פייבוריטים והימורים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

אורישקי

New member
טוב

לגבי ההימורים - הדבר היחיד שאני בטוח זה שדבי ודנה לא יגיעו לגמר. הן נראות גמורות לגמרי ואני מאד אופתע אם זוג אחר יודח לפניהן.

לגבי הזוכים - כל אופציה אפשרית.
אם הזכייה תהיה מה שההפקה תעדיף - אז טליה וקובי בבעיה ומעיין ובת אל ינצחו.

לגבי מה שהייתי רוצה:

לא הייתי רוצה לראות את דבי ודנה בגמר בגלל שהן מיצו את עצמן מבחינתי, עם כל הכבוד, ו4 הזוגות האחרים יותר נחושים ותחרותיים.

מבין שאר הזוגות הסוורים הכי פחות אהובים עליי, אם הם ייקחו תמיליון שיהיה להם לבריאות אבל הם לא הפייבוריטים שלי, מעיין ובת אל קצת יותר אהובות עליי אבל הן על אותה קטגוריה.

הפייבוריטים שלי לניצחון הם טליה וקובי ואם לא הם אז רומי וקורל.

מישהו014

New member
אם כבר אז ההפקה מקדמת את האחיות וממש לא ..

לא את הסוורים ולא את הסגולות
הם רחוקים מי להיות מקודמים על ידי ההפקה כל פרסום שני של ההפקה זה רומי וקורל

הקהל בבית לפי איך שזה נראה הכי אוהב את הסוורים ואת הסגולות גם לאחיות יש מקום בקהל בבית

בגלל שנוצר הרושם הזה גם נוצר הרושם כאילו זה דיי שקוף שהם מנצחות בתחרות דרך אגב , זה לא צץ משום מקום ואם זה הם או קובי וטליה זה דיי ברור מה קרה שם

ואני בטח לא צריכה להסביר לך
למי באמת מגיע אחרי המשימה האחרונה של הטבילה שהייתה ממש לא הוגנת.

אורישקי

New member
ממש לא את הסגולות? הם הזוג שנערך

הכי טוב בעונה, הן יוצאות הכי גיבורות ומלאכיות והקהל הכי אוהב אותם. זה לא נראה לך ברור שמתים שהן ינצחו כדי שיהיו מנצחים אהובים בעונה?

ומה הקשר לקובי וטליה. אין שום סיבה להפקה שקובי או טליה ינצחו בעונה. שום סיבה.

אורישקי

New member
יכו למאד להיות, אני מאד אוהב אותן

אבל לעריכה יש אפקט מאד חשוב בזה והם בקלות יכולים להוציא זוג אחר טוב יותר.

מישהו014

New member
אז אני מציעה לך להסתכל טוב מאוד

בפייסבוק של המירוץ ולמליון לראות על מי מדבר כל פרסום שני שם ואיך הוא מתקשר לרומי וקורל

ההפקה לא תוציא את הזוג המועדף עלייה טוב כי זה יראה דבילי בדיוק כמו באח הגדול שהראו תמונה שונה ממה שהראו בערוץ 20

חוץ מזה להפקה יש משמעות להראות את הריבים האילו של רומי וקורל כי הם מנסים להראות את השינוי שלהן ולמה מגיע להן לנצח להסביר לך יותר מזה ? זה פשוט שקוף

דבר שני כמו שכתבו מתחתי ? חשבת אולי הן באמת כאילו ?
חשבת אולי שאיאפשר להוציא אותן מגעילות ?
מה לעשות שלאחיות היו את נקודות התורפה משלהם

אבל להגיד שההפקה בעד מעיין ובתאל ? לפי איך שזה נראה זה שקר גס לדעתי
והוכחה לזה תתברר בשבת במידה ורומי וקורל יזכו זה יאושש את זה בכך שהרבה ידעו עוד מקובה שרומי וקורל לוקחות

אם הן לא אז זה כבר בגדר הפתעה

ולא שאני מזלזלת ברומי וקורל הן בסדר
אבל עם כל הכבוד להן יש זוגות שנתנו את הנשמה שלהן יותר מזה במיוחד אחרי המשימה האחרונה

זאת דעתי.

אורישקי

New member
הסתכלתי טוב

ודווקא רומי וקורל מוזכרות שם לאחרונה הכי פחות. תסתכלי שוב.

