לא האכילו את החתול בליטרים חלב במשימה הראשונה ?
מ מורבידי New member 23/2/19 #79 אין גם כמעט שום קשר (פיזי) בין הודיה לדומיניק.. בקושי הם נפג נפגשים. גם אם חשק בה בהתחלה, דרכיהם נפרדו...not gonna happen. נראה שכל בן/גבר שנכנס לשם במלחמה כמה יותר שערות הוא ילטף :/
אין גם כמעט שום קשר (פיזי) בין הודיה לדומיניק.. בקושי הם נפג נפגשים. גם אם חשק בה בהתחלה, דרכיהם נפרדו...not gonna happen. נראה שכל בן/גבר שנכנס לשם במלחמה כמה יותר שערות הוא ילטף :/
tg151 Well-known member 23/2/19 #78 זה באמת לא ברור לי הקטע הזה של הנגיעות אולי זה משהו שהם כל הזמן עושים כי אין להם הרבה "חום ואהבה" בחוץ?! זה ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו.
זה באמת לא ברור לי הקטע הזה של הנגיעות אולי זה משהו שהם כל הזמן עושים כי אין להם הרבה "חום ואהבה" בחוץ?! זה ההסבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו.
מ מורבידי New member 23/2/19 #76 טוב. הן מלטפות גם אחת לשנייה את השיער. אולי ליטוף השיער זה ח חלק מאיזה משימה סודית בעונה או משהו (אם לא רואים ברור, זו מנואל מעבירה יד בשיער של שרי)
טוב. הן מלטפות גם אחת לשנייה את השיער. אולי ליטוף השיער זה ח חלק מאיזה משימה סודית בעונה או משהו (אם לא רואים ברור, זו מנואל מעבירה יד בשיער של שרי)
בוףףברכה Well-known member 23/2/19 #84 איך קוראים לבחורה שעכשיו...מדברת עם דומניק....?.. הוא שאל אותה מי המשפחה שלה..בתוכנית.. היא אמרה שרי ג'ו דומיניק...ומיכאל..?..
איך קוראים לבחורה שעכשיו...מדברת עם דומניק....?.. הוא שאל אותה מי המשפחה שלה..בתוכנית.. היא אמרה שרי ג'ו דומיניק...ומיכאל..?..