פייבוריטים והימורים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
פייבוריטים והימורים

זה השירשור שבו תוכלו לרשום את הפייבוריטים שלכם (אם הגיעו לגמר או לא) או דברים בסגנון וגם את ההימורים שלכם לגבי הגמר....

ny22

New member
מנהל
אז ככה, הפייבוריטים שלי הם

אני בעיקרון מחלק את הזוגות לשלושה קבוצות:
קבוצה א' - זוגות שלא הייתי רוצה לראות בגמר (כי אני מעדיף זוגות אחרים על פניהם), בקבוצה הזאת נמצאים דנה ודבי.

קבוצה ב' - זוגות שהייתי רוצה לראות בגמר אבל הייתי שמח אם זוג אחר יזכה במיליון (כלומר אלו זוגות שהייתי שמח לראות בגמר אבל פחות הייתי שמח לראות אותם זוכים במיליון. שוב, לא בגלל שאני לא אוהב את אותם זוגות אלא בגלל שיש זוגות שאני יותר אשמח אם הם יזכו). בקבוצה זאת נמצאים רומי וקורל וגם קובי וטליה.

הקבוצה האחרונה היא קבוצה ג', והיא הקבוצה של הזוגות שהייתי שמח לראות שזוכים במיליון (ומן הסתם לכן גם הייתי שמח לראות אותם בגמר). בקבוצה נמצאים דויד ואלירן וגם מעיין ובתאל
.
אפילו שהזוג הזה כבר הודח, אני רוצה להוסיף אותו לקבוצה הזאת, כי זה זוג שהייתי שמח לראות אותו זוכה במיליון (חשבתי על זה לפני שהם הודחו), בטח לא קשה לכם לנחש שאלו הם.....

איציק ואלירן.

Jason2

New member
אני בערך אותו הדבר

רק שתחליף את ג' ב-ב'
ותוריד את השורה האחרונה.

אם ללכת לפי השיטה שלך

קבוצה א' - זוגות שלא הייתי רוצה לראות בגמר ( בכלל, אבל ממש לא!) - דנה ודבי.

קבוצה ב' - זוגות שהייתי רוצה לראות בגמר בלי ניצחון - רומי וקורל וגם מעיין ובתאל .

קבוצה ג' - היא הקבוצה של הזוגות שהייתי שמחה לראות שזוכים במיליון קובי וטליה או דויד ואלירן.

זכייה של קובי וטליה מאד תשמח אותי

בנוגע לקובי וטליה

מסתבר שקורל (כמובן אם הן לא יזכו) בעד שקובי וטליה יזכו.
קובי וטליה שניהם רוצים שהאחיות יזכו.

מעניין לא?

בראיון בYNET טליה רצתה שהסגולות ינצחו

וקובי העדיף את האחיות...

לא ניתן ללמוד מזה כלום מעבר לרצון להשאר PC כל עוד עונת המירוץ עדיין משודרת.

אז רק מעיין הייתה אמיתית

ואמרה לקורל בפרצוף שהיא רוצה שהסוורים יזכו?

זה היה משעשע

ny22

New member
מנהל
אגב, זאת שאלה ממש מוזרה הרי

הזוגות כבר יודעים מי ניצח (אלא אם הם נשאלו לפני הגמר).

או שהם פשוט תיאמו בניהם....

25330

New member
או ש....

הלווי מטעם ההפקה, במטרה ליצור מסך עשן, אפקט הפתעה nebulous וכו' שותלים להם "עדיפויות" או לכל הפחות מנחים אותם כדי שלא ירמז דבר ולא כולם ילכו על אותה אפשרות. בקיצור, ביזור של ניחושים כדי למנוע רמיזות וכדי ליצור מתח.

תשובה אפשרית שניה (דומה להלך מחשבתו של אוברבורד) היא נסיון לצמצם נזקים תדמתיים (ע"ע ה"ראיון" או היח"צ של דבי ודנה ודבריהן החנפים ומוזרים משהו כלפי "אהובות הקהל מזרחיה - שנואות נפשן ומטרה לחצי לשונה של הדבה, ע"ג המסך).

אפשרות שלישית, לזוג המנצח (שכבר יודע שהוא כזה) יש פריוולגיה של מנצחים והוא חייב לבחור. לכן הזוכים יעדיפו לצאת ספורטיביים ולתת קרדיט למי שזנבו בעקבם, במקום השני.

Lepton

New member
לפי מה שאני מבין...

הקטעים צולמו לפני הטיסה לגמר.

DDN

New member
בדיוק אותו הדבר.

גם אני אשמח אם קובי וטליה יזכו.
אחריהם הסוורים, האחיות, הסגולות והכי לא - דבי ודנה.

אשתי מעדיפה את הסגולות, אחריהן את הסוורים, ואז לא אכפת לה בין האחיות וקובי וטליה - וגם היא רק לא דבי ודנה.

25330

New member
השלישיה הלא סודית בהחלט שלי...

חבל שהשרשור והדיון הקודם בנושא זה בדיוק, נהרס, בדרך שהרבה דיונים כאן מובאים לקיצם.

השלישיה שלי היא: האחיות, הסוורים והסגולות. בגלל שמדובר במשחק זוגי ולא אישי יש לדעתי יתרון ו"מגיע" (לא שיש דבר כזה בראליטי או בחיים בכלל) טיפ טיפה יותר, לשני הזוגות האחרונים. בקיצור אשמח לראות את הנצחון,המיליון והתהילה זורחים בזרחיה או באשדוד או בקיצור: קואליציית הדרום. בכל מקרה בגלל שיתוף הפעולה בין הדוכסים לדוכסיות ומאחר שלשני הזוגות משוריין עתיד בתעשיה, מעבר ל-15 דקות גרידא (לגבי הסוורים, כבר קמפיין, לפני הגמר ולפני הזכיה - של מי מהזוגות) אני לא ממש סגורה בין אשדוד לזרחיה העקר שמהדרום תפתח הטובה ושהזכיה תפול בחיק מי מזוגות קואליציית הדרום.

ny22

New member
מנהל
איך הוא בדיוק נהרס?

חשבתי לשרשר את כל השירשורים האלה לשירשור אחד גדול, אבל אז ראיתי שמה "מסעות סימבה" פתחה כבר גדול בשביל לשרשר אותו

ההימור שלי

מי אני חושב שיזכה- דוד ואלירן. הם הזוג הכי חזק עד עכשיו , והסיכויים שלהם גבוהים.

מי הייתי רוצה שיזכה- דוד ואלירן, כי הם - תכלס- היו הזוג הכי טוב. הכי מתואם, הכי חזק פיזית ומנטלית, ולא פחות חשוב- הם מה שנקרא "מנטש"
אם לא הם אז בתאל ומעיין, שגם מציגות שיתוף פעולה טוב, וגם מלאות אנרגיות ושמחת חיים, משעשעות ועממיות.

מי לא הייתי רוצה: רומי וקורל, לא אהבתי את הבכיינות והסנוביות שלהן. דבי ודנה- לא צריך להסביר.

מי לא היה איכפת לי- טליה וקובי. זוג חביב, שיחקו את המשחק לא רע וגם השתפרו. לא התחברתי אליהם. ינצחו או לא, שיהיה להם לבריאות

מאוד בעד הסגולות...

ואני גם בעד האחיות אבל אני חושש שהן לא יגיעו לשלושת האחרונים.
לצערי, אין לי זוג פרווה, זוג שלא אכפת לי אם ינצח, אני לא רוצה לראות את הסוורים או הספרנים מנצחים.

למעלה