מישהו014

New member
לאחרונה ? חחחחחחחחחחחח

כל פרסום שני של המירוץ זה קשור גם לרומי וקורל על מה אתה מדבר

שמש 33

New member
אז ככה:

בניגוד לעונה הקודמת, בה זוג שהיה מאד אהוב עלי בהתחלה(עקיבא וענהאל)עצבנו אותי לקראת הסוף וממש לא רציתי שיזכו ואילו זוג שלא שמתי לב אליו בהתחלה(אינה ובר) הפך להיות הפייבוריט עבורי, בעונה זו העדפותיי נשארו לאורך כל המירוץ

הזוג האהוב עלי ביותר הוא מעיין ובת אל. גם דוד ואלירן / קובי וטליה חביבים עלי ואשמח בניצחון שלהם.
עוד זוג שחיבבתי מאד - לירן ורונית.
הימורים: אם להסתמך על ניסיון העבר הזוכים יהיו הסוורים. לגבי השאר קשה לדעת, מאד תלוי אילו משימות תהיינה בגמר ומה תהיה רמת שיתוף הפעולה בין רומי לקורל כי זו נקודת התורפה העיקרית שלהן. בקיצור - הכל פתוח, בעיני.

מישהו014

New member
הימור פלוס מה שאני רוצה

מי שאני רוצה שיזכה : הסגולות - הם הוכיחו פייטריות לאורך כל התחרות תמיד היו מדושדשות מאחורה ובתוכניות האחרונות הראו חוזק ואני חושבת שמגיע להם

מי שאני רוצה שיגיע לגמר : הסגולות והסוורים - הכי מגיע להם אני חושבת שהדוגמא הכי טובה לתת זה המשימה האחרונה שבה הזוגות היו צריכים להכנס לאגם עם קרח ושניים מתוך החמישה שנותרו עשו את זה כמו שביקשו מהם ושלושה פשוט חיפפו עם תירוצים מפגרים מפה ועד הודעה חדשה , אם בדבר כזה זה קרה אני באמת לא רוצה לחשוב מה קרה כל העונה בהקשר למשימות

מי שלא אכפת לי שיגיע בנוסף : קובי וטליה/ רומי וקורל זוגות פרווה מבחנתי ,

הערה: אני יודעת שרומי וקורל מצטיירות כפייטריות אבל מצטערת , לי זה פחות נראה בעניי פייטריות זה לעשות משימה מבלי לצרוח עד לשמיים בעוד שזוג כמו מעיין ובתאל עושה את המשימה בלי בעיות ובלי התבכיינות מיותרת והתפנקות מיותרת לחלוטין , זה קרה במלא משימות
זה יפה שהן גילו אחת את השנייה אבל זה לא סיבה מספיק טובה בעניי כדי לזכות היה מן סיפור סינדרלה בעונה קודמת דיי הגיע הזמן לתת לפייטרים לנצח ואני בניגוד להרבה שופטת רק לפי הרמה ולא לפי היופי כמו שהרבה עושים בין היתר עם רומי וקורל
על דבי ודנה אני לא צריכה באמת להגיד מה לא בסדר בהן

אז לכן מי הזוג שאני לא רוצה שיגיע אפילו לגמר אתם שואלים : דבי ודנה חד משמעית
אחרי ניבולי הפה שלהן , אין מקום לאנשים כאילו בגמר המירוץ לעניות דעתי

Jason2

New member
איך את יודעת מה בקשו בדיוק?

לא הראו את זה. יכול להיות שהסוורים והסגולות לא הבינו את המשימה והשקיעו יותר ממה שצריך.

ובקשר לשאלה, לא איכפת לי מי יזכה כל עוד זה לא דבי ודנה ולא הסוורים, שונא צדקנות מעושה.

25330

New member
בקשו (ועשו שוב, מבצע הנחות למקורבים) ועוד איך

א. לשונית - בלי להיות מומחית למנהגים אידניינים לפועל: ט.ב.ל. (immerse) יש משמעות, לפחות לשונית, ברורה ושונה מ:"להרטיב," "להתיז" או כל "כאילו" לטבול, או ישראבלוף והנחות הפקה אחרות, למי שזו תחפוץ ביקרם (על-חשבון אלו שלא).
ב. קונטקסואלית - אילו היית צודק אין שום טעם לצעוד מספר צעדים לתוך האגם. אם מדובר בליחוח או הרטבה, השפרצה וכו' די לעמוד על שפת האגם ולהתיז על עצמך שתיים-שלוש טיפות.
ג. השוואתית, אם הטקס האינדיאני דומה לטקסים דומים ביהדות ובנצרות הרי שטבילה או baptism מחיבים הטבלה של כל הגוף (למעט, baby Christening מטעמים מובנים).
ד. לא הסוורים ולא הסגולות מזוכיסטים. בטח לא מעיין שטבלה פעמיים.
ה. נסיון התוכנית בכללה מלמד שמי שההפקה חפצה ביקרם - תמיד אותן דמויות - מסיימים משימות במהירות ובאורח שלא השכל הישר, לא ההיגיון ולא המימד ההשוואתי לזוגות אחרים יכולים לתפוס או להתקבל על הדעת - אלמלא עזרתה של ההפקה וידה המאוד לא נעלמת, ועזרתה המאוד לא עדינה, כלפי אותם זוגות תמיד.

