לי קורזיץ - שיוט המדליות

uma cuica

New member
אתם סתם לוזרים

אפשר להביא שנויים יפים אולי לא אוטופיה אבל בהחלט לקדם
די לחשוב כמו לוזרים תראו את לי ואת זאבי ועוד עוד

cscan

New member
ספורטאים דוגמת לי קורזיץ ואריק זאבי

הגיעו לצמרת בענפים שלהם למרות השיטה והקצאת המשאבים הבזיונית.
אין כאן באמת תוכנית מסודרת להצמחת ספורטאים שיגיעו לאולימפיאדה במצב שבו אנחנו בטוחים שיביאו מדליות, ולא אחת או שתיים.

uma cuica

New member
כן התכוונתי

כאילו מבחינת הגישה והכוח שלהם....

אתה צודק שהם זכו למרות המערכת הדפוקה שלנו
יחד עם זה יש שיפור מאז שנות השמונים לדוגמה ספורטאים מקבלים הרבה יותר מפעם בתנאים, ובאמת יש תוצאות (אליפויות וספורטאים ברמה עולמית)
עדיין הכל דפוק ואנחנו רק בצעד הראשון .

לא מבין מה אתה רוצה

מי מתנגד לשינויים???

להיפך, אומרים לך שיש סיכוי גדול שהאכזבה הנוכחית מהתוצאות (ולא מהספורטאים כמו שכמה נודניקים פה מתקשים להבין) תביא שינויים.

רק שאלו לא יהיו שינויים פרסונלים.

חוק הספורט שונה והביא תוצאות
היחידה לספורט הישגי הוקמה והביאה תוצאות
הקריטריונים שונו והביאו תוצאות
רעיון ההשתתפות שונה לרעיון ההצלחה והביא תוצאות

איך אמרת, פעם לא היו מדליות והיום יש. אז כנראה שהשינויים כן מצליחים

רק שהם לא שינויים פ-ר-ס-ו-נ-ל-י-ם.
אותם אנשים היו בתפקיד הזה לפני 40 שנה והם ימשיכו הלאה גם בשנים הבאות כי הם לא כפופים לאף אחד!!

מה לוזרי בלהבין את זה ובכל זאת להתעקש על שינויים עניינים???

uma cuica

New member
כי אם רוצים שנוי

חלק יצטרכו לעוף....
ברור שלא כולם אבל חלק (החלק הגרוע יותר)

לוזרי כי הגישה ששום דבר לא ישתנה לעולם ... ועסקנים זה חוק טבע שהגורל קבע זה קצת לוזרי כי פעם חשבו שהרבה דברים הם חוק טבע והסתבר שלא.
ככה היה רושם שלי ככה כתבתי

בכל מקרה אני מסכים שצריך שנויים כמו שאמרת, ולמרות שאני אופטימי אני גם ראלי ואני יודע שלא תהיה עכשיו מהפכה מוחלטת אבל צריך לשאוף להביא כמה שיותר אנשים טובים אל ניהול הספורט (כמו שקרה בג'ודו אם אני לא טועה)

אני אסביר שוב

זה שרוב העסקנים שם טוב היה אם היו מפנים את מקומם. זה ברור.
זה שצריך לשאוף להביא אנשים טובים ככל האפשר, גם זה ברור. (אתה אגב טועה במה שאתה חושב על ה"שינוי" בג'ודו אבל זה לא באמת משנה)

הבעיה שהם לא באמת יכולים לעוף ולכן במקום להתמקד במה שלא יכול לקרות צריך להתמקד בשינויים שכן יכולים לקראת גם בלי השינויי הפרסונלים.
שינויי חקיקה ותקצוב. שינויי דגשים ומינון. שינויים בקריטריונים ושינויים בצורת החינוך המון המון שינויים שיכולים להתרחש גם אם האחים ורשביאק עדיין יסעו לאכול בורקס בשוויץ.

אני (ואחרים שכתבו כאן) לא חושבים ששום דבר לא ישתנה. להיפך, הראתי לך המון דוגמאות של דברים שכן השתנו.

(אגב, גם אם תביא עסקנים אחרים... הם עדין יהיו עסקנים. גם ורשביאק היה בהתחלה משב רוח רענן לפני שני דורות. מה לעשות ככה עובד המין האנושי)

uma cuica

New member
כל עוד הם לא יפרעו לשנויים האלה

אז עדיף
ברור שהרבה יותר קשה....אבל האחים לא חסינים כמו שלוזון לא חסין וחשוב מאוד לנסות למגר את השחיתות כמה שיותר (למרות שזה אחרת כי הוא גם דמות נורא שנואה בכדורגל)

אז הנה חזרנו בדיוק לנקודת המוצא של הדיון שלנו

שאולי בכל זאת האכזבה מאולימפיאדת לונדון תגרום לזעזוע מספיק חזק שיביא סוג של שינוי בהתנהלות משרד הספורט, האגודות ובעיקר הועד האולימפי הישראלי.

