פייבוריטים והימורים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

Lepton

New member
נחמד, אבל...

יש הבדל בין מה שאפשר לדרוש מאנשים לעשות במדבר בשעות החמות של היום (רק אלירן ודוד) ובשעות הקפואות של הלילה (כל השאר). לפעמים צריך לראות גם את בני האדם, לא רק את ההגדרה במילון.

מישהו014

New member
נוו אז אם כתבת את מה שכתבת

הסבר לי למה ההפקה לא הזהירה את מעיין ובתאל מדבר כזה ולא אמרה להם פשוט להכנס ומספיק לשבת ולקום כמו רומי וקורל ודבי ודנה ?

זה תירוץ חד צצדי שבכל מקרה מוציא את ההפקה לא בסדר

מישהו014

New member
איך אני יודעת ?

כי ביקשו לטבול לא ייתכן ששתי זוגות הם דפוקים ועושים את זה בצורה הזאת וההפקה לא אומרת להם כלום ושלושה אחרים מחפפים בזה וגם שם ההפקה לא מתערבת

זה בכל מקרה גם פאשלה של ההפקה

לגבי הדבי ודנה לגמרי לא צריכות לזכות

לגבי הסוורים : אתה קורא לזה צדקות מאושה , אני קוראת לזה אמת לאמיתה זה שלב שאיאפשר לשחק משחק , זה שלב שכבר כל המסכות יורדות נראלך שזה מפריע להם שיסימו להם סיבוב פרסה? הם הרי בקלות עוברים את זה
צדקנות מאושה זה בעני המתבונן ,לא יודעת מתי זה התחיל אצלך אבל חבל שאתה לא חושב על השלב עצמו שכולם נמצאים בו והאם זה אפשרי לשחק משחק כזה בשלב כזה ובפורמט כזה שלא אמור להיות בנוי על קשרים חברתיים

Jason2

New member
בטח שיתכן

למה שיתערבו אם עושים יותר מידי?
אני בטוח שאם הם היו טובלים רק את הראש זה היה עובר.
שלושה מתוך חמישה זוגות הבינו לא טוב ושניים כן הבינו? אפילו סטטיסטית זה לא הגיוני.

מישהו014

New member
תשובות

למה שההפקה לא תתערב ? כי ההפקה עושה את כל המשימות על קצה גבול היכולת זאת המטרה של ההפקה

היא צריכה להגיד למעיין לפחות שהיא עושה משהו שעלול לסכן אותה ההפקה חייבת להזהיר

חוץ מזה סטטיסטית או לא סטטיסיטית זה נמחק ברגע שיש את תאוריית התערבות ההפקה

אין הסבר הגיוני לזה טבילה זה טבילה נקודה הם לא טבלו כמה שתנסה למצוא תירוצים לזה אין תירוץ לזה וכולם רואים את זה כדבר לא הוגן גם מבחינת ההפקה שלא בדיוק ציינה איך לעשות את זה

הדגמה אפילו לא הייתה כמו בכל המשימות עד עכשיו

אני ראיתי את התגובה שלך למעלה ואתה סתם מתחכם זה הרי בברור שיש לה פאשלה נוראית שמאוד מקוממת וההפקה צריכה לתת את הדין על זה

להכנס לבריכת קרח בלילה שדנה אפילו אמרה שזה היה נראה כמו הקרח הזה עם העיגול באמצע שדגים שם דגים
זה ממש מסוכן ולכן ההפקה אפילו לא אמרה לה כלום מצטערת , אבל ההסבר היה על הפנים

אז זה או פאשלה של ההפקה או התערבות מסויימת למען זוגות כאילו ואחרים
נקודה . התחכמות פשוט לא עוזרת פה מצטערת לבשר לך

Jason2

New member
ועוד פעם הטיעון

של "מה שאתה כותב זה שטויות" לא ממש תופס כאן.
הוכחתי לך לכל הפחות איך אפשר לפרש את המושג טבילה בכמה אופנים ולכן אם ההפקה קבלה את שני הפירושים אז זה תופס ומבחינתי כולם טבלו.

אין דבר כזה כולם. אני לא רואה את זה כך ואני שגם כמה אנשים לא רואים את זה כך ואני בטוח שאת לא מכירה את כל האנשים.

מישהו014

New member
אני מכירה מספיק אנשים בפייסבוק ובאתר בכדי

לראות שהרבה מתלוננים על זה

אם אתה מנסה לתהחכם אז שיהיה לך לבריאות אתה הרי תחשוב שאתה תמיד צודק אז שיהיה

Jason2

New member
וכן, אני מתחכם

ממתי להתחכם נחשב לדבר רע?
בפעם הבאה אני אנסה להטמטם בשבילכם.

mmeny

New member
ההימור שלי לזוכים

אני מתבסס על הגמרים בעונות הקודמות.

