תחרות הפורום - שבוע 7

ESPN

New member
תחרות הפורום - שבוע 7

שוב ערב חג, שוב איתכם.
לא יאמן שאנחנו כבר בשבוע שבע, איך זה קרה?

אבל לפני שאנחנו מדלגים בקלילות למה שיהיה, אפשר להתרפק על מה שהיה. כי אתם יודעים מה? שבוע 6? הוא היה מטורף! להלן תקציר:
טאצ'דאון מנצח עם שלוש שניות על השעון, fake spike, קבוצה שלא מצליחה לשים נקודה עלובה על הלוח, אלופה שנראתה בתחילת העונה מאיימת ומפחידה נופלת למאזן של 3-2, מחצית ראשונה שמסתיימת בתוצאה 38-0 ושתי קבוצות ששמות עוד ועוד ועוד נקודות על הלוח אבל אף אחת מהן לא מנצחת ועדיין אחת שמחה ואחת עצובה.
אם זיהיתם את גרין ביי, את הג'יינטס, סיאטל, את הדריסה של הרייבנס את הבקס, ואת התיקו הביזארי שסינסנטי נתנה במתנה לקרוליינה - פיצחתם את החידה השבועי לילד. ברכותי.
עוד דבר מעניין, כשכתבתי את פוסט התחרות לפני שלושה שבועות הליגה הייתה נראית מאוד שקולה. לאט לאט מתחילים להיפתח פערים, והצעדות בראש מפתיעות. אם קצת התקשתם לעקוב בין סעודה לסעודה והפעלות לילדים בחופש (למי שרלוונטי), אז לשלוש קבוצות בליגה יש מאזן 5-1: פילדלפיה (הגיוני), דאלאס (הא?) וסן דיאגו (סרייסלי?). שתי קבוצות נוספות עברו את הbye והן במאזן 4-1: דנבר (ברור) ואריזונה (בחיים לא אתרגל לזה שאריזונה קבוצה טובה, זה לא מתחבר למשפט קוהרנטי מבחינתי).

והנה מה שמחכה לנו השבוע:
שידורים:
בלילה בין חמישי לשישי, 3:25:
ניו אינגלנד - ניו יורק ג'טס בספורט 1
יום ראשון:
טלוויזיית אמצע - מזרח:
20:00 Cincinnati Bengals @ Indianapolis Colts
23:00 Kansas City Chiefs @ San Diego Chargers
ספורט שועל:
20:00 GB@CAR
23:25 DAL@NYG
סאנדיי נייט אין שידור

MNF
FOX 3:25AM - פיטסבורג סטילרז נגד יוסטון טקסנס

ולתחרות!!
1. גרין ביי בקרולינה - שתי הקבוצות הוצגו כבר בפתיחת הפוסט הזה. גרין ביי במומנטום מנטלי חזק אחרי ניצחון בדרייב האחרון עם שלוש שניות על השעון. קרוליינה התפוצצה בהתקפה נגד סינסינטי אבל מצד שני גם ספגה מליון נקודות בצד ההגנתי. בסך הכל, הפנתר'ס יצאו מרוצים אחרי שכבר ראו את הניצחון חומק להם מבין האצבעות (כלומר, הוא עדיין חמק, אבל לפחות הם לא הפסידו. אמרנו כבר שתיקו בNFL זה דבר מוזר?) בקיצור, האם קאם ניוטון ימשיך במומנטום? האם הקהל הביתי ידחוף את הפנתרים לניצחון או שהפקרס יעלו על הגל וימשיכו להסתער קדימה. ואולי אולי אף קבוצה לא תנצח? מי מספיק אמיץ להגיד את זה..?

2. הבנגלס באים לאינדיאנפוליס - חפרתי מספיק על התיקו של סינסי, אז בואו נשים אותו בצד. מה שיש לנו פה זה מפגש בין שתי ראשי (ראשות?) בתים. הבנגלס, אחרי פתיחה נאה מתפרקים בהגנה וחטפו בשבועיים האחרונים 80 נקודות בדיוק. אנדרו לאק, בנתיים, הולך ונראה טוב ממשחק למשחק. יש לו כבר 17 טאצ'דאונים במסירה לעומת 23 כל העונה שעברה. האם זה יהיה מספיק לקבור את הבנגלס או שהם יבואו רעבים להוכיח שפתיחת העונה לא הייתה מקרית והם עדיין שווים משהו?

