כל הכבוד למרתוניסטיות שלנו!אפשר חוויות?

מור שלז

New member
כל הכבוד למרתוניסטיות שלנו!אפשר חוויות?

אחחח, איזה ייצוג מכובד היה לפורום שלנו בירושליים היום!
רצות 10, רצות חצי וכמובן מרתוניסטיות.

כל הכבוד לכולכן! חברות פורום בהווה ובעבר, גולשות אקטיביות ושקטות יותר.
איזה יופי לראות את המפגן המדהים הזה של הכוח הנשי בירושליים.
נהדרות!

אפשר חוויות? תמונות?
 

SarahPa

New member
לכבוד מרתון ירושלים הבירה הנני...

פותחת את רשימת החוויות...

הלכתי עם חששות שהפעם זה לא יהיה זה,
כי היום בחודש בדיוק צריך להגיע ואצלי יש הכנה של מס' ימים לפני של כאבים וחולשה, לקחתי 2 אדוויל בבוקר...
כי בתקופה האחרונה כללללל הריצות הארוכות שלי ובכלל היו "על הפנים", הרגשתי ירידה רצינית בכושר בלי סיבה נראית לעין, וכבר בקילומטרים הראשונים היה לי קשה והייתי צריכה ממש לסחוב את עצמי בכח.
כי הרבה ריצות התפספסו לי לאחרונה, גם בשל מזג-אוויר וכל מיני מסביב...

אז הלכתי בידיעה שהיום זה יהיה איטי יותר, קשה יותר, עם עצירות הליכה ומנוחה ובכלל זה יהיה ממש באיזי...
ואז, בדיוק הפוך מכל התיאור הפותח, היתה לי חוויה מתקנת, כל הקושי שהיו מנת חלקי לאחרונה נשארו כנראה בעליות מודיעין...
ואותן עליות שטחנתי בלי סוף כנראה נשמרו בקופסא של המוח או הכוח (גוף), לא יודעת להגיד, אבל הן היו שם ברגע האמת...

לא שלא היה קשה, לא שלא היו רגעים שנשימה כמעט נגמרה... אבל זה הרגיש לגמרי אחרת.
חיכיתי לרגעי המשבר שהכרתי כ"כ טוב, הקילומטרים התקדמו והם משום מה מאנו להגיע, עברתי 7, עברתי 12, עברתי 19 ק"מ ... איפה הם???

סיימתי בזמן שממש לא היה בתוכנית - 2:10 ש'... הלכתי יותר על 2:30 ש'.
ואפשר לסכם שאני ממש מרוצה!!!

פגשתי כמה חברות פורום במהלך הריצה ואחרי... חלפתי מול אמא תאי שרצה במקצה המרתון השלם.. איזה הפתעה.. נראית מעולה כשראיתי אותך!!!
רצתי קצת עם פזית וחתולה פרסית.. היה נחמד לפגוש את ספרינגי בסיום ולגלות שחזרה לריצה - מרימה לכבודך לחיים, להמשך בריאות וריצות רבות!!!

היום שלי עוד המשיך אח"כ והביתה הגעתי רק ב-16:00, ישר לכביסה של החייל שהגיע ולסיום הבישולים.
ועכשיו אני מחכה לעייפות שתגיע... האדרנלין הזה, מה שהוא עושה...

ולסיום תמונת המפגש הכיפי...
 

מור שלז

New member
תמונה נהדרת! וכל הכבוד על ריצה נהדרת

אין מה לומר, העומק ברגלים עושה את שלו.
כמה טוב שזכית לחוויה המתקנת, אין ספק שהגוף זוכר.
הגוף זוכר את העליות, הגוף זוכר את ההתמודדות, הגוף זוכר מה זה ריצה למרחקים - וכמה טוב לקרוא שכל זה התחבר לך ביחד היום.

כמה טוב לקרוא אותך מרוצה! מגיע לך!

