הגמר הגדול

גםצופה

Member
מנהל
ההפקה לדעתי בכוונה

לוקחת גם כאלה שאין להם ידע עולם רחב... ואכן מעיין ובת-אל הפכו לפייבוריטיות בזכות הקסם שלהן...
בהתחלה בכלל לא חשבתי שהן תגענה רחוק...

אורישקי

New member
יש הבדל בין זה לבין לא לדעת שספרד זה באירופה

אבל בשורה התחתונה מהבחינת יחסי אנוש הן מקסימות ושאפתניות אז אני מאמין בהן

rasmus girl1

New member
הן בנות 20..

אני התחלתי ללמוד לתואר רק בגיל 22, לא יודעת מה איתך אבל תיכון מסיימים בגיל 18 ובגיל הזה גם מתגייסים, מהצבא השתחררתי בגיל 20 וחצי,עשיתי פסיכומטרי פעמיים, חסכתי כסף ואז הלכתי ללמוד, מעט הילדים שכבר בגיל 18 יש להם פטור מהצבא ושירות לאומי ו30 אלף ש"ח מיותרים.

סיכום שלי

היתה עונה טובה ומעניינת ושלושת הזוגות שהגיעו לגמר היו ראויים לכך מכל בחינה שהיא.
כל הכבוד למעיין ובתאל, ביחוד לבתאל על ההתגברות על הפחדים שלה וביצוע משימות בצורה מופלאה. אני מקווה בשביל מעיין שתמצא בן זוג לחתונה שהיא כל כך מייחלת לה

כל הכבוד לרומי וקורל (שהיו פה בפורום מי שקראו להן 'האחיות גמר' כי חשבו שהן מקודמות ע"י ההפקה ועכשיו צריכים "לאכול את הכובע") שהרויחו אחת את השניה בתהליך ארוך ומייגע. אני מאמינה שזה עשה להן רק טוב ויזור להן בקשר ביניהן בעתיד.

וכל הכבוד לטליה וקובי שיצאו לירח דבש אקסטרימי וחזרו עם מיליון שקל (פחות מס
) ותובנות לחיים משותפים יחד.
למרות שחלק מהגולשים פה חשבו שטליה רודה בקובי,וקראו לה מכשפה ומסרסת אני חושבת שזה לא נכון. לדעתי יש להם זוגיות יפה שנמצאת בתחילת דרכה, והם למדו המון אחד על השניה עוד לפני שנה אחת של נישואין ( מה שלהרבה זוגות לוקח המון שנים לגלות ולפעמים אף פעם לא).
הם זוג צעיר, חביב ומיוחד. ואני מאחלת להם חיי אושר ושיתוף.

שתהיה לכולנו שנה טובה שקטה ובטוחה, ללא הפתעות מצפון.

BrightEye

New member
יש להם זוגיות יפה, הם תומכים אחד בשני

בדיוק כמו שהם צריכים אחד מהשני.
ולכל מי שחושב שהוא שפוט שלה אני מזכירה את הקטע בתכנית האחרונה שהוא דיבר ואמר איזו מילה גבוהה והיא אמרה לו משהו על זה,
ואז היא אמרה משהו בשפה "גבוהה" והוא ענה לה- למה זה בסדר ומה שהוא אמר לא?
והיא צחקה ואמרה שנכון.
והכל בחיוך ובאהבה בניהם.

xxxxxxyz

New member
"האחיות גמר"

כי שם המשפחה שלהן הוא "גמר". הכל טוב אחינו?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני חשבתי שזה בגלל שחשבו שמקדמים אותן שיגיעו לגמר.
אני לא אחינו.
הכל טוב ברור

למעלה