3. הג'יינטס בדאלאס - מאצ'אפ NFC EAST קלאסי. דאלאס נראים מרשימים והג'יינטס לא, לפחות לא בשבוע האחרון. אבל ביריבות מהסוג הזה כל הקלפים נטרפים. האם הג'יינטס יבואו כועסים וירצו להוכיח שהם כן יודעים לשים נקודות על הלוח? אולי זה יהיה המשחק שבו טוני רומו סוף סוף יחזור לבעוט בדלי, כי ככה אנחנו אוהבים אותו? מה אתם מהמרים?

4. סן פרנסיסקו בדנבר - אין הרבה מה להגיד. תענוג של משחק. דנבר עם כל הכלים שלה מול סן פרנסיסקו עם כל הכלים שלה ואחרי שלושה ניצחונות רצופים. מי תסיים עם היד על העליונה?

בונוס:
חשבתם שהראמס גרועים השנה? אז הם גרועים. חשבתם שזה בגלל שסם ברדפורד גמר את העונה בפרי-סיזן והם משחקים עם קורטרבק שקוראים לו אוסטין דיוויס (ומודה שהייתי צריכה לבדוק איך קוראים לו בדיוק, לכתוב "משהו דיוויס" זה קצת מעליב) שהיה walk on בקולג' ולא נבחר בדראפט כשסיים את הקולג', שזה אגב, היה לפני שנתיים? אולי. ואולי, זה בגלל שההגנה שלהם לא משהו בכלל. עד היום הם צברו מספר מדהים של סאק 1. לא בממוצע למשחק, אלא טוטאל, בחמישה משחקים. השבוע הם משחקים נגד סיאטל, שלמרות המוביליות הרבה של ה-QB שלה, נמצאת איפשהו באמצע דירוג הליגה מבחינת sacks allowed, עם 11 סאקים שראסל וילסון אכל העונה עד עכשיו. כל זה בגדר הקדמה ארוכה לשאלה פשוטה. האם הראמס ישיגו השבוע את הסאק השני? כן או לא.

סקר:
אמיצים בודדים ענו על שאלת הסקר שרועי שאל אותנו בשבוע שעבר. כנראה שלרובנו חשוב יותר לא להעלות מן האוב זכרונות כאובים על הפסדים צרובים מאשר להתרפק על ניצחונות מרוממי רוח. או שפשוט כולנו נורא עסוקים ועמוסים בתקופה זו של השנה וכותבים מינימום אפשרי, זה התירוץ שלי לפחות. בכל מקרה, מי שכן ענה דיבר על ניצחונות או הפסדים בסופרבולים למיניהם וגם ה"נס במדולנדס" הוזכר שלוש פעמים לפחות. כמה אוהדי איגלס יש פה בדיוק? (זאת לא שאלת הסקר).
אז אני אשאל משהו קרוב. משחק יום חמישי השבוע מפגיש את הג'טס והפטריוטס ומזכיר לי משחק יום חמישי בלילה אחר בין שתי הקבוצות האלו. זה היה המשחק המאוחר של Thanksgiving והוא סיפק לנו את הרגע שלנצח ייזכר כ "butt fumble". באותו רגע, ארבע בבוקר או מה שזה לא היה, צחקתי בקול רם כמו שבחיים לא צחקתי ממשהו שקשור בפוטבול. האם יש לכם חוויה דומה? משהו שקרה בזמן משחק או קשור איכשהו לפוטבול שהסתיים בצחוק היסטרי?

ניפגש בצד השני של החגים, שיהיה לכם חג שמח קודם כל, ואח"כ חזל"ש נעים, בפוטבול ובכלל.

y63

New member
שלי

גרין ביי - 5 - קשה ללכת נגד רודג'רס
אינדי - 4 - שתי קבוצות טובות, אחת בתקופה טובה אחת ברעה, הולך עם הטובה.
דאלאס - 6 - דאלאס גבאנקר, מי היה מאמין.
דנבר - 3 - לא שאני חושב שדנבר תפסיד (מקווה זה משהו אחר) אבל שאר המשחקים קצת יותר בטוחים לדעתי.
בונוס - כן - לא כזה בטוח שזה יקרה אבל על הנייר יש להם ד.ליין מעולה, לא ברור לי איך הם גרועים השנה (לונג נפצע אבל לא להגזים)
&nbsp
סקר
הבאטפאמבל הוא כמובן "רגע היסטורי" אבל לא זוכר איזה רגע מסוים שממש צחקתי בו (היו, אבל לא משהו שנצרב בזכרון).