ותמונת המפגש - נהדרת! שלושתיכן נראות נפלא! עוצמה נשית!
גם אני שמחה כמוך לגלות את ספרינגי שלנו חוזרת לריצה, את פזית עם החיוך המאושר ואמא תאי שלנו - פשוט אין מילים
 
יאללללללה איתך!

מדהימה! כמה טוב לקרוא שלמרות שהרגשת פחות מוכנה הרגלים, הארוכות, שלך נשאו אותך לאורך כל הקילומטרים ובכל העליות!
 

susieada

New member
כייף לשמוע על החוויה המתקנת!

במיוחד שלא הייתה צפויה!
כן, הגוף זוכר. האדרנלין עובד. שנות הריצה עמדו לרשותך. כמה כייף.
אני מרגישה את החיוך שלך בכל מילה!
וכמה כייף לפגוש חברות בדרך!
 

oggi2

New member
היה כיף להפגש, ותודה על התמונה :)

יופי של סיום- עם הכביסה של החייל
 

galyam7

New member
יש לי שאלה...

באתר של התוצאות (4Sport Live), יש Finish ו- Personal עם הבדל של שתי דקות בתוצאה. מישהי יודעת להסביר לי מה זה אומר?
 

Springy

New member
ההבדל

הFinish הוא התוצאה שנמדדה מרגע ההזנקה, ואילו התוצאה האישית היא זמן הריצה מרגע חציית השטיח בזינוק (כלומר, כמה זמן רצת בפועל).
 

galyam7

New member
תודה


מעודד לדעת, שהצלחתי כמעט להשיג את מה שהגדרתי מתכתחילה, אפילו שרצתי עם פציעה ותחבושת אלסטית, ועד הבוקר של המירוץ, לא היה ברור לי אם אשתתף.
איכשהו האדרנלין והאווירה, גורמים לזה שלא משנה מה, פשוט אפשר לרוץ.
 

Springy

New member
And... we're back


קודם כל - ברכות לכל המשתתפות, ושאפו עצום למרתוניסטיות!!!

ימים מאתגרים עוברים על כוחותיי, עומס עבודה מטורף, כשבמקביל פשוט לא יכולתי יותר לקרוא את עצמי מייבבת על כמה שקשה לי לנסות להתגבר על הפציעה הזאת.

לפני כשלושה חודשים הפיזיו הודיע לי שאני צריכה להירשם לחצי מרתון. זה היה חודש לתוך ניסיונות החזרה, רצתי בסביבות 10 ק"מ על כאב בלתי פוסק. הבנתי שהוא צודק וזה יחייב אותי לאימונים, ובמקביל זה נראה לי מטורף ובלתי מושג. איכשהו יצא בסוף שמצאתי את עצמי רשומה גם לת"א וגם לירושלים (סיפור ארוך...). הכאב עדיין היה נוכח חלק מהזמן ובשלב מסוים הבנתי שאני פשוט לא רוצה להיות אחראית יותר לתוכנית האימונים שלי. החלטתי לעשות אאוטסורסינג ולהעביר את השרביט לידיה של מאמנת. ובעוד שזה מאוד מפריע לי לעשות מה בראש שלי, זה בדיוק מה שהייתי צריכה כדי להקל על עצמי את ה'חזרה מפציעה' הזאת שנמשכת נצח.

לפני תל אביב הצלחתי לחלות ועוד שבוע אחר שבוע, כולל להעלות חום יומיים לפני - מאורע די נדיר שאני מאמינה שלא היה מקרי. זה פשוט היה סטרס גדול מדי.

