Shiri from the block

Active member
מה?
חחח יווו זה מזה מתאים למה שכתבתי פה לפני יום-יומיים ת'כלס XD
רואים?? גם ג'ניפר מוריסון חושבת שזה כמעט בלתי אפשרי שניל ואמה יהיו ביחד למרות ה i love you שמק ציינה!

דווקא ממש אהבתי מה שהיא כתבה. מאוד הגיוני ואני שמחה שהיא רואה את זה ככה. ניל לא מתאים לה, והוא ת'כלס בגד בה פעמיים. גם הכניסה לכלא וגם זה שהוא לא הגיע כשהיא שברה את הקללה.

Macphista

New member
כן, מאוד מתאים לה...

מאוד מתאים לג'ניפר מוריסון להתנצל ברשתות חברתיות על דברים שאמרה בעל פה.
מאוד מתאים לה...

Rachel47

New member
אני מריחה ציניות

תכלס לא הייתי יודעת אם זה מתאים לה או לא
כן מסקרן אותי מה לעזאזל היא עשתה שהצריך התנצלות כזאת

Macphista

New member
מה שהיא תמיד עושה...

לבחורה יש כישרון לפלוט דברים שמעצבנים את המעריצים.

Shiri from the block

Active member
במקרה הזה אני בעדה לפי מה שהבנתי, היא אמרה משהו בראיון בפסטיבל במונטה קרלו על היחסים בינה לבין ניל ועליה ועל הוק, ומעריצי סוואנפייר התעצבנו ובגלל זה היא הוציאה הודעת התנצלות, משהו שהיא לא הייתה צריכה לעשות.
זכותה להגיד בראיון מה שהיא חושבת, ואם היא לא הייתה מעצבנת את מעריצי סוואנפייר היא הייתה מעצבנת את מעריצי קפטן סוואן. אי אפשר לרצות את כולם.

ואם תגידי מה ההבדל בין זה לבין מה שהיא אמרה שנה שעברה לגבי סוואן קווין אז זה היה שונה, כי ההתעצבנות עליה פעם שעברה הייתה שהיא התעלמה לגמרי מסוואן קווין שאפילו לא הזכירה אותו למרות שזה השיפ הכי פופולרי שלה ברחבי האינטרנט (לא אומרת ברחבי כלללללללל המעריצים בעולם, אלא רק באינטרנט) אז זה היה לא בסדר מצידה. אבל פה... זכותה להגיד מה שנראה לה ולא צריכים לתקוף על זה.

Rachel47

New member
אממ

כן לכל מה שאמרת..שזכותה להגיד מה שהיא רוצה

מצד שני זכותה גם להתעלם משיפ שהוא, סליחה אל תשנאי אותי, לא שיפ שקורה על המסך
זה מגניב שיש שיפים באינטרנט
ובהרבה מאוד מהם גם מנסים לטפל (סתם מסדרה אחרת- שרלוק ווטסון! העיתונים בבריטניה מדברים על זה!!) וחלק מהשחקנים כן מגיבים לזה וכשמעלים דברים בראיונות הם יכולים לבחור אם בא להם לדבר על זה או לא
אבל כל עוד זה לא קרה, אין כל כך מה להתעצבן אם היא מתעלמת מקיומו של השיפ

למעשה היא יכולה לדבר על הסדרה במשך שעות ולעולם לא להזכיר מה שקורה באינטנט
ויש מצב שזה מה שהיא עושה
היא מדברת רק על דברים שהיא עבדה עליהם והייתה צריכה להתמודד איתם
סוואן קווין זה לא משהו שהיא הייתה, בתור שחקנית ובתור הדמות צריכה לחשוב או לעבוד עליו, וזה לא משהו שהיא חוותה..אז אין סיבה שהיא תתייחס אליו בראיונות..
אולי אפילו אין לה בכלל מה להגיד עליו היות וזה לא משהו שיש לה "ניסיון" לגביו

אני מסכימה

אני לא מהמעריצות שלה, יש לה סוג של קרירות ויהירות שאפילו מצליחה לעבור מסך ולהכנס לדמות של אמה, אבל זה לא בסדר, שיתנו לה להיות עצמה, זה נקרא כאילו היא התבקשה לכתוב את זה כדי לא לפגוע ברגשות המעריצים בפלג מסויים וזה מרגיש כמו סחטנות, דיקטטורת אינטרנט.
שיתנו לה להיות עצמה והגיד מה שבא לה.

pink lemon

New member
ניחוש שלי - כמו תמיד היא מרגישה נעלה

וקשה לה להישאר בצללים, כי לאנה מפזזת בכנסים למינהם ומצטלמת ומחייכת למעריצים, ג'וש וג'יני מדוברים בגלל התינוק... וג'ניפר מסכנה נשארה לבד.
אז מה הבחורה עושה? חופרת על משהו העיקר שיהיה רחש בפאנדום, "הנה תראו מה ג'ניפר רשמה"

אוף איתה.

pink lemon

New member
רגע, אני יודעת שהיא בפסטיבל

מונאקו... אבל היא מתה על ייצור באז וצומי

Shiri from the block

Active member
זה קצת שטויות היה לה ראיון, מין הסתם שישאלו אותה שאלות והיא תענה. מה הקשר ייצור באז וצומי?
היא ענתה מה שנראה לה, המעריצים עשו מזה באזזזז ורעש, ואז היא הגיבה מה שהיא הגיבה בפייסבוק.

pink lemon

New member
לא יודעת, קשה לי לקנות את מה

שהיא אומרת ורושמת. היא כל הזמן נשמעת ממלכתית... בין אם זה שהיא מעלה את ספרי השבוע או סתם מגיבה... תמיד זה יהיה עם אף למעלה... פסיקים במקום וניסוח של בריטניקה.

