שרשור תוכנית + הערב ה-10 ב2025

queenjane

New member
כי ברוב חוכמתו הוא התחיל לשמן את הודיה כבר כמה ימים אחורה בג

בגלל שהיא היתה בראש הטבלה

tg151

Well-known member
כן... לצערנו דודו ייתן לו,גם שרי,הודיה ואולי נטע.

דודו בטוח ייתן לו, אבל אני לא אתפלא אם ייתן לו מקסימום 2,000 ש"ח ולא יותר. הוא יודע שאם ייתן יותר הוא יירד להיות מתחת ללימור.

שרי למרות שהיא בסכנה, אני בהחלט רואה אותה נותנת לסמי בסביבות ה-1,000 ש"ח אולי פחות. אבל היא תיתן לו.

הודיה היא הפקטור הכי חשוב מבחינת סמי. היא זאת שהוא הכי צריך לשכנע לתת לו הכי הרבה.

לימור לא תיתן כלום לאף אחד, כי כל תרומה תשים אותה בסכנה מיידית. היא לא תיתן לאף אחד שקל (בצדק)

נטע גם יכולה לתת לסמי.

חוץ מסמי הם צריכים לחשוב גם למי לתת כדי לעזור. כלומר נטע שתיתן ללימור כסף זה גם אופציה טובה לנטע. כדי להוציא את לימור מאזור הסכנה. זה לא מסתכם אך ורק בהאם לתת לסמי או לא לתת בכלל. מעניין אם הם יחשבו על זה השבוע. לתת למישהו שהוא לא בתחתית הטבלה, אבל כן בסכנת הדחה. אני בהחלט רואה אותם או לא נותנים כלום לאף אחד או נותנים רק לסמי. כי במצב ב' נגיד ג'ו או לימור יימצאו עצמם מודחים. או דודו. אבל נראה לי שהתושבים עוד לא קולטים את זה.

רוצה עוד טוויסט קטן? הנה

מה שעוד יכול לקרות זה שאנשים יתנו לסמי אבל הוא יתן לדודו. זה עשוי לעזור להציל את שניהם.
&nbsp
אין פה תשובות קלות. הדבר היחידי שאני כמעט בטוח בו הוא שהקו האדום הוא מה שיש לדודו עכשיו בחשבון. כל מי שיסים מתחת לקו הזה אחרי כל העברות, יש סיכוי לא רע שיודח. אם יצליחו להציל את שרי ולימור מעל לקו הזה, לדעתי דודו או סמי מודחים. אני אפילו לא סופר את ג'ו כי דומיניק יציל אותו מעל לקו הזה בודאות.

יפה על זה לא חשבתי סביר להניח שדומיניק יבחר לתת לגו'

לא לשכוח שאפשרי לתת רק לדייר אחד לא יכולים לבחור 2
מקווה מאד שבאמת דומיניק יתן לגו'
ובסתר ליבי רוצה להאמין שנטע תבחר אם כבר לתת לגו' ולא לסוסו

אני מקווה שתיתן ללימור

אין כמעט אופציות אחרות שיתנו לה. דודו יתן לסמי. שתי הבנות האחרות מהדירה לא סובלות אותה. להודיה ולסיגל אין כמעט אינטראקציה איתה. דומיניק יתן לג'ו. עם מי נשארנו? מיכאל? אין לי מושג מה הוא בכלל ומי קרוב אליו ולמה הראו אותו קונה ג'ינס באמצע סצינה מרגשת.

נראה לי שלא יתן הרבה כסף הכוונה דודו, הוא הרי כאן מדובר בסכנ

בסכנה גם לו , אין לו מה להרשים כעת את מי ? הבנתי בכניסה למשחק
וזה גם בהבנה שיוכל לעשות עוד כסף בעיר
עכשיו מדובר על לצאת אז מקסימום שאני רואה זה 2000ש"ח
&nbsp

וזה סיכון עצמי מטורף במקום שלו

זה שם אותו רק מעל ללימור וסמי. מספיק שעוד מישהו יתן סכום דומה לכל אחד מהם והוא בחוץ.
&nbsp
אני לא בטוח שזה שווה את זה מבחינתו. או שיתן הרבה או שידאג לעצמו.

tg151

Well-known member
מעניין! אהבתי

מעניין מה יקרה. אני בהחלט רואה את לימור או שרי מודחות. יותר לימור משרי. אבל כן, סמי לא הולך לשום מקום.

