הגמר הגדול

rasmus girl1

New member
איזה שטויות

זה הכל יחסי לגוף, הוא שוקל יותר וכך גם הידיים והכתפיים שלו יותר גדולות ורחבות, הוא בעצמו אמר שזה כמו לעשות מתח,לא רק שגבר מסוגל לתת יותר גם הוא יותר רחב אז יותר קל לו, לבחורה עם כתפיים קטנות כמו של מעיין קשה להרים את עצמה, אומנם יש לה 'להרים' פחות אבל גם הידיים והכתפיים שסוחבות אותה קטנות יותר, קיצר הכל פרופורצונלי לגוף וזה לא שקובי שוקל כמו ליאור..

למה מתח? זה לטפס בסולם, איפה פה המתח?

אולי קובי העתודאי החנון מגיל אפס במחשבים ולימודים ולא טיפס על סולמות בגינה הציבורית כילד? אבל על סולם עולים עם הרגליים, והידים רק כדי לייצב.

נראה לי (סוג של)

לפי הצילומים של כולם אחרי, ולמרות כל הספוילרים שרצו פה -
האחיות נראות הכי מאושרות וזחוחות, קובי וטליה נראים ככה ככה והסגולות נראות מבואסות.
אז לפי ההרגשה האישית שלי, האחיות מקום ראשון, הספרנים מקום שני והסגולות (לצערי) במקום השלישי.

גם השבועש ההראו את אחת מהפיננסלטיים

ראו את האחת מהאחיות זורחת ומאושרת, נראה לי שזה התסריט שאמרת זה מה שגם יקרה לפחות לגבי המקום ה1

אי אפשר לדעת , ישש עדיין לתת נדבה

קובי וטליה יכולים להגיע 4 שעות אחרי כולם, ובכל זאת להיות ראשונים שיבינו את הרמז ויתנו נדבה וירוצו לנקודת הסיום.

rasmus girl1

New member
למרות שכבר ידוע אבל..

קובי וטליה לא הפסיקו לחייך! אבל לא הפסיקו! מה גם שבעיקר אותם הראו בקטעים של הדיבורים, עשיתי כ"כ הרבה מיוט בשלט שכבר התחלתי להתעצבן!
ור

LiRs Lullaby

New member
אוי מה קרה שמעלים אותו? מה זה אומר? זה נחשב

שהם עלו? הם צריכים לחכות עכשיו? הם יצטרכו לעשות את זה שוב? מה קורה?

מסכן קובי, לא נראה לי שראיתי אותו סובל ככה מתחילת העונה.

פרק סיום מדהים לעונה מדהימה

למרות כל הביקורת של על ההתערבות השקופה של ההפקה פה ושם

בשורה התחתונה - עונה מדהימה.

בשבילי כל הזוגות שהגיעו לגמר אלפים. אין כאן מנצח מוביל מובהק. כל רגע המיקום משתנה שוב ושוב, ככה שבאופן אקראי לחלוטין זוג אחד ייקח את המיליון כי בנקודת הסיום הוא הגיע "במקרה" כביכול למקום הראשון.

למעלה