט דומיניק! ותשכב שריי עם מנואל ותלטפה! או אמ ג'י
tg151 Well-known member 23/2/19 #70 הודיה ממש לא רוצה אותו היא אמרה כמה פעמים אני אוהב את נטע ודומיניק ביחד. לא יודע..