שחר פאר - שראפובה

nitsansh

New member
אני לא יודע אם היו ימים יותר גרועים, אבל זה

אחד הגרועים ביותר... 6 ספורטאים, 6 אכזבות, חלק יותר וחלק פחות...
הדבר הכי טוב שאפשר להגיד על ההופעה היום זה שלפולק היה קרב צמוד נגד יריב עדיף...

אגב, האמת על מירוץ האופניים ברומא היא שונה מהגרסה שידועה בציבור... הרוכב שנסע בכוון הפוך בסה"כ נסע כמה עשרות מטרים כדי להרים את המשקפיים שנפלו לו, כתוצאה מדלי מים ששפך עליו צופה...
נשמע ביזארי, אבל לא צריך להאשים אותו... בכלל, ההכנה של רוכבי האופניים לתחרות היתה חובבנית אפילו ביחס למקובל בזמנים ההם...

למה ללכת עד רומא?

לא היה לנו מרתוניסט שרץ עוד סיבוב בתוך האצטדיון רק באחת האולימפיאדות האחרונות? שחיינית שעולה למשחקה בלי משקפת שלא עולה עליה ועוד שאר ירקות רק בשתי האולימפיאדות האחרונות.

nitsansh

New member
הסיבוב המיותר לא היה פשלה שלו אלא של אחד

השופטים שסימן לו בטעות להמשיך לרוץ.

dardor

New member
בניגוד לאחרים אני דווקא מסכים איתך

נכון שלא צריך לרדת עליהם. אני מאמין שכולם עשו כל מה שהם יכולים, מה לעשות שהיום לא היה היום שלנו.

פולק וזילברמן, אף אחד לא באמת ציפה למשהו. נראה שזילברמן בכלל לא ברמה אבל לא באמת חשבנו שעכשיו יהיה מדליסט..
השחיינים איכזבו, היו רחוקים משיא אישי. נראה שהתכוננו יותר לאליפות אירופה מאשר לאולימפיאדה.
שחר בכלל לא ברמה של שראפובה. אף אחד לא ציפה ממנה לנצחון אבל לקבל 6-2 ובייגל לקינוח כששראפובה משחקת בהילוך ראשון זה בהחלט מאכזב.
מקסיוטה שנפלה בכל מכשיר, זה נורא מאכזב אבל לפי אליפות ישראל האחרונה (מקום 3 אאל"ט) לא היה צריך לצפות ממנה למשהו..

אכן יום גרוע.

always be me mc

New member
למרות ההפסד- אני עדיין גאה

כל הכבוד שחר
היא התאמצה וניסתה וזה העיקר
(ושמעו אני אומרת את זה בתור בן אדם שבדרך כלל נורא, נורא תחרותי)

שחר! שחר! *מסתננת החוצה*

נוש14

New member

לנצח את שראפובה זה לא פשוט ולא ממש היו ציפיות שהיא תנצח אבל היא נתנה 100% וזה מה שחשוב אז כל הכבוד לה

למעלה