Shiri from the block

Active member
מה ליצור באז? אחרי איזה שחקנים אתם בדיוק עוקבים בטוויטר ובפייסבוק?

המפורסמים שאני עוקבת אחריהם כל הזמן מעלים עידכונים ותמונות לפייסבוק, לאינסטגרם, לטוויטר. מה רע? למה מסתכלים על זה בצורה שלילית?
יש כאלה שזה באמת מעניין אותם לראות מה הסלבס עושים ותמונות מהסט ותמונות מצילומים ותמונות מאירועים. למה רק לחשוב על רע וצומי?
ג'ניפר היא ממש לא היחידה שמעלה תמונות של עצמה באירועים.
אני באמת לא מבינה מאיפה אתם מביאים את הדברים שאתם כותבים

Im All That

New member
הגזמתם..

אתם מדברים כאילו אתם מכירים אותה אישית... מה נסגר?
אם זה מה שעושה לה טוב אז מה הבעיה?
זה לא שהיא עושה דברים שלילים כמו שמפורסמים אחרים עושים.
לא שומעים על סכסוכים מאחורי הקלעים אז כנראה שהיא כן אחת שאפשר לעבוד איתה באופן מקצועי.

עשיתם ממה כאילו אישה בעייתית

Macphista

New member
אני חושבת שזו רק לימון ורוד ואני בדעה הזו

כרגע, למרות שאני זוכרת שכבר דיברנו על העניין מספר פעמים בעבר והיו עוד שהביעו סלידה מג'ניפר מוריסון (במיוחד אחרי אירועי קומיקון... אהמ אהמ...).

באופן כללי היא נראית לי בן אדם לא נחמד.
כמו שזכותה להעלות תמונות של עצמה וסטטוסים שונים לגבי עצמה, כמו שזכותה להתנהל מול מצלמות ומול מעריצים בדרכים בה היא מתנהלת, זכותי לפרש את מה את מה שהיא מציגה לעולם לפי השקפת העולם שלי ולהשליך על פי זה מיהי בעיני.

Macphista

New member
חלילה

תקראי שוב את ההודעות שכתבתי, שחור על גבי לבן.
אם את רואה שם הכפשה אנא הצביעי על כך.

Shiri from the block

Active member
דוגמא "אני חושבת שהיא העלתה מעל 10 תמונות לרשתות החברתיות רק בשלושת הימים האחרונים כשכל השורה התחתונה שלהם היא "תראו אני יפה ואני באירוע עם מלא סלבס כי אני סלב".
אולי כואב לה שהיא לא באירוע עם הרבה מעריצים שמעלים את התמונות שלה (כמו שהיה עם לאנה ורבקה לפני שבועיים) אז היא מייצרת לכאורה באז בעצמה."

נשמע כמו הכפשה, במיוחד שזה לא נכון ורואים שאת לא עוקבת אחריה או עמודי מעריצים שלה אם בכלל כתבת את הדבר הזה...
כל מפורסם שאני עוקבת אחריו מעלה תמונות של עצמו מאותו אירוע שהוא הולך. איך לקשר את זה לדבר רע ונורא ולזה שג'ניפר סנובית וקרירה זה לא ברור.

pink lemon

New member
אני מדברת רק על ההתנשאות שלה

והקרירות...
עוד דוגמה. מה לגבי ספר השבוע וסרט? היא רשמה סטטוס באורך הגלות שהיא תחזור לזה רק ב9 ליולי או משהו כזה (לא זוכרת את התאריך) מתי שהיא תתחיל לעבוד על ONCE..

Shiri from the block

Active member
תראי גם אותי השבוע ספר ושבוע סרט נראה לי מאוד פלצני. אבל מפה ועד להגיד שהיא סנובית וקרירה זה פשוט לא קשור.

Macphista

New member
איך יכלתי לכתוב את זה אם לא הייתי עוקבת אחריה

?
ברור שמבחינת אופי תמונות אפשר לפרש אותם בצורה חיובית או שלילית, תלוי בפרשן.
איפה כתבתי סנובית וקרירה?

תראי, לא נראה לי שיש טעם לחפור עכשיו בעניין הזה.
כמו שאני מפרשת את הפנים הציבוריות שלה, את מפרשת את מה שאני כותבת כאן, כל אחת לפני הפרשנות שלה.