רק לתשומת ליבך, להזיז את לוזון הרבה יותר קל מאשר לגעת בקצה קצהו של ורשביאק או מי מחבריו.
עצוב ככל שזה נשמע.

נקווה לטוב.

uma cuica

New member
אני גם מאמין שזה יזעזע קצת

צפה לויעדת חקירה ממלכתית

אנשים כמו טביב ולוזון קל יותר להזיז כי יש מאוחרי המועדונים קהל אוהדים גדול חזק ועצבני (יש עוד סיבות אבל טביב נשבר גם בקטע מטנלי)

uma cuica

New member
ומקצועות אולמפיים

אין קהל כזה לאף אחד לא אכפת רק פעם ב-4 שנים

shlomy85

New member
לי קורזיץ, אנחנו איתך בכל מקרה !

כ"כ מבאס וכואב התוצאה הסופית, אבל עדיין הבאת לנו הרבה גאווה ושמחה.
תודה רבה לך על הכל ובהצלחה בהמשך !

pcper

New member
כל הכבוד לספרדיה שבאה לחבק את לי

זה היה מעשה ממש ממש יפה בעיני

זה מראה איזו חברות טובה יש בניהן....

מעניין איך נמרוד משיח מרגיש עכשיו

אולי עדיף לו שהוא בארץ ולא חלק מכל האכזבה של הנבחרת. כמובן הוא תמיד יכול להאמין שאם הוא היה שם ולא צוברי הוא היה מביא מדלייה אבל אני חושב שגם הוא יודע שזה היה יכול להיות קשה מאוד עם התחרות שהייתה שם ועם הרוחות המשתנות. לפני חודשיים כשהוא הפסיד לצוברי בתחרות ההיא בהולנד חשבתי שהספורט אכזרי להפליא אבל עכשיו אני לא בטוח. אם הוא היה שם ולא היה לוקח מדלייה גם היה מי שהיה אומר שצריך לשלוח את צוברי. חבל רק שלא יהיו גלשנים בריו.

trilliane

Well-known member
מנהל
הוא התארח אתמול באולפן הפתוח בערוץ הספורט

ונראה מרגיש בסדר גמור... זה חלק מהספורט. אני בטוחה בכל מקרה שהוא מבואס בשביל לי ומרגיש גם את מה שהמשלחת מרגישה כי אלה בכל זאת אנשים שהוא מכיר אישית ואני בטוחה שהוא רצה בהצלחתם (ואתמול הוא ואחרים אמרו שיחסים הרעים בינו לבין צוברי נופחו מאד בתקשורת ובפועל זו דרמה קטנה יותר).

BentzWatchJudo

New member
אולי יהיו גלשנים בריו בכל זאת.

יש סיכוי לשינוי החלטה בנובמבר ולכן אולי אולי כן יהיו גלשנים בריו.

apy ape

New member
מאוד עצוב בשביל לי

כ"כ חבל שהספורטאית האדירה והאישה המקסימה הזאת לא הצליחה לקבל את החותמת הרשמית של הספורטאית הישראלית הגדולה בכל הזמנים. אני מאוד מקווה שהיא קוראת כאן ורואה כמה אוהבים אותה ומעריכים אותה.

מבחינה מקצועית היא איבדה את המדליה כבר ביום ראשון... קשה מאוד לזכות במדליה כאשר יש לך 4 שיוטים במקבץ של 11, 11, 9,7. לכן אני האכזבה הגדולה וההבנה שהקרב אבוד קרו מבחינתי כבר ביום ראשון יחד עם האכזבה של שטילוב. כרגע האכזבה שלי היא באמת בגלל האהדה ללי, אבל מבחינה לאומית אני לא חושב שלסיים אולימפיאדה עם איזה מדליית ארד אחת זה יותר טוב מלסיים בלי מדליות בכלל. מדינה בסדר גודל של ישראל מבחינה התפתחותית וכלכלית צריכה לסיים אולימפיאדה עם 3-6 מדליות. אולי זה אפילו עדיף - אם לא יראו את ישראל בטבלת המדליות לפחות אפשר לשכוח ממנה, ולא להתפלא שכל שללה הוא מדליה אחת

למעלה