25330

New member
עוד טענת מחץ אחת בקשר להפקה

כל המשימות, ללא יוצא מן הכלל, מודגמות ע"י שחקנים, דוגמנים וכו'. את ההדגמה של משימת הטבילה האינדיאנית השארו על רצפת חדר העריכה. מעניין מדוע?

Jason2

New member
טוב אז הנה

א. לטבול זה גם לטבול פיתה בטחינה או לטבול ביסקויט בתה, גם לטבול חצי זה נקרא לטבול.

ב. נכון, אני לא מבין למה שני הזוגות היו צריכים לעשות יותר מזה כשלא צריך.

ג. בכנסיה הקתולית טבילה זה להשפריץ כמה טיפות מים.

ד. לא מזוכיסטים פשוט לא הבינו את הכוונה ולא פרשו נכון את המילה לטבול.

ה. ההפקה חפצה ביקרם של שלושה זוגות מבין חמישה? זה נראה לי מוזר בהתחשב בזה שגם הסוורים וגם הסגולות מושכים צופים (כן, אפשר לחזות את זה מראש וזה מורגש בעריכה) ודבר נוסף הסוורים הגיעו ראשונים וסיימו ראשונים אז מה יוצא להפקה מזה שהם יתעקשו דוקא איתם?

כמו שאמרתי בעבר יש לכם ראיה של שחור לבן כלומר ההפקה מתערבת תמיד ומשקרת לנו תמיד. יש מקרים שההפקה לא מתערבת ויש כאלה שכן וההתערבות היא כדי לשמור על זוגות מסוימים שמביאים רייטינג כאן זה לא המקרה כי אף זוג לא היה בסכנת הדחה בסך הכל יאחרו טיפה לישון (הרבע שעה עיכוב בבוקר לא כזה משמעותית).

25330

New member
הוי [ה]תממות קדושה (sancta simplicitas)

אתה מתתם. הלבוש של המכשפה האדומה לא מתיישב עם: "יהיה על הצוותים לפשוט את בגדיהם ולהתגלגל בעפר חמש פעמים" (רון שחר, ב- http://www.youtube.com/watch?v=hTjNRF3rWTY באיזור 00:30:10 בערך)

דווקא שלושת הזוגות הם לשיטתך, אלו שטעו כשטבלו (במובן האמיתי ולא מתחכם/מאולץ) את רגליהם לחלוטין במים (ראה תמונה).

נו טוב, לפחות לשונית, יש יצירתיות בדבריך.

שים לב, לתמונה המצורפת. דווקא כן היתה הדגמה אלא שבאורח פלא היא נגמרה (על רצפת חדר העריכה?) מיד לאחר כניסת הזוג המדגים (ולא השפרצה משפת האגם למשל) למים.

לא ברור לי מי זה "לכם". בכל מקרה אשריך שאתה מאמין שראליטי הוא מציאות בלתי מבויימת, מתווכת או בלתי-ערוכה, לא-מלוהקת או בלתי-מבויימת. לשאלתך, זה לא רבע שעה אלא זוגות שהורגלו במשך שבועיים שניתן לחפף והכל עובר חביבי ולכן אי-אפשר היה פתאום לשנות את כללי המשחק ולומר לאותם זוגות שהכללים השתנו (ומדוע בעצם לשנות את הכללים בעבור יקירי ההפקה?)

Jason2

New member
לא טעו פרשו אחרת

אני בטוח שאם הם היו עושים כמו שאר הזוגות הם לא היו נפסלים.

חס וחלילה ריאליטי היא לא מציאות בלתי מבוימת וטוב שכך. איזה שעמום זה היה אם זה היה כך. אני רק אומר שלא בכל המקרים זו התערבות של ההפקה. במקרה הזה טבילה יכולה להתפרש בכמה אופנים. ואת ההדגמה רק אנחנו הצופים רואים ולא הזוגות כך שזה חסר משמעות.

אני לא חושב שקובי וטליה או רומי וקורל אי פעם חיפפו במשימות לפי מה שזכור לי הם תמיד עשו אותם עד הסוף.

למעלה