Shiri from the block

Active member
אם באמת היית עוקבת אחריה ולא מתכוונת בטוויטר ופייסבוק, אלא עמוד מעריצים שלה, לא היית אומרת את המשפט המפגר של:
"אולי כואב לה שהיא לא באירוע עם הרבה מעריצים שמעלים את התמונות שלה (כמו שהיה עם לאנה ורבקה לפני שבועיים) אז היא מייצרת לכאורה באז בעצמה."

שלא נדבר על החלק הראשון שציטטתי מקודם.....
""אני חושבת שהיא העלתה מעל 10 תמונות לרשתות החברתיות רק בשלושת הימים האחרונים כשכל השורה התחתונה שלהם היא "תראו אני יפה ואני באירוע עם מלא סלבס כי אני סלב"."
כאילו פשוט ירדת במשפט הזה על כל סלב שאני אוהבת וקראת להם מאוהבים בעצמם כי הם מעלים תמונות של עצמם מאירועים o_O
שזה בערך: ברוק מהיפים והאמיצים, כל חברי הבקסטריט בויז, בריטני ספירס, דמי לובאטו, מיילי סיירוס, ג'יימס פרנקו, אשלי טיסדייל, הקאסט של יומני הערפד ועוד ועוד ועוד.

Shiri from the block

Active member
ואגב גם לאנה מצלמת את עצמה המון בכל מקום שהיא הולכת אליו.
בדיסנילנד היא כל הזמן מעלה תמונות משם.. בחנויות שהיא נמצאת.. תמונות שלה ושל ארוסה...
גם רבקה מה שמה (זלינה) מעלה הרבה תמונות של עצמה מכל מיני מקומות.

אז כלללללללללללללל הסלבס האלה הם בעצם בדיוק כמו ג'ניפר, אז כולם מאוהבים בעצמם, וכולם מרגישים שאף אחד לא מצטלם איתם אז הם מעלים בעצמם תמונות של עצמם. כן.

Macphista

New member
נראה לי שהלכת רחוק מדי

אם ממש ישעמם לנו באיזה יום נעשה ניתוח של ההתנהלות של ג'ניפר ברשתות החברתיות למול ההתנהלות של לאנה.
זה ששתיהן פעילות ושתיהן מעלות תמונות מאירועים דומים, כלל לא מקרב בין ההתנהלות שלהן בעיני.
עובדה, לגבי אחת קיבלתי רושם שלילי, לגבי השנייה חיובי.

נראה לי שלקחת את העניין הזה קשה מדי.

Shiri from the block

Active member
לקחתי קשה בגלל אותם משפטים שאמרת. כי זה לא תופס רק לג'ניפר, זה תופס לגבי מלא אחרים.
וזה שאת רואה את כל הפירסומי תמונות האלה מאירועים כדבר שלילי זה ממש לא ברור.
חס וחלילה שסלב יעשה סלפי ויעלה לרשת. אוי לא! הוא מאוהב בעצמו ורוצה צומייייייייייייייייי כי אף אחד לא מוכן לדבר איתו ולהצטלם איתו

Shiri from the block

Active member
ואגב היא כן מצטלמת עם מעריצים והיא כן חותמת למעריצים גם.
בכל אירוע או ראיון טלויזיוני שהיא הייתה בו היא חתמה למעריצים בחוץ והצטלמה עם רובם.
להלן דוגמא מהימים האחרונים

Shiri from the block

Active member
זה בדיוק מה שמעצבן אותי שאתם מדברים בלי לדעת את כל העובדות וסתם זורקים דברים לאוויר בלי לראות איך היא מתנהלת בכלל.
אני יכולה להראות לכם פה מיליון סירטונים ביוטיוב שהיא חותמת למעריצים ומצטלמת איתם והיא כולה חייכנית, חמודה, עונה להם... אבל לא נראה לי שזה באמת ישנה לכם משהו כי אתם נעולים על דעה שמבוססת על כלום בת'כלס.
מילא אם הייתם רואים סירטונים שלה והיא באמת הייתה ביצ'ית.. אבל היא לא.

Macphista

New member
לאף אחד אין את כל העובדות

אולי לחברים קרובים ולמשפחה שלה יש את כל העובדות, לנו אין.
כל מה שיש לנו זה הופעות שלה מול המצלמה, בין אם מצלמה ממוסדת או מצלמה לא ממוסדת-מעריצים.
וכמו שאת גיבשת דעה חיובית על בסיס מידע חלקי, אחרים גיבשו דעה אחרת על בסיס מידע חלקי.

נסכים שלא להסכים ונסגור את העניין הזה.

למעלה