אני לא רואה איך סמי ניצל מהדחה

מנואל תיתן על בטוח לשרי
דודו יתן לסמי
אני מהמרת שסיגל תיתן ללימור סכום קטן וסימלי כי היא בונקר
נטע תיתן אם כבר לג'ו כדי להגן עליו שיהיה בטוח
כנ"ל דומיניק
הודיה היא תעלומה, אני לא רואה שום סיבה למה שהיא תיתן לסמי ולא ללימור או לשרי.
לדודו אף אחד לא יתן
אם הבנות מצילות את לימור ואת שרי
סמי הולך הביתה אלא אם כן דודו מתאבד פעם שניה ונותן לו סכום שהוא לא הגיוני והוא עצמו יורד אל מתחת לקו האדום.

זה בדיוק הענין, הכל תלוי בכמה יתנו לשרי ולימור

דומיניק יציל את ג'ו
מנואל כנראה את שרי
&nbsp
מי יציל את לימור?
אם לימור ניצלת אז או דודו או סמי הולכים הביתה.

queenjane

New member
שרי לא תיתן היא מחושבת בטח כשהיא לא בראש הטבלה הודיה תיתן הנ

הנחש הזה קנה את עולמה וכמובן שלימור תודח דומיניק יתן לג'ו בטח יצילו ביחד את סמי אז רק לימור בלי חברים תודח

זה כרגע התסריט הסביר ביותר

אבל לא היחיד. מספיק אחד שיחליט לתת ללימור 3500 ככה. וזה מבלגן את הכל.

queenjane

New member
אני לא חושבת שמישהו מספיק התחבר ללימור כי להציל אותה וגם ההפ

ההפקה לא ניסתה להציג אותה בפרקים ובגלל ההקה לימור לא מספיק נחשפה בפני מי שלא צופה בלייב מה שאורמ שהם מראש לא מעוניינים בה לדעתי ההפקה מתה שדודו וסמי ישארו כי סמי הוא הנבל החדש ודוד העוזר נבל
על כן לימרו היא הדמות הכי מיותרת עלילתית וסמי יתקע לי בפרצוף עד העתיד הקרוב

אני מסכים

התסריט היחידי שאני יכול לראות את לימור ניצלת הוא דווקא בזכות נטע. כי היא כן ניהלה איתה כמה וכמה שיחות. ויש להן איזה חיבור, גם אם לא הכי עמוק.
&nbsp
זה לא התסריט הכי סביר, אבל יש לו איזה סיכוי מסוים.

queenjane

New member
נטע תיתן לדעתי רק לג'ו או לא בכלל כדי לא להתערב ולחרוץ גורלו

גורלות כי עכשיו גם היא לא תרצה להדיח את סמי
אני במקום סיגל הייתי נותנת קצת ללימור בתיקווה שסמי יעוף כי תאכלס אני בטוחה שהיא שומרת לו טינה על זה שהוא תמיד עקץ אותה כשהיתה בראש הטבלה

זו אופציה

נראה אם סיגל תתכנן מהלך מתמטי. אני אוהב את הראש שלה. יש מצב.
&nbsp
כל כך שמח שנתתי גם לה כסף.

queenjane

New member
אבל היא לא תעשה את זה לא רק בגלל שהיא בונקרית כי היא לא במקו

במקום כזה גבוהה הבעיה היא שהפערים בין המקומות קטנים אתה צריך לתת למישהו שממש בתחתית בוטה ולתת מירווח כדי לקוות שהוא לא יתדרדר כי מישהי כמו לימור אם סיגל נותנת לה היא היחידה שנותנת לה ואז 2000 לא יספיקו כי כול השאר שקרובים לתחתית הם אהובים יחסית נגיד סמי יש פוטנצאיל של כמה אנשים שיביאו לו ואז הוא יכול לקפוץ דיי הרבה רחוק מהתחתית יש פה יורת מדיי סלט ופערים קטנים בין תחתית הטבלה לצמרת ואמצע אז זה בעייתי לחשב חכם כמה לתת ועוד אתה צריך לשמור על עצמך

למעלה