תורי
1. פנתרים בלאמבו: עם כל הכבוד לעצירה של סינסי, אני בכל זאת לא מחזיק יותר מידי מקרולינה. הפסד של ראשי הגבינה יהווה הפתעה גדולה למדי מבחינתי, למרות שהפאקרס מתנדנדים לאורך העונה וההגנה של קרולינה מדורגים גבוה מאוד (5 בריצה ו-13 במסירה)
גרין ביי על 4 נקודות
2. הבנגלס באינדי: אני בטוח שיש למארחים יתרון גדול ואנדרו לאק מדהים - אבל מבין כל משחקי התחרות הפעם, נראה לי שזו ההתמודדות הצמודה ביותר (יחסית), כי מישהו חייב לקבל "3"....
אינדיאנפוליס על 3 נקודות
3. הג'יינטס בארמון של ג'רי: לפי המסורת, זה בדיוק התזמון והמיקום שבו אילי מאנינג נוהג להתעלות, ולא משנה מה מצב הקבוצות ומה היכולת שהפגינו עד לאותו רגע. גם הקאובויס נוהגים להראות כמו סמרטוטים שבוע לאחר שהם חוזרים עם נצחון ממשחק שבו היו אנדר-דוגס בטוחים. במילים אחרות - כל הסימנים מעידים על הכיוון הראוי, ובכל זאת השנה הסיכויים שאילי יראה יכולת הגונה נמוכים מאי פעם.
דאלאס על 5 נקודות.
4. הניינרס במייל היי: חניכי הארבו חזרו לאחרונה להראות יכולת מרשימה בעצירת משחק הריצה, שצפוי להיות חלש בכל מקרה לאור ההרכב שיעלו פוקס על הדשא.... העניין הוא שלברונקוס יש עוד נשק סודי בלתי מוכר שנפסרו 18 ויש לו תופסים מצויינים... איך יתפקד קאפרניק מול הגנה מספר 19 בריצות ו-17 במסירות... יהיו הרבה נקודות, אבל פייטון הוא שיעלה בדרוג כמות המסירות ל-TD...
דנבר על 6 נקודות
5. בונוס
שיהיה כן. מי יודע....