שרשור תוכנית + הערב ה-10 ב2025

לא מפספס כלום.

נטע יכולה להיות מודחת רק אם תשתולל לחלוטין ותביא מעל 20 אלף שקל למישהו.
&nbsp
הנקודה שלי היתה שמתמטית, המקום השני נצא בסכנת הדחה רק אם יבחר לתרום סכום לא הגיוני. כך בכל טבלה שהיא. הסיבה לכך היא שהוא עומד מעל הממוצעים של כמעט כל תממורה אחרת בטבלה בין שני דיירים.

tg151

Well-known member
כן, הבנתי עכשיו

יש מישהו במצב הנוכחי שבטוח נשאר עוד שבוע? כאילו נטע הודיה וסיגל בטוח ממשיכות. השאלה היא, מאיזה מיקום בטבלה מתחיל להיות בסכנת הדחה, במה שקורה עכשיו, בטבלה הנוכחית. מי בסכנת הדחה? מאיזה מיקום בטבלה מתחילים להיות בסכנת הדחה?

דודו ומטה

משום שדודו בטוח יתן לסמי וקשה לי לראות את שניהם "ביחד" מקבלים גם ממקומות אחרים. אולי מתמטית יש עוד אופציות, אבל מעשית דודו ומטה בסכנת הדחה.

tg151

Well-known member
הממ תודה. מעניין!

זאת אומרת שנטע,הודיה,מנואל,דומיניק,סיגל ומיכאל כמעט בטוח מוגנים? אני סבבה עם זה. האמת מבין אלה שבתחתית הטבלה היחיד שאני קצת אתבאס שיודח יהיה ג'ו. אבל לא יותר מדי.

כן. צריך לקרות משהו קיצוני כדי שיעזבו

ודומיניק ממש לא צריך לתת סכום גדול כדי להזיז את ג'ו אל מחוץ לאזור הסכנה. אלו שרי ולימור שצריכות לדאוג יותר.

פומת הרים רעה

Well-known member
למה שנטע תיתן לו 7000 ש"ח ?

היא לא יכולה לבנות על מענק שבוע הבא ועל קבלת כסף בפרוייקט הבא.
הרביעיה חמישיה הראשונה צריכה לשחק בחכמה אחרת הם יכולים להיות מודחים .

tg151

Well-known member
אני לא חושב שהיא תתן לו 7 אלף. רק כדוגמה

לדוגמה לזה שהיא יכולה לתת לו 7 אלף ועדיין לרדת רק למקום 2 או 3. כמובן שהיא לא תעשה את זה.

אני על מיוט לא שומעת והייתי בטוחה שזה מה שהם יעשו

נטע והודיה מאד מושפעות לנטע יש חמלה כל כך גדולה שמאד מקווןה שדונמיניק יעיף אותה מהחבורה הזאת כדי שלא תחליט פתאום לתרום

tg151

Well-known member
נכון, אני בהחלט רואה את הודיה תורמת לסמי. שיט

נטע תיתן. אבל כמה ולמי?

למה דווקא לסמי? בכך היא גוזרת לרעה גורלן של לימור ושרי ואולי ג'ו.
מבין כל אלה נראה לי שהיא הכי קרובה דווקא ללימור.

אה, אבל אז צריך לזכור שמי שבטוח יהיה בסכנה זה דודו

אלא אם מישהו יביא גם לו.
כי דודו יביא לסמי המון. ואם אחרים יצילו את סמי בנוסף, אז סבבה. אבל בואו נניח לשם הדיון שמביאים לג'ו, שרי ולימור, כל אחד מהם 3500. זה מספיק כדי להבטיח מתמטית הדחה של דודו.

ערב טוב לכולם, חזרתי בדיוק ללסוף התוכנית ולא הספקתי אפילו

להצביע, למעט מה שהצבעתי אתמול.
אז הבנתי שהיה פרק טוב והתפתחויות חדשות.
הספקתי לראות רק את דומיניק מדבר עם האיש שבקיר ואחר כך את דומיניק וסמי משוחחים ביניהם כשסמי מחרטט את דומיניק על הקשיים שהוא עובר כביכול ולכאורה. הוא יכול לחרטט את דומיניק אבל לא את הצופים. ולראיה, דודו קיבל מענק בזכות הפרק של אתמול, כנ"ל סיגל. סמי לא קיבל כי אי אפשר לעבוד על כל הצופים כל הזמן.
כמובן שהמשחק רק יילך ויסתבך, יילך ויסתבך ושום דבר לא נגמר עד שזה נגמר
גם על חודו של שקל אחד בלבד.
כרגע סמי בתחתית הטבלה אבל ברור שדודו יתן לו כסף. השאלה היא האם יש דייר נוסף או דיירת שיתנו כסף לסמי? מאוד ייתכן שהודיה תיתן לסמי. חוץ ממנה אני לא רואה אף אחד נותן לו. אולי אני אתבדה אבל זוהי לגמרי הדחה מבחינת הצופים.
אם הם לא רוצים את סמי, יתנו כסף לזאת שמעליו. קשה לי לראות את סמי יוצא מהדבר הזה למרות מה שהוא יקבל מדודו.
בקיצור,
כל יום מתחיל המשחק מחדש.

עכשיו אני נזכרת שדודו אמר במפורש לכולם שאם הם אמורים לבחור

מי יודח שלא יתנו כלום שרק הקהל יקבע אז אולי שיגיד את זה עכשיו !!!
&nbsp

רינה 157

Active member
השניים שיכנסו בשבוע הבא, זה ירגיש כמו הדיירים

שנכנסים באמצע העונה לאח הגדול... מעניין אם יתנו לנו לבחור בין כמה אנשים
מי יכנס לעיר....

tg151

Well-known member
מעניין אם החדשים יוכלו לספר מה קורה בחוץ

Yalush2

New member
אני מקווה שמי שיכנס לא יהיו הדחויים מהתוכנית הראשונה