ולירושלים הרגשתי הכי לא מוכנה בעולם. לא באמת עשיתי אימוני עליות, לא באמת רצתי ארוכות כמו שצריך, הייתי אחרי שבועיים של מחלה, הרגשתי כמו סמרטוט, הרגליים היו גמורות והריצות מזעזעות, וכדי לשים את הדובדבן על הקצפת ביום ראשון הברך שלי התחילה שוב לצעוק עליי ולא נדמה עד שישי בבוקר כולל. ובכל זאת, עם הרבה תמיכה ועידוד, הפעלתי טייס אוטומטי והתייצבתי על קו הזינוק, אחרי רצף חיבוקים ארוך (זה מה שקורה כשלא משתתפים במירוצים 9 חודשים ולא רצים בחברה חצי שנה... לא הספקתי חימום אבל היה אחלה אינטרוול-חיבוק).

ולא יאומן, אבל היה לי מדהים. קודם כל, כל מה שאומרים על המירוץ הזה נכון. האווירה, הארגון, המסלול. לכתחילה הריצה הזאת הוגדרה כאימון. בפועל, הצלחתי סוג של לשחרר את עצמי מהשעון, רצתי איך שהרגיש לי נוח, ורוב הזמן נהניתי עד נהניתי מאוד (חוץ מהשטות הזאת של כובשי קטמון. שמישהו יעשה עם זה משהו!) שלא לומר זכיתי לריצת נשמה נפלאה. באמת גאה בעצמי שהחזקתי את כל הדרך בריצה - אבן דרך מנטאלית חשובה.

היה כל כך כיף לראות את נשות הפורום ובכלל להרגיש שוב חלק מהקהילה. חזרתי מפוצצת אדרנלין ושמחה עד מאוד. אני יודעת שעוד לא נגמרה ההתמודדות הזאת, אבל היום אני מרגישה הרבה יותר מסוגלת לה. ותודה לכל מי שליוותה אותי מאחורי הקלעים ותמכה גם כשלא כתבתי!

זהו, מבחינתי - היום באמת חזרתי סוף סוף לרוץ.
 
מרגש!

חיכיתי אתמול לראות תמונה שלך בפייס וברגע שהיא עלתה החיוך עצמי עלה!
הדרך הארוכה שעברת בחודשים הארוכים הללו, ההתמודדות, הציפיות והאכזבות, אבל בעיקר הכוח האין סופי שלך הביאו אותך לריצת נשמה מושלמת כזו!

מאושרת בשבילך - שרק ימשיך ככה!
 

Springy

New member
אמרת לי


ונכון אמרתי לך שבזכותך ובזכות הכנה הרבה בה תיארת את הקושי שלך בטיפול אצלו, הצלחתי להישאר ולהמשיך עם הטיפול הזה? אז אומרת לך עוד פעם
תודה!!!
 

Michal Peri

New member
חצי הראשון שלי

היה נחמד , סביר בהחלט מבחינת רמת קושי , הודות לאזור מגוריי השופע עליות , העלייה של כובשי קטמון לא היוותה מכשול יותר מידי . אבל , כמו שציפיתי , לא היו ניסים , לא הפתעתי את עצמי בקצב מטורף ...ואני מודה שאני עדיין לא יודעת מה זה קיר (או שנתקלתי בו בלי לדעת שזה "זה" ) מה שכן , מהק"מ ה-18 , כבר התחלתי להתעצבן , ולרצות שייגמר ...כי מגיע עבורי שלב שהריצה נהפכת למשהו.."חופר".
אבל בגדול , זו חוויה לרוץ במרתון הזה, אני עוברת דרך חלקים נרחבים בירושלים , שבהם חילקתי דואר לתקופה לא קצרה בכלל (כן , גם בכובשי קטמון) והמעודדים הלא שיגרתיים דוגמא לחבורת הליצנים והמתופפים לצידי הדרך, עושים את המירוץ הזה למיוחד. מאוד !!
שעתיים ורבע של צבע , וכיף!
 

susieada

New member
כל הכבוד על הכייף של "צבע"

מיוחד לרוץ מסלול שחילקת דואר! עליות מוכרות!
כל הכבוד על החצי הראשון! נהדר שלא היו הפתעות! שימן שהתכוננת היטב ושאת מכירה את עצמך לעומק בריצה!
 
למעלה