מצוף שני מקום חמישי הפינית ראשונה אוקראינית שניה והספרדיה תשיעית
N natyh New member 5/8/12 #37 טולי מובילה הפינית אוליה מתפוצצת שניה ביירוני שלישית פטריסיה בוקר טוב אליהו נזכרנו שיש תחרות רביעית לי חמישית . הרבה פימפומים הולכים שם בדיוק הרוח לפי התחזית שתחזיק מעמד .
טולי מובילה הפינית אוליה מתפוצצת שניה ביירוני שלישית פטריסיה בוקר טוב אליהו נזכרנו שיש תחרות רביעית לי חמישית . הרבה פימפומים הולכים שם בדיוק הרוח לפי התחזית שתחזיק מעמד .
N natyh New member 5/8/12 #45 ירדה למקום 6 סופיה עקפה אותה ורצה קדימה מואנה הגרמניה אחריה מרינה מקום 9 משפרת 3 מקומות נותנת הכל . זה הקרב הגדול קשה מאד ללי ברוח הזו .
ירדה למקום 6 סופיה עקפה אותה ורצה קדימה מואנה הגרמניה אחריה מרינה מקום 9 משפרת 3 מקומות נותנת הכל . זה הקרב הגדול קשה מאד ללי ברוח הזו .
א אריאל5 New member 5/8/12 #44 העיקר דיברו על הבטחת מדליה היום מה שבינתיים קורה היום שהפינית חזק בתמונה
S Skicker New member 5/8/12 #51 ציפית שהפינית פשוט תוותר אמרו שלי יכולה להבטיח מדליה זה לא אומר שזה יהיה קל.. בינתיים כמעט כל ה5 הראשונה נהיית ממש צמודה
ציפית שהפינית פשוט תוותר אמרו שלי יכולה להבטיח מדליה זה לא אומר שזה יהיה קל.. בינתיים כמעט כל ה5 הראשונה נהיית ממש צמודה
א אריאל5 New member 5/8/12 #50 האוקראינית ירדה ל-5 ולי צמודה אליה בקיצור נראה שהמשט הזה פותח לחלוטין את תמונת המדליות. הפינית יכולה לגמור אותו כבר בין ה-3 הספרדיה לא בורחת.
האוקראינית ירדה ל-5 ולי צמודה אליה בקיצור נראה שהמשט הזה פותח לחלוטין את תמונת המדליות. הפינית יכולה לגמור אותו כבר בין ה-3 הספרדיה לא בורחת.
א אריאל5 New member 5/8/12 #53 הרוח ממשיכה להיחלש אם המצב ישאר כמו שהוא במשט אז אפשר להגיד שלי עברה בשלום משט עם רוח חלשה
N natyh New member 5/8/12 #54 13 קשרים המשט הבא יהיה ברוח עוד יותר חלשה. דיברתי אתמול כבר על פימפום לי שולטת בטכניקה אבל הגב מתפוצץ מכאבים הבחורה הזו אדירה !
13 קשרים המשט הבא יהיה ברוח עוד יותר חלשה. דיברתי אתמול כבר על פימפום לי שולטת בטכניקה אבל הגב מתפוצץ מכאבים הבחורה הזו אדירה !
N natyh New member 5/8/12 #52 סופיה עלתה למקום רביעי היא תיקח שני אם טולי לא תישבר אחרת אפילו ראשון הפולניה מתפוצצת .