מצאתי תודה
א אריאל5 New member 5/8/12 #18 אני שמעתי 5 וראיתי במה שהראו ש-5 בכל אופן חשוב גם הפער מהספרדיה. אם היה נגמר עכשיו היתה עולה לראשון
א אריאל5 New member 5/8/12 #25 בכל אופן למישהו יש הסבר... למה מצוף ראשון לוקח להם לעדכן כל כך הרבה זמן ואח"כ כמעט בזמן אמת?
P pcper New member 5/8/12 #28 יש משמעות באיזה מקום היא מגיעה לכל מצוף? או שמה שמשנה זה באיזה מקום היא מסיימת את השיוט?
D dardor New member 5/8/12 #30 לי משתווה כרגע לספרדיה עם 23 נקודות מצד אחד היריבות מאחור סוגרות את הפער מקורזיץ, מצד שני היא עצמה סוגרת על הספרדיה.
לי משתווה כרגע לספרדיה עם 23 נקודות מצד אחד היריבות מאחור סוגרות את הפער מקורזיץ, מצד שני היא עצמה סוגרת על הספרדיה.
א אריאל5 New member 5/8/12 #38 לא הבנתי אתמול היה פער 3 בין הישראלית לספרדיה עכשיו לי מובילה ב-4 אז איך זה שויון?
נ ניקי ווייר New member 5/8/12 #55 עדיין לא לא משנה כמה גרוע הספרדיה תגלוש עדיין יתווספו לה מקסימום 8 נקודות בשיוט הזה(התוצאה הכי גרועה שלה כרגע), בינתיים הספרדיה מובילה במקום אחד.
עדיין לא לא משנה כמה גרוע הספרדיה תגלוש עדיין יתווספו לה מקסימום 8 נקודות בשיוט הזה(התוצאה הכי גרועה שלה כרגע), בינתיים הספרדיה מובילה במקום אחד.
D dardor New member 5/8/12 #64 עכשיו כן, ברגע שכתבתי הן היו בשוויון 23 ובNET POINTS בשכלול שזה עם הורדה של השיוט הגרוע הן היו 23 באותה נקודה. עכשיו כשהספרדיה עקפה את לי אז אין מה לדבר..
עכשיו כן, ברגע שכתבתי הן היו בשוויון 23 ובNET POINTS בשכלול שזה עם הורדה של השיוט הגרוע הן היו 23 באותה נקודה. עכשיו כשהספרדיה עקפה את לי אז אין מה לדבר..