נטע ריבקין -חצי גמר חלק ב'

uma cuica

New member
היא לא בשוק

להפך היא אמרה שהמיקום של נטע (מקום 14) לא אופייני לנטע

אני מעודכן בתוצאות

היחידה שיכולה להוציא אותה מהעשירייה כרגע זו הצרפתייה וכדי לעשות זאת היא צריכה לקבל ציון 28 נקודות בדיוק.
מכיוון שהציון הכי טוב שלה עד כה בכלל לא מתקרב לאזורים האלה (27.150) אז אין שום סיכוי שהיא תקבל 28.

trilliane

Well-known member
מנהל
שום דבר לא סגור לפני שהוא סגור

It ain't over 'till it's over ואני מברכת רק על המוגמר.

aaa123

Member
זה עדיין לא סגור אבל

זה המצב אם לא יהיו הפתעות גדולות.

הקוריאנית מתחרה מספר 22 כנראה תעבור אותה אבל אם הקוריאנית תפשל אז היא יכולה להיות גם במקום השמיני.

היא כנראה עוברת את הצרפתיה והגרמניה אבל גם זה לא סופי ותיאורטית אם הן יעשו תרגיל ברמה של הראשונות הן יכולות לעבור אותה.

מעשית לדעתי רק לצרפתיה יש סיכוי קטן לעבור אותה וזה גם לא יספיק כדי להוציא אותה מהגמר.

aaa123

Member
בשביל שהיא לא תהיה בגמר זאת שבמקום ה14

צריכה לעבור אותה או אחרות בדירוג נמוך יותר, ובשביל לעבור אותה היא צריכה ציון של 28.7

מתעמלת שיש לה כרגע 80.2 לא תשיג ציון של 28.7 בתרגיל אחד(זה דבר שרק הטובות ביותר מסוגלות לעשות),ואפילו אם כן זה לא מספיק כי גם מתעמלת שבמקום ה13 עם ציון של 80.925 צריכה לעובר אותה ולהשיג ציון של 27.975.

אני מקווה שההודעה שלי נכונה ואין לי טעות בחישוב.

aaa123

Member
אכן הבטיחה מבחינה מעשית

כי ממה שאני רואה היא עברה גם את היריבה מבלרוס.

אני לא בטוח אם מבחינה תיאורטית היא הבטיחה את העליה לגמר אבל ברור שמתעמלות במקומות 13 או 14 לא יבצעו פתאום תרגיל מושלם.

JonJon9

New member
איזו אולימפיאדה של קיצונויות-

מצד אחד מתעמלות דקיקות עם לבבות,
מצד שני מרימי משקולות חסונים משהו...

מה השחצנות והביטחון העצמי של מירי נבו?

אני שומע אותה עם ביטחון עצמי מופרז ושחצנות

אולי היא מבינה בספורט ובשירה , ונראית לא רע

אבל מה הקטע של ההתעמלות?

הייתה באולימפיאדה, או באיזה חוג התעמלות בחולון בת ים?

trilliane

Well-known member
מנהל
למה שחצנות? לא ברור לי...

נבו הייתה מתעמלת אמנותית בנעוריה, בעלת תואר בחינוך גופני, היא מכירה את התחום מקרוב גם אישית וגם כשדרנית כבר שנים רבות, מה הבעיה?

למעלה