הגמר הגדול

אורישקי

New member
אז עוד פעם ההפקה מתערבת?

בסוף זכו מי שהגיע להם לזכות. אני מבסוט.

הרגע של הזכיה היה מאד יפה, בכלל הייתי במתח למרות שאהבתי את כל הזוגות.

הייתי בטוח שמעיין ובת אל ייזכו, חבל, די כאבל י עליהן כי הן היו ממש קרובות. אבל מקום שלישי כשהתחילו מודחות ראשונות בפוטנציה וכשכל המדינה אוהבת אותן זה מאד יפה.

LiRs Lullaby

New member
קובי וטליה הם הזוכים ושיהיה להם באמת רק טוב

צריך לזכור גם שלאורך השני פרקים האחרונים המיקומים השתנו בין רגע ואי אפשר לדעת איפה היה כל זוג.... לומר שאם הסגולות לא היו מתברברות בפניה היה מביא להם את הזכיה נשמע לי קצת כמו תירוץ מזן "אם לסבתא היו גלגלים", כי הניווטים הם חלק מהמירוץ. גם בפרק הקודם אפשר היה לומר שאם היה נשאר להן כסף הן היו מגיעות ראשונות אבל זה לא קרה....

אורישקי

New member
מה אלה השמלות האלה שלבשו מעיין ובת אל?

ממש נורא

המירוץ למיליון קזחסטן.

אבל שורה תחתונה הייתה עונה מעולה, לדעתי יותר טובה מהקודמות לה - ובגלל שכל זוג היה מעניין בשביל עצמו והיה כיף לראות כל זוג. היו הרבה מתמודדים שבאו ממש בשביל לנצח והייתה שלישיית גמר מצוינת.

שורה תחתונה זכה זוג נשוי בכסף - והכי טוב שזוג נשוי זוכה ככה שכל הכסף הולך לו ולא מתחלק
חוץ מזה שאני בטוח שנראה את רומי וקורל,מעיין ובת אל ודוד ואלירן בקמפיינים ותוכניות למיניהם בגלל שאת הכריזמה/המראה/גם וגם יש להם

LiRs Lullaby

New member
רק התסרוקת?

היא נראתה כאילו היא באה לשטיח האדום בטקס פרסי האוסקר בהוליווד..... מינימום. היא נראתה לגמרי out of place

Lepton

New member
זה עוד כלום

ראית איך נראתה דבי במשדר לפני הגמר? עם כל הסיליקון בחוץ? לא היה לי איפה לקבור את עצמי (לא מבושה, מפחד).

מישהו014

New member
זה מחרפןןןןןןןןןןןןןן איךךךך תסבירו איךך

זה לא הגיוני אפילו במליון מחשבות

שרומי וקורל מתברברות בשוק מעיין ובתאל עשו טעות קטנה וישר הראו את רומי וקורל מגיעות מקום שני

זה פשוט זה אפילו לא עריכה זה טמטום של הפקהההההההההה
כי העריכה רק יותר מחשידה שמשהו שם מכור יותר מידי קפיצות רומי וקורל מוצאות בשוק פתאום מגיעות לפתח המלון ואז בשטיח לא הראו כלום כאילו יש את זה ביותר הזוי ?

נורא מבאסס אבל נורא

לא נורא מקום שלישי אני חשבתי על זה אבל לא בצורה כזאת זה האוץ'

שמש 33

New member
לא חושבת שהיתה התערבות

וגם אני מאד רציתי בניצחון של מעיין ובתאל... לדעתי, כפי שכבר נכתב פה פעם, להפקה יש אינטרס לקדם זוגות מסוימים כמה שיותר ויתכן שעוזרים להם פה ושם. אבל אני לא חושבת שבגמר עצמו יש התערבות. לפעמים נופלים על ניווט. זה כמעט קרה גם בעונה הקודמת רק שפה הן היו ברכב והיו צריכות לעשות שוב סיבוב וזה הספיק כדי שיעקפו אותן. חלק מהמשחק...

אורישקי

New member
ושימו לב להבדל

שנה שעברה כשבר ואינה זכו התגובה של ענהאל שהגיעה למקום השלישי (גם כן כשהמדינה אהבה אותה בעיקר כמו את מעיין ובת אל) הייתה "אני מרגישה שאיכזבתי את עם ישראל, חבל שהטובים לא מנצחים"

לעומת זאת השנה מעיין ובת אל שהיו סופר פופולאריות, אפילו יותר מענאהל, הפסידו ועוד בגלל פנייה לא נכונה, התגובה שלהן הייתה סופר חייכנית ומפרגנת.

אין ספק שהן בחורות טובות

תמידכאן

New member
נכון. הן הפסידו מאוד יפה.

ממש התחלתי לאהוב אותן בפרקים האחרונים.

אני זוכרת שענהאל אמרה: "מגיע לנו יותר מכולם פה". "אין צדק" (זה היה כבר חודש אחרי). והן לקחו כל כך יפה הפסד הרבה יותר מבאס..

סיכום שלי

גמר מעולה לעונה אדירה.
פעם ראשונה שצפיתי במירוץ למיליון ונהניתי מאוד.
מהרגע שהסגולות העפילו לגמר כבר הייתי מבסוטית.
אבל בפרק הזה הן שברו את השיאים של עצמן. מדהימות.
הן הובילו את רוב היום אבל אין אין אין על הדרך שבה הן קיבלו את זה שהן לא הגיעו במקום הראשון.
איזה פירגון, איזו ראייה של הדברים. מרגשות.

שמח שהזוג שזכה במקום הראשון הוא הזוג שגם שיחק בצורה הוגנת ולא דרך על אף אחד.

סחטיין על האחיות, ממש רואים שהן עברו תהליך מתחילת התכנית.
רומי הזאת, איזו אמונה יש לה בעצמה, איזו משימתיות. מדהים לגילה.

היה תענוג של גמר!!!

נ.ב
לא יודעת מי הלביש את הסגולות בשמלות בשידור של אחרי סיום התכנית אבל שלא ילבשו את זה יותר!

"ולא דרך על אף אחד" ?

רק בפרק הקודם הם סיכמו עם רומי וקורל ששמונה עינים עדיף על ארבע , וכשהם קיבלו את הפלייר הם התחפפו בלי שום זכר להסכם.

אני אישית רציתי את סכי ושטי ראשונות ,רומי וקורל שניות והזוג שלישי,
בכל מקרה עונה מצויינת

כי הגיעו עוד זוגות בנתיים

והסיכום היה כשרק הם והאחיות בשטח. למה להם לתת את התשובה לאחיות, כשהם עצמם במקום השלישי? זו יריה ברגל. אם כבר, האחיות הן אלה שהתנהגו בגועליות כשניסו לשדל בכל הזדמנות נהגי מוניות וכו' לא לקחת/לעכב מתמודדים אחרים.

רומי וקורל

החליטו לוותר על שיתוף פעולה עם טליה וקובי במשימה של השוק... רומי חשבה שהיא יותר טובה מהם בתשומת לב לפרטים

למעלה