תחרות הפורום - שבוע 7

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 7

1. גרין-ביי - 5 נק' - לא מהמר נגד רודג'רס בבית
2. אינדיאנפוליס - 3 נק' - נלך עם הבייתיות
3. דאלאס - 6 נק' - כמו ששתי הקבוצות נראות אין פה התלבטויות
4. דנבר - 4 נק' - לא מהמר נגד פייטון בבית
בונוס: אההה....לא
סקר: פרנק קליינדו מחקה את ג'ון מאדן. פשוט חיקוי מבריק
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=XBW7ysPcbT0[/URL]

ESPN

New member
תורי

גרין ביי - 6. לא השתכנעתי מהפנת'רס.
סינסינטי- 3. כי אף אחד בנתיים לא לקחת אותם, אז אני אדאג בעצמי להתפלגות קצת פחות חדה של הניחושים. חוץ מזה שכולם עפים עכשיו על הקולטס, זה בדיוק הזמן שלהם לפשל.
דאלאס - 4. הג'יינטס תמיד מפילים אותי בתחרות. מצד שני, פעם אחת העונה כבר הימרתי על דאלאס, מה שאני אף פעם לא עושה, וזה הצליח, אז נמשיך עם זה.
דנבר -5 הבחירה הבטוחה, מאנינג, ביתיות וכו'.
בונוס - כן. מתישהו זה צריך לקרות, שיהיה השבוע.

PACK PACK

New member
שבוע 7

גרין ביי על 5אינדי על 4דאלאס על 6דנבר על 3לא יהיה עוד סאק.

philadelphia76

New member
שבוע 7

1. גרין ביי - קרוליינה - בקרוליינה גילו במחצית השניה בשבוע שעבר את משחק הריצה, הבעיה שהיא מתרכזת רק את קאם ניוטון. מרוב פציעות השמועה היא שעמדת הרץ הפותח במשחק הקרוב תהיה של בחירת הדראפט העתידית. התקפת גרין ביי (לפחות באוויר) מצאה את המוג'ו שלה ולא תאבד אותו השבוע. גרין ביי
2. אינדיאנפוליס - סינסינטי - סינסינטי פתאום נעצרה. הטווח שבין שני עמודי השער מעולם לא היה צר כל כך, ועבודה של משחק שלם ירדה לטמיון, או לפחות לחצי ממנו. אינדי מתפוצצת באוויר והיא פוגשת קבוצת הגנה טובה, אבל בהתקפה שוב יחסר (כנראה) גרין. זה לא יהיה קל ולא יהיה יפה לעין, אבל אנדי תיקח.
3. דאלאס - ג'יאנטס - ניו יורק איבדה את ויקטור קרוז, דאלאס איבדה את הדלי שבו היא נוהגת לבעוט. את קרוז העונה ניו יורק לא תוכל למצוא. דאלאס לעומתה - אם לא דלי - נסתפק בפחית. נגד כל ההגיון - ניו יורק.
4. דנבר - סן פרן. דנבר רצה אחרי השיא של פייטון, רק על זה מדברים וזה די מטופש, כל השיא הזה יישבר בכל מקרה העונה - אם לא היום אז בשבוע הבא. סן פרנסיסקו נראית לי מעט מוגבלת. לא יודע אם זו תחושת בטן או אם זה מבוסס על משהו. דנבר תיקח, המשחק לא יהיה נעים לצפיה, השיא של ברט פארב לא יישבר - מקסימום ישווה ויחכה לשבוע הבא.
5. יהיה סאק שני של סנט לואיס.

לסיכום:
1. גרין ביי -6
2. אינדיאנפוליס - 4
3. ניו יורק - 3
4. דנבר - 5
5. יהיה סאק נוסף לסט. לואיס
6. פילדלפיה לא תפסיד השבוע

offirc2

New member
שלי

גרין ביי 5
אינדי 3
דאלאס 6
דנבר 4
בונוס - כן, אולי אפילו יותר מ 1
סקר - עוד קטע ג'טס - הראיון עם ג'ו נמת' בתחילת הקריירה ה"אגדית" של צ'אד פנינגטון כשהאיש מסטול תחת ומנסה להתחיל עם המראיינת:
http://www.youtube.com/watch?v=Gc65NC44dSk

DS9

New member
ניחושים שבוע 7

גרין ביי 4 - דיוויס הבריא, התאמן כל השבוע וחזר להרכב. אפשר לחזור להמר חופשי, עד הBYE של דיוויס
בנגלס 6 - אני משחק מול אינדי, שש נקודות הם בשביל להביע את הנכונות ואת הכוונה המלאה שמאחורי רצוני שאינדי' הכשלו כנגד כל הסיכויים
ג'יינטס 3 - שונא את רומו ואת הג'יינטס. הייתי מהמר על הוריקן פתאומי בתחומי הדשא, אבל נלך על הרע במיעוטו, שמשחק נורא. (כן, דאלאס זו בחירה יותר חכמה)
סן פרנסיסקו 5 - דיוויס בהרכב
בונוס - ישיגו,לסיאטל יש פחות כלים התקפיים, יקח להם זמן להתרגל למצב החדש, וילסון אוהב לזוז. הכל משחק לטובת הישיגו
סקר - כל פעם שמחזירים את הכדור בריצה/מסירות מטורפות של כל המגרש עד ל'TD' רק כדי לגלות שהגאון התורן הפיל את הכדור שנייה לפני, רק כדי להיראות מגניב

Hines86

New member
שבוע 7

גרין ביי בקרולינה - אני ממשיך לטעון שהפאנתרס מנצחים או מסיימים בתיקו בטעות ולא מעבר לכך. גרין ביי גדולה עליהם. פאקרס עבור 6

הבנגלס באים לאינדיאנפוליס - לא יודע למה, מרגיש לי כמו ניצחון כתום. סינסי עבור 3

הג'יינטס בדאלאס - נזרום עם רומו ובראיינט. קאוובוייז עבור 5

סן פרנסיסקו בדנבר - הברונקוס נראים יותר קרובים לכושר סביר לתקופה זו של העונה. דנבר עבור 4

בונוס:
ישיגו את הסאק השני

IlanM 83

New member
שבוע 7

1. גרין ביי 6
2. אינדיאנה 4
3. דאלאס 5
4. סן פראן 3
* בונוס - לא

תשובות

1. גרין ביי- 3 נקודות
2. אינדי - 6 נקודות
3. דאלאס - 4 נקודות
4. דנבר - 5 נקודות
5. כן!

שבוע טוב,
אסף פנינגטון

omrili77

New member
שלי

1. גרין ביי 4
2. אינדי 3
3. דאלאס 6, או לחילופין שריפת נפט מטורפת שמכלה את כל אזור דאלאס/פורט וורת תתקבל בברכה
4. דנבר 5
5. נפרגן להם ב-"כן"

הדבר היחיד שעולה במוחי כרגע הוא הפאמבל המטופש של דשון ג'קסון בעונת הרוקי שלו נגד דאלאס, במקום מה שהיה אמור להיות הטאצ'דאון הראשון בקריירה שלו (ר' וידאו).
אה, ויש גם את גרמטיקה (לא מרטין, הדפקט השני) שחגג ומתח שריר אחרי שער שדה. אני יודע שלא יפה לצחוק מפציעות אבל רבאכ, כולה שער שדה.

EranH8

New member
Week 7

1. קרולינה 6
2. בנגלס 5
3. ג'איינטס 4
4. דנבר 3
&nbsp
סונוס - כן

RGIII

New member
שבוע 7