regevs1

New member
שלי

גרין ביי - 3
אינדי - 6
דאלאס - 4
דנבר - 5
בונוס - כן

Yo-man

New member
עמית עונה מוקדם בבוקר

1. קרולינה - 5
2. אינדיאנפוליס - 6
3. דאלאס - 4
4. דנבר - 3
5. קשה... לא!
&nbsp

Yo-man

New member
עכשיו אני מוכן לענות גם

1. גרין ביי - 3. קרולינה יכולים לתת משחקים טובים, אבל השבוע אני שם את מבטחי ברוג'רס
2. קולטס - 4. לאק טוב מידי להפבסיד משחק כזה בבית
3. דאלאס - 6. וזה אפילו לא בגלל איליי, אלא קו ההתקפה שלו, שלא מאפשר מצבים לריצה ולא משאיר זמן למסירות.
4. דנבר - 5. ביום בו פייטון שובר את השיא (508 מסירות ל-TD בקריירה) אף אחד לא יקלקל את החגיגה.
5. בונוס - כן, בהחלט! לא כי הראמס ישתפרו, אלא כי ווילסון אוהב לסקרמבל, וזה נותן להגנה עוד הזדמנויות לתפוס אותו.

סקר - יש לי כמה כאלה, אבל קטנים. לא משהו שגרם לי להשתנק.
* רנדי מוס בסייד ליין משפריץ מים מבקבוק פלסטיק על שופט הקו ששרק נגדו offensive PI במהלך קודם (קיבל קנס 10,000$. היום הוא היה חוטף השעייה לעונה שלמה)
* טרל אוונס תופס כדור ל-TD, מוציא שארפי מהגרב, חותם על כדור ונותן לאוהד בקהל.
* טרל אוונס משתלט על הכוכב של דאלאס אחרי הבקעה ואוכל מכות בתמורה
* הסיינטס במינוס 7 נקודות מצליחים להבקיע במהלך רוגבי משוגע של מסירות אחורה, ריצות, מסירות, חסימות...
המהלך לוקח 23 שניות, אחרי שהזמן אזל, ואז מפספסים את האקסרה פוינט ומפסידים את המשחק.

ESPN

New member
שימו לב! תיקון חשוב: קרולינה מתארחת בגרין ביי

ולא הפוך כמו שכתבתי בהודעה. תודה לשחר על ההערה!

erantal2000

New member
לעבודה

1. אם הייתי אדם ממוצע, הייתי אומר גרין ביי. אבל פנתר נשאר פנתר. קרולינה בחוץ כנגד כל הסיכויים. 3.
2. קולטס. 4.
3. דאלאס. הפעם הם הדבר האמיתי. 6.
4. דנבר. באנקר. 5.
בונוס - הפעם קשה מאוד אבל אני הולך על כן (יעשו עוד סאק).
סקר - קשה לי להיזכר ברגע אחד במיוחד אבל כמעט בכל משחק יש את הרגעים הקומיים שלו. שחקני הפוטבול האלה נוטים להיות כאלה מפגרים שהם מספקים לנו רגעים קומיים כל שבוע. גם במהלך משחק, כשאיזה מהלך ריצה של 80 יארד הופך להיות עבירה של 5 יארד בגלל עבירה מטומטמת של הולדינג של שחקן שלא השפיע על המהלך, וגם אחריו - אני לעולם, לעולם, לעולם לא מפספס ראיונות של פוסט גיים של קרוליינה. זה הבידור הכי טוב שיש. סתם דוגמא מהשבוע האחרון - בראיון עם ראיין קליל אחרי המשחק (על הפילד גול שהוחמץ של נוג'נט):
“I was sending a lot of bad voodoo that way, Just kind of calling the universe to say, ‘Miss it. Miss it. Miss it.’ And then the universe answered.”

Shachar Manor

New member
שבוע 7 בזריזות

שבוע שעבר 6-9, ו ו37-54 במצטבר.

לתחרות:
1. רוג'רז לוהט 4 על גרין ביי.
2. לאק לוהט, סינסי לא, 5 על אינדי.
3. דאלאס על 6.
4. 3 על דנבר.
בונוס, הימור לחלוטין - כן.

