סכמ"ש
שאלת השבוע: שבועות השבוע! אוהבים את החג? איך אתם עם עוגות גבינה, וגבינה בכללי? לא אוהבת גבינה, אבל אוהבת עוגת גבינה ומכינה עוגה מצויינת! מאוד אוהבת את שבועות, אחד החגים הכיפים יותר.
היום הכי טוב השבוע: יום חמישי. שני דברים נחמדים קרו לי.
היום הפחות טוב השבוע: היום בבוקר
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: המרדף הקטן שלי ...... טוב, תקראו בתמונת השבוע
קניית השבוע: מחר יום האם. לכבוד יום האם פינקתי את עצמי בתיק מהמם, שנתתי לבעלי ואמרתי לו לשים את התיק במשרד שלו, ולמלא אותו במתנות שהבנות מביאות מהגן (תמונה במסגרת, כמה ציורים, וטביעת כף יד), ולתת לי בתרועות רמות ביום האם.
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה: סמאש
גם בגלל הביטול וגם בגלל קייל. הישרדות
בגלל שמדובר בחבורה של נצלנים גועליים.... כל השחקנים הטובים שהיו אמורים לזכות כבר לא שם......
האנטומיה של גריי WOW! איזה פרק מדהים. אולי החזק ביותר בעונה..... אפילו בעלי ראה איתי
סרט: RANGO עם ג'וני דפ. אנימציה, לא לילדים (למרות שהם גם נהנו, כל הבדיחות עברו להן מעל הראש)
ספר: קוראת תזה בנושא הגירה
שיר: STAY של ריהאנה
תמונת השבוע: ביום חמישי אני בדרכי לסידורים, מדברת עם חברה בטלפון (יש אוזנייה). אני מסתכלת במראה, מאחורי יש רכב. פתאום אני קולטת איזה רכב..... אני כמעט סוטה מהמסלול שלי, מנתקת עם החברה שלי, ומתחילה לנסוע אחרי הרכב. הוא נוסע קצת מהר, וחותך נתיבים, ואז נכנס למגרש חנייה. אני קולטת בשנייה איחור, פונה, וכמעט נכנסת בשתי מכוניות שחונות בצד, ובגבר שמשום מה החליט לעצור באמצע מעבר חציה. הרכב חונה, ולהפתעתי לא אמה ולא ניל יוצאים ממנו.... סתם מכונאי היספני מכוסה בקעקועים. האמת הוא היה מפחיד והוא נעץ בי מבט.... חכיתי שהוא יכנס לחנות וצילמתי את הפלא......