לא אומרת לא היה ראיון ולא שאלו אותה, אבל היא כאילו מנסה להישאר בפריים בכוח וליצור עוד כותרות... היא משדרת קרירות.

Rachel47

New member
היא משדרת קרירות בכל מקרה

זה אחד הדברים שמפריעים לי במשחק שלה

לנסות להשאר כל הזמן בכותרות
שוין
יש תסביך כזה לשחקנים
ולפעמים זה בצדק
זה עולם נורא קשה, לא משהו שאנחנו נוכל להבין

ותכלס גם תמיד יהיו את אלה שמתעצבנים על כל דבר שעושים

בקשר למה שאמרת שהיא..מפונפנת מידי..
אולי זאת מי שהיא? יש אנשים שבאמת מדברים ככה, וחושבים על כל מילה שלושים פעם..
או שבאמת האף שלה למעלה..יש גם אנשים כאלה

ופסיקים במקום זה מאוד חשוב

Macphista

New member
נוטה להסכים איתך

אין לי ולו טיפת סימפטיה לבחורה.
אני חושבת שהיא העלתה מעל 10 תמונות לרשתות החברתיות רק בשלושת הימים האחרונים כשכל השורה התחתונה שלהם היא "תראו אני יפה ואני באירוע עם מלא סלבס כי אני סלב".
אולי כואב לה שהיא לא באירוע עם הרבה מעריצים שמעלים את התמונות שלה (כמו שהיה עם לאנה ורבקה לפני שבועיים) אז היא מייצרת לכאורה באז בעצמה.

ואם נסתכל על שני שחקנים פחות בולטים מהעונה האחרונה בסדרה שרובנו הסכמנו שהדמויות שלהם הדרדרו העונה, במקום הדמות של אמה שנתנו לה לפרוח על חשבון כל הדמויות האחרות, אז השחקנים עובדים כרגע על פרוייקטים אחרים וקשה להגיד שהם עפים על עצמם כמו שהיא עפה על עצמה בטוויטר/פייס/אינסטגרם.
אמילי דה ראבין (בל) כרגע מסיימת (אולי כבר סיימה) לעבוד על סרט ובמשך חודשיים-שלושה עלו אולי 3 תמונות שלה מהסט שחלקם גם הועלו על ידי אחרים ועדיין רוב מה שהיא מצייצת או מרטווטת בטוויטר זה לגבי חיות בסכנה.
רוברט קרלייל (גולד) התחיל בשבועות האחרונים לביים סרט וגם לשחק בו ומה הוא עשה בנוגע לזה בטוויטר? ריטווט ציוץ של אמילי שמאחלת לו בהצלחה ועוד ציוץ אחד.

אני מכבדת פי אלף את אמילי מאשר את ג'ניפר למרות הדמות הגרועה שלה בסדרה בדיוק בגלל חוסר הצורך בצומי מתמשך.

Macphista

New member
נו, רק כתבתי וכבר יש תמונה ראשונה מהסט

של הסרט של רוברט בזמן שהוא מביים.
כמובן שהוא אפילו לא העלה את זה ולא ריטווט את זה ולא כלום.

Rachel47

New member
האמת שאני לא כל כך נכנסת לדברים האלה

יש סלבס..שחקנים..וואט אבר יו קול איט שהם הרבה פחות מכורי טוויטר ויש כאלה שיותר..

לאנה מקבלת המון תשומת לב מסביב אבל היא גם מעלה דברים לעצמה..היא הרבה יותר...טוויטרית מאחרים
וזה גם בסדר
אין לי בעיה עם זה
גם עם ההתנהלות של ג'ניפר אין לי בעיה..אני לא עוקבת אחריה..היא לא מפריעה לי בעין
למעשה לא ידעתי על כל הדברים שאתם אומרים לפני השרשור הזה כאן

אבל זה הקטע של פרי אינטרנט
שכל אחד יעלה מה שהוא רוצה ויהיה סבבה עם עצמו ואם אכפת לי אני אעקוב ואחפש כל שניה תמונות ויש את הנוטיפיקיישן של הטוויטר ומה לא
ומי שלא מעניין אותי..לא בפיד..ובטח לא מפריע לי שהוא אוהב צומי
שיהיה לה לבריאות

מבחינת מעריצים דרך אגב, הרבה יותר קל נוח נעים וכיף שאת מעריצה מישהו שהוא גם מכור לטוויטר
כל האנשים שבאמת עוקבים אחרי אמילי למען ה..מעקב..בטח מתבאסים עליה שהיא לא מעלה כלום
זה הכל קטע של פרופורציות ונקודות מבט

מי זאת לאנה?

בטח עוד לא הגעתי אליה כי אני רק בפרק 10 של עונה 1
אבל דיון הזה סיקרן אותי (מה שגם יצא לשמוע הרבה את שם שלה. זה בכלל שם של במציאות או שזה הדמות שלה בסדרה?)

pink lemon

New member
מסכימה
היא מנסה ליצור באז בכל הכוח....

כמו שרשמתי למעלה, היא משדרת קרירות ואנטיפתיות...
וגם שהיא מנסה לרדת אל העם בתמונות, היא עושה את זה בשיא ההתנשאות והצומי.
תמונה אחת לא ראיתי מצולמת עם מעריצים לאחרונה... התמונות האחרונות שראיתי היו על הסט בפרק האחרון בFTL....

אני בטוחה שאם היתי רואה את ג'ניפר היתי מפחדת אפילו ליצור קשר עין איתה

אמילי מעולה!!

למעלה