יאללה
שאלת השבוע: שבועות השבוע! אוהבים את החג? איך אתם עם עוגות גבינה, וגבינה בכללי?
יש לי סימפטיה לאוכל בחג הזה אבל... פחות לכל קונספט החג... משפחה... וזה...
היום הכי טוב השבוע: יום שלישי! הייתי בהופעה של דפש מוד והיה מעולה!!!!!!!
היום הפחות טוב השבוע: אני חושבת שיום ראשון. הגעתי לעבודה אחרי ששבוע קודם לכן היה לוהט מבחינת הבוסית שלי וביום ראשון התברר שזה בעיקר בגלל שהיא חולה (קשה) ומתאשפזת (שוב) לתקופה בלתי מוגבלת ואני פשוט הייתי בדבר הקל ביותר להוציא עליו עצבים.
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: ידיד שלי ואני הלכנו עכשיו להפגנה בירושלים והוא הביא איתו את דגל קפריסין (כי שם לפני חודש הממשלה הכניסה את ידה לתוך חשבונות פרטיים של האזרחים כדי לכסות את החוב המדיני שהממשלה יצרה) וכל הזמן ניגשו אליו לשאול על הדגל.
קניית השבוע: קניתי 2 ספרים ממש במקרה. מעין עברתי ראיתי קניתי. בסטימצקי יש לאחרונה גרסאות בכריכות יפות של סיפורי אגדות, אז קניתי את פיטר פן ואת עליסה בארץ הפלאות.
תוכניות לשבוע הבא: מממ.... לראות את הפרק האחרון בעונה של OUAT ולסיים את ההתאבססות לחודשים הקרובים?
סדרה: בהחלט פרק מעולה במשחקי הכס.
סרט:X
ספר: קראתי בסופש חצי מפיטר פן ובהתחלה ממש התלהבתי ועכשיו פחות... אני רוצה לסיים אותו עד יום שני שאראה את הפרק, אבל אני כל הזמן נרדמת... יש אלמנטים מאוד יפים שאני אוהבת- המודעות העצמית של הסופר ושל חלק מהדמויות לגבולות בין האמת לבדיון במשחקי וסיפורי ילדים, אבל פיטר הוא בלתי נסבל והעלילה די איטית. גם לא ברור מי ממש מי קהל היעד. מצד אחד זה סיפור ילדים וכל הקטע של האמת ובדיה מאוד מתאים לכך ויש איורים מאוד יפים, מצד שני פתאום כתוב שהפיות חזרו מאורגיה. WTF.
שיר: טוב, גם מההופעה של דפש מוד. walking in my shoes אחד השירים האהובים עלי ביותר שלהם. והם כמובן עשו אותו בהופעה ומישהו הקליט והעלה- לא באיכות מדהימה אבל זה מגניב בכל זאת...
http://www.youtube.com/watch?v=pe7Tse__fwQ
תמונת השבוע: מההופעה של דפש מוד כמובן... זה היה בסוף ההופעה כשהם נפרדו מהקהל...