שאר הבחירות שלי:
פטריוטס. 40-14.
סיהוקס.30-24.
רדסקינס. 33-28.
בראונז. 32-20.
רייבנז. 38-28.
בילז. 18-13.
ברז. 27-18.
הפתעת השבוע(?) סיינטס 35-30.
צ'רג'רז 31-28.
קרדינלז. 31-28.
והמשחק הכי קשה... סטילרז 37-34.

clevelandrocks

New member
שלי

1. גרין ביי על 5 נקודות
2. אינדי על 4 נק'
3. קאובויז על 3 נק'
4. דנבר על 6 נק'
5. לא

b i g t o m

New member
השבוע

ככה:
1. גרין ביי. 3
2. אינדי. 5
3. דאלאס. 6
4. דנבר. 4
5. יאללה שיהיה כן

סקר: ואיי כמעט בכל משחק יש לפחות רגע אחד שבו אני נקרע מצחוק כמו למשל בשבוע שעבר ששני השחקנים של סאן - פראן נתקעו אחד בשני ופספסו את הטאצדאון. אני גם צוחק המון מהשדרים ומההערות שלהם בעיקר החברה של CBS משום מה. אבל רגע שממש ממש הצחיק אותי... קשה לי לחשוב עכשיו על משהו ספציפי...

RZnum5

New member
שלי

בקצרה הפעם..
1. גרין ביי (4) - ההגנה של הפתנרים לא מה שהיתה פעם. רוג'רס לא אמור להתקשות כאן.
2. אינדי (5) - בית וזה.
3. ג'ייאנטס (3) - הארמון של ג'רי זה הבית של אילי..
4. דנבר (6) - לדעתי פשוט טובים יותר
5. Nope

לא צוחק בד"כ ממשחקים של דאלאס. בעיקר בוכה או אומר "כמובן" ו/או סוגר את המחשב/טלויזיה מעצבים

underdog36

New member
שלי

איזה משחק היה גרין ביי-מיאמי! מצד אחד אם גרין ביי היו מפסידים זה באמת היה לתת למיאמי את המשחק, מצד שני אחלה מתח עד הסוף. כנראה שהייתי מגיב אחרת אם לא היה פייק ספייק ומסירה נהדרת לט"ד...

1. גרין ביי 4. כנראה ששום משחק לא יהיה קל לגרין ביי העונה, בטח לא זה.
2. אינדי 6. אינדי נראים ממש טוב העונה. בנגלס מקרטעים.
3. דאלאס 3. דאלאס באים אחרי ניצחון מאוד מרשים על האלופה. הג'איינטס הצליחו גם להרשים... בכמות הסאקים שהם נתנו לעשות על איליי
. מצד שני דאלאס עדיין יכולים לבעוט בדלי אז אני מסכן רק 3 נק'.
4. דנבר 5. שתי הקבוצות אחרי ניצחון 31-17 על קבוצות חלשות. בכל אופן, אני סומך על פייטון שישבור את המערך של הניינרס, בטח בבית.
5. לא. הליין של סיאטל לא כך גרוע

סקר: לצערי אני לא נזכר במשהו כזה. אולי יבוא לי בהמשך...

שבת שלום ואפשר כבר לברך - "אחרי החגים" שמח לכולם!

underdog36

New member
נזכרתי בקטע מצחיק (עצוב לאוהדי הפטס)

סקר: הט"ד הלא מכוון של אחמד ברדשאו (NYG) בסופרבול 46 מול הפטס.
1:04 על השעון, הג'איינטס בפיגור 15-17. ברור שהם צריכים נקודות והם קרובים 6 יארד מהאנד זון. אבל גם ברור שלא כדאי להשאיר דקה שלמה לבריידי לנסות להפוך את התוצאה בחזרה.
אז הולכים על מהלך ריצה להריץ בעיקר את השעון, ורק ברדשאו לא מבין שהפטס נותנים לו לרוץ עד האנד זון בכוונה. ביארד האחרון הוא מנסה לעצור אבל מהמומנטום (כדבריו) הוא לא מצליח ומתיישב בתוך האנדזון לט"ד לא רצוי.
כל הסיטואציה מצחיקה, אבל בעיקר הניסיון המגושם לעצור בלי הצלחה והתיישבות על התחת בתוך האנד זון.
למזלו ולמזל הג'איינטס, למרות דרייב טוב בריידי נכשל בהייל מארי והם ניצחו למרות הכל.
כך זה נראה:
[URL]http://www.businessinsider.com/ahmad-bradshaw-touchdown-2012-2[/URL]

yonatanpollak

New member
שלי

גרין ביי 3
אינדי 4
דאלאס 6
דנבר 5
בונוס: יצליחו להפיל את ווילסון

amirbc

New member