עונה 1-הזוכים הם הדוגמן שי כהנא (המקורב לברנז'ה) וחברו המסעדן גיא (אם יותר לי לציין משימה אחרונה ביזיונית עם הפסנתר-משימה שכולה מכוונת לזוג מסוים)

עונה 2- הזוכים בר (המקורבת לברנז'ה) ואינה- ושוב זוג שמגיע למשימה האחרונה עם פיגור גדול ויוצא ממנה ראשון, משימה שנראית כאילו נבנתה לזוג ספציפי

עונה 3-ההימור שלי- רומי וקורל,שנראה שאיכשהוא גם קשורות לברנז'ה

אורישקי

New member
בר לא מקורבת לשום ברנז'ה

צא מזה. הם הי ובעד עקיבא וענאהל שינצחו כי הם היו הזוג הכי אהוב של העונה, הכי טלוויזיוני והכי פופולארי שיכניס להם הכי הרבה כסף.

mmeny

New member
אורישקי

אני לא מקנא באף אחד, אפילו חושב שבר מאוד מאוד מוכשרת,אבל עדיין היא טיפוס ברנז'אי,שמתעסק באומנות ופרסום ומכיר הרבה אנשי הפקה מהתעשיה.
לא סתם אדם נהיה חבר של טוב של יהודה לוי,נתן גושן,במקרה מקבל תפקיד בסרט "במקרה" ועוד,תעשה חיפוש...היא פשוט בחוגים הנכונים ושיהיה לה בהצלחה

always be me mc

New member
חחח יש לי תשובה קצת מוזרה

אני חולה לגמרי
על מעיין ובתאל/סכי+שטי/תלתלי הזעם+נשמת החתול
|דרושאייקוןחייםשלי
|
איזה צחוקים איתן ואיזה פייט הן נתנו לכל אורך התחרות...הן מקסימות! הן מדהימות! הן 1 בשבילי BY FAR, NO CONTAST ואשכרה התרגשתי שהגיעו למקום 1

ובתאכל'ס שמגיע להן מקום ראשון לדעתי , מגיע להן התואר.

מה שמפחיד אותי בעצם הוא הפרס הכספי
אני קצת/דיי מפחדת ממה שכמות עצומה של כסף יכולה לעשות לבן אדם .. אבל נקווה לטוב חח
יש להן ערכים טובים ומשפחה למופת צריך לצאת טוב.

אם לא סכי ושטי אז קובי וטליה שינצחו. האופציות הכי נורמליות פה לדעתי

דבי ודנה .. דבי חלאס עם פינוקים, משרתים וסבתות.. תעשי משהו בחיים

רומי וקורל .. אם הן זוכות אשכרה נהיות האחיות הילטון (או משהו דומה) לא? עדיף שלא יזכו
למרות שאני מחבבת אותן שוב והן נתנו תחרות טובה .. לא חושבת שמיליון כסף להן זה רעיון טוב XD

סוורים הם התחרו ממש טוב וזוג ממש חזק ומוביל ויאדה יאדה אבל הם לא באמת צריכים את הכסף וגם לא באים לי ממש טוב (SUE ME)

מי ינצח? קובי וטליה והסוורים הסיכוי הכי גדול לזכות לא?

צריך להמר על משהו אז נגיד קובי וטליה חח

אבל התמונה

הבנות מנצחות ואני לא אתפקד ביום למחרת
גם עמיתה שלי חולה עליהן אז נראה מה יהיה

always be me mc

New member
התמונה המהממת אגב מהפייסבוק של המירוץ

הטלוויזיה שלי.. הממיר המגוחך הזה לא יודעת מה עובר עליו אבל הוא פשוט לא משדר טוב את ערוץ 2 (מה שאומר שאצטרך לראות את הגמר ב-STREAM באינטרנט.. תאכל'ס אני צריכה להתלונן על זה בהזדמנות חח)

מישהו014

New member
אני מקווה שאני טועה בתחושה שלי אבל..

יש לי תחושה שהם מחר מודחות

אז אני מכינה את עצמי נפשית להדחה סופר קשה מחר

הפייבוריטים של השועל נשארו אותם פייבוריטים

רומי וקורל, הסגולות והסוורים. מתחילת המירוץ אלה הזוגות הכי אהובים על השועל, והשועל שמח לחזור ולגלות ששלושתם עדיין במירוץ.

choco2602

New member
קשה לי להחליט..

אבל קצת נמאס לי מהסוורים. לא ממש ברור לי למה פשוט קצת פחות אכפת לי מהם. (רציתי שאתמול הם ישארו..)
אני חושבת שהייתי שמחה לראות ב-2 המקומות הראשונים את קובי וטליה ומעיין ובת אל. לא אכפת לי מי ראשון ומי שני.

רומי וקורל התחילו בתור פייבוריטיות בטוחות עד הגמר ובמהלך העונה זה לאט לאט נעלם. היום הם על תקן "לא אכפת מה יהיה איתן".

למרות שיש לי הרגשה שקובי וטליה לא יכנסו לשלישיית הגמר

למעלה